***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 6

aissa spune:
Nu umplu cosul...cautam de zor, de vreo 2 ore, cheile sotului. Nu stie ce a facut cu ele la pranz, cand a venit cu fata de afara. Ea face pe niznaiul, cine stie unde le-a ascuns. Asa ca n-am timp de redoute dar in pauza de nervi (ca tocmai ce l-am facut imprastiat ) am intrat aici sa ma racoresc.

nushulica spune:
38911 cadou bavoir et gigoteuse la p/e 2007(astea nu stiu ce-s)
INGRID
tot chiorandu-ma pe site am descoperit ce-s astea
sunt pentru bb nou nascut bavetica si sac din ala de dormit (stiti voi mai bine cum s-or numi) ellaaaa baga rpd o comanda mama

nushulica spune:
claudia...stiu ca sunt multe lucruri misto dar eu acum incerc sa ma educ sa nu mai comand asa de mult si in nici un caz zilniceste tare greu asa ca ...e ok cum am zis eu...nu e nimic frumos
(maamaaa parca as fi alcoolica sau droghy si as incerca sa ma las
)
INGRID

Viairo spune:
http://www.jeans-online.pl/index.php
Levi's, livreaza in romania, transportul e 10 euro indiferent de numarul de produse, procesarea comenzii 5 zile, livrarea 3.

nushulica spune:
eiii na ca m-am enervat si am mai dat o comanda dar mica doar cu o singura pereche de blugi pentru mine pe care ii urmaream demult si nu-i aveau in stoc si acum au aparut de astia zic:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117070&documentid=344706&categoryid=22905201&single=&hasNext=1&hasPrev=1
INGRID

ella_74 spune:
fetelor,
codul asta cu 25% reducere pe prix vert e adevarat ca merge si pentru articole reduse deja, dar atentie, ca reducerea pleaca de la pretul intreg, adica, daca a fost redus deja , codul il reduce dar nu din nou cu 25 % ci cu diferenta pana la 25%.
oare m-am facut inteleasa sau subiectul cu predicatul nu s-au intalnit ?

madau spune:
Aoleu lipsesc nitel si gasesc mailul plin de coduri, care mai de care mai tentante
Felicia ma bucur ca-ti plac hainutele, sper sa-i vina bine lui Chiti
Ma duc sa arunc un oki pe ce ati scris ca m-am uitat asa pe mega-diagonala. Sunt aici. O conferinta ceva azi?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
fetelor,
codul asta cu 25% reducere pe prix vert e adevarat ca merge si pentru articole reduse deja, dar atentie, ca reducerea pleaca de la pretul intreg, adica, daca a fost redus deja , codul il reduce dar nu din nou cu 25 % ci cu diferenta pana la 25%.
oare m-am facut inteleasa sau subiectul cu predicatul nu s-au intalnit ?
cum era si normal...ce ati crezut ca pe langa cei 20-30%cu cat era deja redus pretul mai baga inca 25??

INGRID

madau spune:
La mine nu stiu ce are comp ca nu se vede ca lumea situl si am incercat sa aplic codul asta de reducere la pantofi si imi zice ca nu e valabil ptr userul respectiv...dar l-am luat de pe mailul propriu si personal..cred ca nici ei nu mai stiu ce e in gradina lor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

addya spune:
ella, mercic de explicatie!!
k eu ma crizasem ca nu am mail cu codul ala, dar nu ma mai agit, ce am eu in cos e redus cu 30
daaaa, conferinta, numa' sa culc pitic isterizat!!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet