Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 26
Albinutzza spune:
Buna fetele,
Vad ca toti copilasii sunt mai bine, si ma bcuur sa aud lucrul asta. Si Luca e mai bine, mai e putin mucos, dar sa traiasca batista bb ca e geniala. Problema e ca i-a dat si lui Maria, a avut o tuse tampita si muci, dar e si ea mai bine acum. Cred ca asta ma asteapta de acum incolo. Si noua ne-a scazut apetitul, dar a revenit acum.
Ne-a omorat cu ploia asta, ca am stat in casa, si ne-a zapacit cat a putut sa alerge, sa vb, sa deseneze, bb einstein, ne-a innebunit. Acum macar nu mai ploua, si putem iesi.
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Lord Lesy, bine ai venit printre noi, o sa incerc eu sa te trec in lista noastra, si tot ce treb sa faci e sa ne scrii, poate reusim sa mai aducem la viata sub asta.
Vali, eu zic sa nu mai insisti la tatal lui David, pt ca nu are rost. El va realza mai tarziu ce a pierdut, si ii va parea rau. Eu zic ca ai facut destul 
Laura VOTAT
sper sa intrati in primii 10 ca meritati. Super trupa de cantareti, abia astept sa mai creasca si Maria sa-i vad pe aman2 jucandu-se.
si noi pe Isabella si baietii.
Mona
vacanta plakuta, si ma inscriu si eu: oare ce fac fetele Simona, Briana, poate ne citesc si ne mai dau un semn
Cami asteptam poze, ca noua ne e dor de Ana. SI eu l-am tuns pe Luca din acelasi motiv, si imi venea sa plang dupa carlionti...dar e mai bine asa pt el
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Lord_lesy te-am bagat in lista, acum esti cu noi...vrei nu vrei 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
mamini spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei!
MonaI suna f bine ce ati gasit pt vacanta, noi venim in Ro dar Sofia nu are voie la soare din cauza arsurii, poate la anul...citeva zile vom merge totusi in Letonia dar nu stam la plaja, la sf lunii august.
Laura, am incercat sa va votez din nou, dar acum mi-au cerut nr de tel de Ro...data trecuta a mers fara, am votat si pt Strumfi si pt Teo.
bine ai venit, Lord_lesy.
M
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by mamini
la multi ani sarbatoritilor zilei!
MonaI suna f bine ce ati gasit pt vacanta, noi venim in Ro dar Sofia nu are voie la soare din cauza arsurii, poate la anul...citeva zile vom merge totusi in Letonia dar nu stam la plaja, la sf lunii august.
Laura, am incercat sa va votez din nou, dar acum mi-au cerut nr de tel de Ro...data trecuta a mers fara, am votat si pt Strumfi si pt Teo.
bine ai venit, Lord_lesy.
M
Multumim mult! Daca nu ti-a cerut sa introduci codul primit prin sms, nu s-a validat votul. Merge mai aiurea site-ul si da rateuri, dar ca sa fie un vod valid, trebuie sa iti trimta ei un SMS si sa bagi codul ala.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
emaaimee spune:
sa traisca cu numele cei/cele care se cheama Ctin si Elena.
Lord_lesy,bun venit.
nici eu nu am putut vota, am mai zis ca imi cere nr de ro si trebuie sa astept sa primesc sms.
si noi venim in Ro la sf lui august.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
sa traisca cu numele cei/cele care se cheama Ctin si Elena.
Lord_lesy,bun venit.
nici eu nu am putut vota, am mai zis ca imi cere nr de ro si trebuie sa astept sa primesc sms.
si noi venim in Ro la sf lui august.
ALAPTATUL HELPLINEde piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
noi avem proiectat concediu la CT la sf. lui august. Anul asta nu mai ratam intalnirea!Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Acum am vazut si eu mesajul, lord_lesy bun venit! Sa iti traiasca minutza Elena (mai ales ca azi e ziua ei)! Speram sa scrii mult, sa ne ajuti sa revigoram subiectul 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
emaaimee spune:
sigur ne vedem
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
MONAI spune:
Salutare, gagici!
LA MULTI ANI pentru cei cu nume Constantin si Elena!
Laura, votat strumfii, va tinem pumnii!
Cami, un LA MULTI ANI special pentru tine, pup pe Ana cheliuta. Si noi am tuns Sariciul, a plans cu suspine, dar am scapat de grija transpiratiei... Despre excursie pot sa-ti spun ca luat-o de la Eurotravel TGV, aici am gasit-o: http://www.vacanteinbulgaria.ro/nessebar.html .
Lord_lesy, bun-venit!
Mag, deci mai veniti o tura in Romania in vara asta? Mai trebuie sa purtati corsetul sau ati scapat de el, nu-mi dau seama cat a trecut, sunt habauca de cap. Of course ca m-am gandit azi la tine, mi s-a mai rupt azi un dinte (al treilea de cand am nascut), am fost deja la medic si maine trebuie sa fac radiografia, dar simt ca de data asta nu va mai fi nimic de facut, il voi pierde. La 33 de ani!!! Ma apuca disperarea, macar de nu mi i-as ingriji asa cum o fac, ca atunci parca nu mi-ar parea asa de rau
. Vad o depresie la orizont...
Pupici!
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...