Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 25
lord_lesy spune:
Buna,
Ce trebuie sa facem sa fim primite si noi in clubul vostru?
Puiuta mea se numeste Bianca Alina Elena si s-a nascut pe 1 august 2005. - 2,700 Kg.
Este foarte isteata, acum vorbeste deja destul de bine, spunem poezii si cantecele de ceva timp, numaram pana la 10 etc...
Este extrem de incapatanata. Face mofturi la inbracaminte de pe la 1 an: "nu imi place asta... vreau asta..." sau in magazine urla "nu vreau e mare" sau "e urata"..... si asa m-am trezit ca o scoate bona pe 20 de grade cu caciula de blana si fular... ca de pe alea le-a vrut fimea.... si tot asa.
Ii place sa se joace in nisip si sa mearga cu scuterul electric.
A uitasem sa va spun ca este cam slaba are 10Kg de vreo 8 luni da nu mai stiu ce sa ii mai fac sa mai ia in greutate. Asta e analizele sunt ok asa ca am decis sa o las in pace, ca nici parintii nu sunt tocmai de isprava (tata e scobitoare de 60KG si mama dupa nastere abia are 54KG ca pana atunci cu greu bateam in 45).
Jucaria ei preferata este Lesy un collie de 7 ani pe care o iubeste foarte mult. Daca nu ii dau sa manance si ei la masa fimea ia mancarea o baga in gura se face ca mananca si apoi o scoate si o arunca la catel
. De fiecare data zice dai si lui Lesy. Ghinionul meu daca nu ii dau ca ii da ea toata farfuria.....
Pupici puilor si parintilor care isi serbeaza azi numele si multa multa sanatate.
valcampan spune:
Hei Laura haiosi foc micii cintareti ! Pupicei multi din partea noastra transmitem. Cit despre sentimente pentru tatal lui David si rudele lui recunosc ca lipsesc cu desavirsire acum dupa ce am trecut prin multe ,multe lucruri urite cu el.. Mi-am dorit sa ne lase in pace , e mult mai bine asa decit bagati in seama din an in paste. O sa postez in continuare poze pe yahoo dar nu o sa-l mai anunt pe domnul de acest fapt pentru ca ultima data cind i-am spus nu a raspuns nimic, n-a avut nici o reactie. Am incredere ca puiul meu va intelege repede situatia iar eu ma simt bine asa chiar daca sunt singura.
Mamici va multumesc pentru primirea calduroasa su pentru faptul ca v-ati gindit la noi. Suntem bine acum, David a slabit ceva in spital dar cred ca recupereaza pentru ca maninca bine. E vesel, vioi, a inceput sa spuna cuvinte noi ca de ex 'uite', 'tate' (adica sanatate). In week-end-ul urmatoar va pleca din nou tara cu mama mea. Eu am de dat un examen de consultant fiscal peste o luna si va trebuie sa innvat , am mult de lucru si la servici dar ma descurc eu.
In final vreau sa urez tuturor Constantinelor si Elenelor, plus derivate ale acestora : 'Sanatate si aveti parte numai de lucruri bune ! " . Pe mama mea o cheama Elena si ii transmit pe acesta cale faptul ca ma inclin in fata ei si ii sarut cu emotie mainile pentru sprijinul pe care mi-l ofera neconditionat. Te sarut maicuta !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Monica-Elena spune:
Monai eu nu cred ca datorita mersului la mare nu a racit Sara. Eu nu l-am dus pe Mihnea la mare si in afara de bronsita d ela 11 luni nu a mai fost niciodata bolnav, iar iarna si primavara le-am trecut fara nici un mucisor macar. Nu cred ca marea este un considerent ptr care nu mai raceste copilul. Parerea mea....
truli-luli spune:
Buna fetelor!
Ma bucur cand aud vesti bune, ca puiutii sunt bine sau oricum pe drumul cel bun.
Monai, daca nu te superi, poti sa imi dai mai multe detalii despre locul unde mergeti la mare? Si noi vrem sa mergem impreuna cu nasii la sfarsitul lui iunie la bulgari si recunosc ca nu prea cunosc zona. Chiar acum eram pe net cautand oferte si informatii despre statiuni si hoteluri. Cautam si noi un hotel cu facilitati pt copii,all inclusive de preferat intr-o zona frumoasa. Multumesc anticipat
Am tuns-o pe Ana mea zilele trecute, acum e periuta
Promit sa incarc poze in curand, dar tot uit aparatul foto
M-a cam durut sufletul de carliontii ei dar nu statea la pieptanat, transpira tare si nu suporta parul prins asa ca am hotarat ca e mai comod asa. Partea amuzanta e ca de cand am tuns-o imi povesteste bona ca ii tot aduce piaptanul sa o piaptane![]()
Felicit copilasii care vorbesc deja f bine si mult. Noi suntem tot la categoria incepatori, dar presimt ca in curand o sa se schimbe lucrurile.
Vreau si eu sa urez La multi ani! si multe bucurii celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui, printre care ma numar si eu. Iupii!!!!! azi chefuiesc![]()
Pupici tuturor 
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Monai eu nu cred ca datorita mersului la mare nu a racit Sara. Eu nu l-am dus pe Mihnea la mare si in afara de bronsita d ela 11 luni nu a mai fost niciodata bolnav, iar iarna si primavara le-am trecut fara nici un mucisor macar. Nu cred ca marea este un considerent ptr care nu mai raceste copilul. Parerea mea....
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Nici ai mei nu au fost la mare, nu au primit imunobaby sau alte chestii de imunizare, dar au avut o singura raceala tratata cu antibiotic, prin februarie. Oricum, stiu ca aerosolii ajuta. Anul asta ii duc si eu pe shtrumphi la mare si o sa facem mai multe iesiri la munte.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor! Va pupam cu drag si va dorim tot ce e mai bun si mai frumos pe lume! Petrecere frumoasa (si sa dati de baut, daca vreti cadouri
)!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA TUTUROR CE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA!
Multa sanatate si tot binele din lume!
Cristina,Rares si Mihnea
Laura25 spune:
Va rugam sa ne ajutati sa intram in top 10 la concursul Pampers. Mai avem f. putin! Voatati-ne si saptamana asta!
(adresa e la semnatura mea).
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Albinutzza spune:
sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si tot ce va doriti. Trimitem
de la intreg stupul![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
valcampan spune:
Nici eu nu cred ca mersul la mare are o contributie foarte mare la cresterea imunitatii copilului dar pentru cei cu astm bronsic este recomandat mersul la mare pnetru aerosoli. Cel putin asa m-a sfatuit doctorul lui David si prin urmare am fost anul trecut si sper sa mergem si anul acesta.
Laura i-am votat !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005