Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetele, daca aveti hainute de la bebei care nu va mai sunt de folos, puneti-le in Bazar http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100302&whichpage=1
Vor ajuta un copilas sa se faca insanatoseasca.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari si de la noi. Mi-am tot facut vant sa scriu zilele astea, dar ba nu apucam, ba nu imi gaseam cuvintele. E greu cand se scrie asa de rar sa mai invii atmosfera de odonioara .

Vali ma bucur ca David e bine acum. Imi pre rau ca a trebuit sa treceti prin asta. Sper sa nu mai aveti probleme. Legat de tatal lui David si rudele lui ... eu nu stiu ce sentimente mai ai tu fata de ei, dar cred ca nici un barbat nu iti poate oferi dragostea neconditionat pe care ti-o da copilul tau. Asa ca parerea mea ar fi sa-i lasi sa va vada in continuare din poze, daca atat ii duce capul si vezi-ti de viata ta. Nu tatzii naturali sunt intotdeauna cei mai buni tati, ci cei carora le pasa, care ar face orice pentru copil. Sunt convinsa ca o sa gasesti si cele mai bune cuvinte care sa-i explice lui David situatia voastra.

Irina pupam creturlina frumoasa si bronzata. Anul asta cand venim in Constanta, sigur nu scapi nevizitata! Musai trebuie sa ne intalnim, mai ales ca venim si cu shtrumphii.

Yasmari se cunoaste intr-adevar diferenta in naratiunea ta , nu mai ai verva de odinioara. Ma bucur ca s-a acomodat domnisoara ta cu bona, dar regre ca a fost bolnavioara. Iti doresc multa sanatate si putere sa rezisti la ritmul asta nebun in care te misti acum.

acusor felicitari pt masina, sa o stapaniti sanatosi si sa faceti zeci de mii de km cu ea fara incidente. Ma bucur ca Teo s-a acomodat bine la cresa si ca nu s-a imbolnavit. Si bine ca a fost doar o alarma falsa cu raia .

andre_ea multumim pt vot! Concursul continua si se poate vota in continuare. Se poate vota o data pe saptamana un filmulet. Sanatate multa lui Tudor!

Anca bravo Oanei ca s-a facut bine! Felicitari pt casa! Sa ne arati poze dupa ce va mutati.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Luminita felicitaript taierea de motz si sa stapaneasca Andrei sanatos masina!

Noi suntem relativ bine. Am fost we trecut la munte la o cabana si a fost bine. Cand ne-am intors, ne-am oprit un pic pe la baraj la Bicaz si cred ca erau shtrumphii transpirati, acolo batea un pic de vantulet, asa ca ne-am ales cu niste muci. Nu multi, fara alte simptome, dar destul de sacaitori, ca li se infunda nasucurile si nu dorm f. bine. Pe Bianca o tot chinuie un canin care numai nu vrea sa iasa . Rares, cred ca din spirit de echipa, e si el cam nervos si face crize de trantit (lucruri in toate directiile, pe el cu fundul de pamant), tipat si plans din orice. Aseara mi-a spart 2 canite de cafea trantinu-le pe gresie in bucatarie. Prima din greseala, a doua ... ca asa a vrut el . Bianca a aterizat putin in botic zilele trecute si are buza de sus julita (ma bucur ca nu a patit nimic la dintici, la cum s-a trantit). In rest, toate bune si frumoase .
S-au trezit si gazicile mele acum, asa ca mergem sa ne imbracam sa plecam la vot. Va pup pe toate si eu tot sper sa se anime iarasi subiectul asta, sa nu va caut iar pe la pag.3

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, au votat gazicile ieri?

Album Andrei

Mergi la inceput

Dupa cate vad, dupa ce l-am chelit pe Andrei, nu prea pare ca parul lui sa mai fie blond. E prea devreme sa ma pronunt, dar ce se vede, e spre saten. Sunt tare curioasa ce culoare o sa aiba la par.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vrut sa votez gemenii,dar nu pot ca nu am nr de RO.sunt niste scumpi.
merci Laura.am depus o oferta pe o casa care ne-ar placea si acum asteptam.luni sau marti max avem raspunsul.mai avem vreo 2 in vedere,dar sper ca asta sa fie a noastra.
Oana vad ca e bine micuta.sper din tot sufletul sa se fi vindecat.nu ca data trecuta cand i-a fost bine 2-3 zile.
Emanuela mersi de raspuns.am avut luate de acasa tot arsenalul:Biotics,Smecta,picaturi antivoma(recomandate de pediatra cea buna pe care am gasit-o in Cta),etc.a fost absolut necesar sa ii faca raze la plamani,era suspecta de pneumonie.s-a vazut a fi infectie nu asa grava la plamani.plus otita.si in gatutz infectie.si un pic deshidratata ca deh vomita.bun Metoclopramidu'.toate odata intr-un corpusor mic.de aia era leguma.a servit mica si Biotics atunci.solutie de rehidratare.si vinerea ailalta i-au mai facut la urgenta inca o radiografie sa se asigura ca e all clear la plamani.pt ca avea iar 40gr temp.aici nu se fac radiografii decat daca e absolut necesar.doar atunci cand e vital si e o situatie critica.
a dat acum cacao cu lapte pe masuta si pe jos si s-a dus sa ia un servetel sa stergacere:"aranjeaza mami sosetele",daca ii aluneca.la fel hainutele de pe ea daca nuu stau bine.se preface ca e avion/urs/pisica/bb etc si face ca respcetivul animal/obiect.ajuta la intinsul rufelor,le scutura si zice ca e "Harnicuta".ajuta la treba.vrea sa dea cu aspiratorul.nu pronunta r bine,uneori il zice l.in cateva cuvinte il zice pe r bine(imi scapa acum).a inceput sa vorbesca mixt si e o scumpa juma in engl si juma in ro.
acum zice:"pisa vino putin la mami","pisi sta pe mami","tati a fumat on the balcony","pune tati papucii"-si da sa ii vare in picioare.
"cum face duck?da catzelu' cum face?" si tot ea raspunde.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Imi iau si eu cu greu avant sa scriu, stiti si voi cum e cu timpul asta, e normal sa ne-ajunga tot mai putin, ideea e ca mereu voi vrea sa intru pe acest topic si sa aflu vestile fiecareia, sunt dornica sa stiu noutatile, ma bucura mult sau ma-ntristeaza, dar toate fac parte din viata si le depasim noi cumva, nu-i asa?. In aceasta ordine de idei mi-ar placea sa stiu ca Simona si Brianamica, atat de incercate in perioada din urma, s-au mai indepartat de problemele majore si s-au mai linistit.

Am citit tot fractionat din urma, dar as vrea s-o felicit pe Ema.nu.ela pentru noul job, pe Acusor pentru masina si pe Emaaimee pentru casuta, sa fiti fericite si sa va bucurati de realizari.

Mag, un gand mereu bun de la noi, iar dintre ultimele poze pe care le-am vazut, imi vin acum in minte ale Ioanei, cred ca Irinabungau e foarte mandra de fetita ei care e picatura rupta din taica-sau, o frumoasa si jumatate.

Despre noi nu am multe noutati, Sariciul e in continuare un copil cuminte, calm, vorbeste excelent, efectiv povestesti cu ea, facem multe chestii impreuna, nici eu si nici tati nu ne dorim ceva mai multa independenta, lucru care ne uimeste chiar si pe noi. Vom pleca in Bulgaria la sfarsitul lunii iunie, am optat in cele din urma pentru Nessebar, intrucat Balcic-ul nu are plaja pentru copii, dar vom ramane la intoarcere cateva zile la Balcic sa-mi indeplinesc si eu dorinta, iar apoi vom continua la munte cat avem chef. Mai mergem cu prieteni, vor fii 4 copilasi mici, sper sa fie bine. Complexul pe care l-am ales are un mini-parc de distractie pentru copii, are activitati speciale care se organizeaza pentru copii si este in regim all inclusive, deci sper sa nu trebuiasca sa-mi fac griji pentru nimic. In plus, am citit despre Nessebar si mi-a trezit curiozitatea, e unul dintre cele mai vechi orase din Europa, e foarte bine conservat, monument Unesco...
Eu am vazut ce bine i-a prins Sarei marea de anul trecut, noi am scapat fara nici o raceala iarna aceasta si ea arata foarte bine, multumesc lui Dumnezeu pentru asta, de aceea cred ca de-acum vom merge in fiecare an, asa ca sunt in cautare de destinatii care sa impleteasca partea practica cu nevoia de-a ne clati ochii si sufletul cu lucruri deosebite si frumoase.
Cam asta e despre noi, va dorim sanatate si numai bine tuturor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu75

Laura, au votat gazicile ieri?

Album Andrei

Eu am intrat cu Rares in cabina si eu am pus stampila pe hartie, apoi el a stampilat la greu masutza aia pe care se pune buletinul de vot. Apoi a dat el stampila unei doamne din comisei si a facut "pa" la toata lumea. Bianca a fost mai discreta, s-a multumit sa-i priveasca pe toti cu un zambet superior .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ei, Bianca e o fetita finuta. rares e barbat si isi permite sa se faca auzit. Cred ca au fost foarte incantati cei din comisie.

Album Andrei

Mergi la inceput

Azi ne-am intalni cu stefan si tudor, gemenii Isabelei (care de altfel a intrebat de voi si despre ce se mai discuta pe aici. Din pacate, nu are timp de loc de internet). Ia uitati ce trupa de www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070520" target="_blank">cantareti la butoaie a iesit .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput