cu ce se duce autobronzantul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

m-am distrat de minune! Esti tare mamica dulce Am patit-o si eu acum vreo 2 ani: m-am dat foarte frumos pe tot corpul , mai putin palmele (unde eram mult mai bronzata ca-n restul corpului, nu mai zic ce zoaie aveam si eu intre degete) si marginile talpilor. Am incercat o multime de metode de a ma sterge si pana la urma a functionat acetona! De atunci nu mai folosesc autobronzant

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

m-am distrat de minune! Esti tare mamica dulce Am patit-o si eu acum vreo 2 ani: m-am dat foarte frumos pe tot corpul , mai putin palmele (unde eram mult mai bronzata ca-n restul corpului, nu mai zic ce zoaie aveam si eu intre degete) si marginile talpilor. Am incercat o multime de metode de a ma sterge si pana la urma a functionat acetona! De atunci nu mai folosesc autobronzant

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

M-am distrat de minune si eu anul trecut de o prietena. ea arata si pe tata, decolteu nasol. Parca ar fi fost prafuita si o prinsese ploaia. Arata..rau si s-a lecuit si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xya spune:

Fetelor,
Va recomand cu toata increderea GARNIER- Stralucire de vara .
De ce mi-a placut: bronzeaza discret, treptat,pielea e stralucitoare. Hidrateaza mult si bine. Miroase super ( a piersica parca...), chiar si dupa ce incepi sa te bronzezi..pielea nu capata mirosul ala imputit a ars sau mai stiu eu...M-am dat din prima zi si pe fatza, pe gat,peste tot; nu lasa zoaie, nu m-am patat, nu se cojeste la spalat. In plus, si pretul e bun: am dat pe un flacon la 400ml 15RON.Mi-a placut f.f.f. mult, poate k depinde si de piele..A mai folosit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De la Garnier n-am incercat, dar de la Dove da.
Si, da, m-am dat si pe fata. Proasta idee! M-am umplut de cosi, de-mi venea sa merg cu punga-n cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

poate ca depinde si de piele, eu am luat si folosit nivea light summer.
nu am facut pete, nu mi-a putzit pielea a nimic, a ramas discret parfumul autobronzantlui, nu stiu ce sa zic.
din pacate cred k am grsit nuanta pt ca nu mi-a dat prin cap sa citesc pe ele ca sunt pt tipuri diferte de piele si am luat pt piele foarte deschisa in loc sa iau pt piele normala, asa ca nu sunt extraordinar de colorata.
Oricum vreau sa il termin pe asta, fac o scurta pauza si iau altul pt. tipul meu de piele...
Stie cineva daca acest tip de autobronzant (body lotion) impune pauza intre folosiri???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am folosit autobronzant de citeva ori, dar m-am lasat pagubasha pentru ca "imi ies" niste picioare.... mai exact niste calcaie...de zici ca nu m-am spalat de cind mama m-a facut!
In rest, am aplicat doar spray, deci n-am avut cum sa ma patez pe maini... n-am atins substantza cu pricina.

Si se curata si neuniform - dupa primele zile apar niste pete ciudate, dupa urmatoarele se accentueaza...si tot dalmatian pina iese de tot. Asta daca nu cedezi si iti dai din nou, ca sa acoperi, si o tii tot asa.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput