Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)
Raspunsuri - Pagina 5
eva03 spune:
Buna dimineata! Cand va aud pe voi ca va duceti peste tot mi se face un dor de duca...
Oricum si sambata si duminica mi-am luat copilul si timp de 8 ore nu l-am mai bagat in casa. In mod incorect am mancat la fast food si ce am avut in traista, dar ne-am distrat amandoi minunat. Tati... muncea
kriss79 spune:
fetele..multumesc de raspunsuri..
abia mi-am revenit mai inainte..m-am sculat cu o invarteala in cap..toata camera se invartea..si greata la greu cum ma ridicam in fund..am toata fierea din mine..
acum mi-am mai revenit..dar sunt slabita si mai am o stare nasoala in continuare..oare maine va fi episodul II?
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina12+
kriss79 spune:
acum cand ma laudasem la toata lumea ca nu am nimic?!
Irina
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina12+
eva03 spune:
Asa tarziu iti apar greturile? Oricum stiu ca dureaza pana in trimestrul doi si gata, maxim luna a patra, deci nu vei avea mult de suportat, dar... si putin e mult cateodata.
Laura azi nu ai mai povestit nimic despre WE-ul tau.
Irina mai stai un pic si incepem numaratoarea.
eva03 spune:
Vai, Kriss!!! Ce bazaconii am scris din graba! Scuze!!!!
Nu stiu daca ai inteles ceva, dar permite-mi sa imi repar greseala. Acum scriu cu maxima atentie
Consideram ca la constituirea societatii comerciale, chiar daca sotul sau sotii aduc drept aport social un bun comun, titlul de valoare, constituie bun propriu al unuia dintre soti.
Solutia rezulta din dispozitia potrivit careia contractul de societate trebuie sa arate, adica sa nominalizeze, aportul fiecarui asociat, in numerar sau alte bunuri si valoarea lor - art 7 si 8 din Legea 31/1990 republicata.
Aceasta lege constituie o lege speciala in raport cu codul familiei.
Dar beneficiile realizate de sotul asociat prin societatea comerciala sunt bunuri comune potrivit art. 30 si 31 din Codul familiei.
Trebuia sa imi atragi atentia, sa ma tragi de urechi, chiar daca eu ma scuzam ca facea baie Claudiu si ma grabeam sa pregatesc si masa
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Eva, ma gandesc ca poate nu intereseaza pe nimeni ce fac eu in week-end...zic si eu.
Kriss, cum te mai simti? Gata cu greturile?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
Buna dimineata
Azi nu a fost episodul II:)..dar ma simt slabita, am slabit aproape 2 kg cu faza de ieri..
deci..azi la munci..va pup
Cristina12+
LoraG76 spune:
Niste poze de pe la Herculane, din week-end, pentru cine are timp...
http://good-times.webshots.com/album/558697122fMutgs
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Lora eu chiar ma gandeam ca poate ne vedem la Herculane dupa ce se sfarseste calvarul meu. In plus si eu am descarcat poze cu Clau din parc si de pe unde am mai fost (ca nu mai puteam face altele ca nu mai imi permitea memoria la telefon, ca daca era dupa mine stateau in telefon si cand eram o mie).
Kriss, saracuta de tine prin ce treci! Dar cand o sa il vezi in brate, aceste mici probleme vor fi fost de mult timp trecute. Asteptam sa ne spui cand te duci la tridimensionala.
O zi buna tuturor!
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi