***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 5

claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
Astia s-au decis sa ne falimenteze. Am primit acum alt cod pe mail, cu 20% la incaltaminte si accesorii si 0 fdp, valabil pentru 5 zile.
Clau dar cum ai ajuns la link-ul de mai sus? De unde l-ai selectat?

Am dat clik pe mail si mi s-a deschis fereastra aia cu prix verde.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

claujro spune:
Multumesc mult!
Studiez acusica! Edit: codul e personalizat
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

ella_74 spune:
hei!
am primit si io oferta cu 25% la prix vert...
geanta asta Ventilo tre s-o iau si io ca e super.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117694&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasNext=1&hasPrev=1
N-am mai scris ca n-am ce, dar sunt aici cu voi si va cetesc tot timpu; ce sa fac? sa ma plang de comanda care nu mai vine? iar restul comenzilor sunt din 20 martie incepand...
ella

claujro spune:
Ia-o Ella...eu astept reducerile. Stiu ca am spus de 100 de ori dar am luat niste balerini in februarie, la pret intreg, ca proasta si acum sunt 13 euro... Nu ma mai prind astia...
Edit: mi-a venit si mie mailul cu pantofii...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

kali spune:
Am primit si eu oferta dar nu ma tenteaza.
Fetelor, bluzitele, incepand cu marimea 86 nu mai au capse, si nici pantalonii, intre picioare, incepand cu aceeasi marime. Este precizat pe site.
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

nushulica spune:
salutare fetelor!!! ari scris tare mult de la 3 de cand am fost eu plecata
eu n-am primit niciun mail cu nicio oferta cu reducere la prix vertsi nici la accesorii
codul cu reducere la prix vert e personalizat sau e acelasi pentru toti??ca-l vreau si eu
haideti sa va arat cum a devorat nepotica mea un iepuras de ciocolata azi
http://new.photos.yahoo.com/nushulica/album/576460762395625273
edit: nu-mi mai dati codul ca oricum nu ma atrage nimic din ce am vazut acoloau stiut ei de ce nu mi-au trimis mail
INGRID

claujro spune:
Sa-ti traiasca nepotica frumoasa! Esti sigura ca te-ai uitat unde trebuie, ca sunt multe produse f misto...
Mai, fetelor, andreea s-a dus la ikea, felicia la posta, aissa umple cosul, jasmine verifica produsele...restul unde sunteti???
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Viairo spune:
pfuuui!! harnikutze mai sunteti!
am lipsit 2 zile de acasa si am avut nevoie de una pentru a recupera.
eu astept cumintzica micutza comanda din 20, poate pe luni...