termopane

termopane | Autor: simply

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog, fetele care si-au pus geamuri termopane, a durat mult montarea lor? Trebuie sa mai darame din zid, pereti, ca sa le poata puna? ca am auzit pareri si pareri, mie luni tre sa imi vina cu lucrarea sa o puna si deja am intrat in panica deoarece nu am timp destul pentru curatenia de Pasti...asta in cazul in care imi darama din pereti:(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai vin si-ti iau masura ca sa nu darame din zid. Asta nu inseamna ca nu ai de reparat dupa asta toata zona (faptul ca scot tamplaria veche si iti aplica cea noua lasa ceva semne)
Vezi tu luni

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

NU dureaza asa mult, depinde. mie mi-a pus la 3 camere a durat in jur de 2 ore, stransul dupa ei alte 2 cred. Cand i-au masuri, in general iau cota cea mai mica tocmai pentru a nu sparge din zid. La mine nu s-a spart nimic ci s-a umplut golul cu tamplaria si apoi cu spuma poliuretanica. In schimb, operatiunea nu se termina aici. Trebuie sa chemi un zugrav ceva sa-ti repare glafurile si aici dureaza cam 2,3 zile. Ca intr-o zi umple cu polistirem si lasa sa se usuce in alta zi tencuieste si lasa sa se ususce si in a treia zi da cu var. Deci, mai bine lasi operatiunea asta dupa paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

Pai eu nu pot sa o las dupa Paste ca depind de ei cand vin ei eu tre sa stau acasa si au zis ca vin luni. deja mi-e groaza ca o sa fie santier in casa. Masurile le-au luat deja, vin sa imi puna geamurile. Sa nu mai zic ca au fost nesimtiti si ca trebuia pana acuma sa imi fie puse geamurile!!!
Multumesc fete de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Vezi ca unii vin, pun termopanele si in urma lor trebuie sa aduci zugravi care sa termine treaba si care, din greseala, neatentie iti pot zgaraia geamurile.

Sfatul meu ar fi: intai zugravu' si apoi "termopan-istul".

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sfatul meu este sa fii foarte atenta ce fac zugravii cand vin. La mine nu au tencuit bine pe afara si am avut probleme MARI cu geamurile. Le-am pus anul trecut in martie, iar anu asta in martie i-am chemat pe aia de la termopane sa dea sticla jos ca sa refaca alti mesteri reparatiile pe afara. Acum am pus CM11 si sper sa nu mai avem probleme la iarna. Plus ca am pus inca un calorifer in balcon pt a evita condensul...

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput