La noi la Galati sa veniti ! (33)
Raspunsuri - Pagina 5

delphin spune:
Spuneam ca poate o lalaiti pana la vara cu intalnirea in speranta ca prind si eu ceva!
de Paste

puiut85j spune:
Cred ca ar fi super,sa ne cunoastem la un gratar...minunat.Sper ca nu acum dumunica pt. ca e ziua sotului.Avem timp,vremea frumoasa abia incepe.As vrea sa pun si eu poze dar....m-am impotmolit la trimis,nu stiu unde sau ce sa scriu.Nu am mai intrebat ca ma fac de ras.Sa va traiasca copilasii,toti frumosi,sa va bucurati de ei.PA PA
elena

alinam spune:
neata!slaba miscare, ce faceti fetelor?
Laura multumim! e buna ideea ta
..... da pana la padure de o intalnire in oras ce spuneti? ca a trecut cam mult timp de la ultima
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

cookie spune:
Helau, helau!
Cred ca in curand o sa strigam catalogul...ca se chiuleste in masa pe-aici ...poate ar fi bine sa infiintam un nou subiect, adica "aceeasi Marie, da' cu alta palarie", ca poate fetele s-au plictisit de asta
Io am ceva probleme cu calculatorul, crezusem ca e vorba de net si ma pregateam sa-i iau de guler pe provideri, da' sotul cica e de la noi...Acu' astept sa-si faca timp sa rezolve problema... E nasol ca se intrerupe conexiunea cam la 10 minute si trebuie sa dau Restart ...adica exact atunci cand mi-e lumea mai draga!
Noi azi am avut program de mers la cimitir, bineinteles, ca trei-sferturi de Galati...ce-mi place mie mai mult si mai mult...adica goana dupa un preot care sa vina sa citeasca bucatele N-ar fi fost asa o problema macar de-ar fi fost vreme buna, dar mi-au inghetat toate oasele de babaciune pe-acolo
In rest, cam toate bune, doar ca maine e luni si merg iar la munca ...imi tot trece prin cap de la o vreme: oare cum mi-ar sta casnica???

Ele spune:
Helau si eu!!
Eu recunosc ca lipsesc nemotivat de pe DC. De citit citesc cam tot dar probabil nu am nik interesant de zis
Acuma zic si eu o noutate...ne mutam in BV si suntem cam agitati. Am luat deja incepand cu 9 un apartament in chirie pana il vindem pe al nostru si ne cumparam acolo ceva. Deci eu mai sunt doar sapt asta in Gl dupa care ma gasiti la munte .
Altele noi...n-am.
Va pup pe toate !
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

alinam spune:
salutare!
si noi azi tot in cimitire, da in 3 ca avem morti multi, am tremurat, fiimiu e plin de pamant , fugea de langa noi si se intorcea cu oua, acum nu stiu daca ii dadea lumea sau le fura.
Elena
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze