***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Claujro mersi Pediatra ne daduse Klabax, cei de la Gr Alexandrescu au zis sa ramanem pe Nurofen si Panadol 2 zile si abia apoi daca mai face febra sa incepem Ospamoxul. Asa ca acum asteptam sa vedem cum evolueaza boala. Sper sa facem ce trebuie

ps: intre timp am umplut un cos de 50 euro Sunt normala?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicia, eu cred ca o sa fie bine si fara antibiotic, eu a tb sa-i dau lui Matei si pt rana din frunte (preventiv- si asa rezolv 2 rele) iar Marei i-am dat pt ca deja ne apropiam de o luna, incepuse si ea sa tuseasca urat, mi-a fost teama, e mai mica...

Iar ref 50 euro... te inteleg si eu tot pe LR eram, cautam haine de nou-nascut pt fina mica

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Da, asa e. Vad ca nu mai au prea multe, sunt cam epuizate. Oricum, eu la fuste de-astea pe volane nu ma mai bag- toate pe care le-am luat sunt atat de infoiate, au la material in ele cat pt 3 fuste si eu sunt mai grasuta, nu ma avantajeaza...

Edit: vad ca la boutique discount sunt cateva care nu mai pot fi deschise, oare "pregatesc" ceva???? http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=23605542&opeco=AUBAINES:ENCEMOM:moins_10euros
Din ce am vazut eu, totul la mai putin de 10 euro si pret divizat la 3, cred ca acolo urmeaza sa le mute pe cele de la AH ....sper io!!!!
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eu ocheam un tricou Active Wear redus ptr sot si a disparut. Sper sa-l reduca si mai mult Oare saptamana viitoare mai putem comanda de la reducerile de toamna-iarna?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Incerc sa fac o comanda pt o prietena.I-am facut un cont nou si vreau sa platesc cu cardul meu.Cand ajung la plata pe site imi spune "payement par carte bancaire impossible" si nu-mi da decat optiunea American Express.Ce inseamna asta?Ca n-am destui bani pe card?E posibil sa fie asa,ca nici nu mai stiu cati bani am,n-am tinut socoteala prea exact.
Vi s-a intamplat sa apara chestia asta cu American Express cand stiati clar ca aveti destul bani pe card?Ce sa fac?Sa ma deloghez si sa incerc mai tarziu,poate merge?Sau e musai sa ma duc maine la banca sa mai pun bani pe card?Da' ii promisesm fetei ca fac azi comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici la mine nu merge...eu am innebunit, de 2 ore de cand doarme copilul stau si personalizez tricouri...ati incercat? Sunt super!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine la mine asa aparea cand nu imi ajungeau banii de pe card. Stiu ca la comanda din 24 feb m-am chinuit toata ziua sa validez pana a insistat Anielas sa recalculez suma si am realizat ca eram prea la "fix", am scos un tricou si mi-a luat comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce nasoool!Inseamna ca maine trebuie sa ma duc la banca sa mai pun bani pe card.Da' repede i-am mai papat pe ceilalti

Oricum eu nu prea mai am ce sa comand acum,chiar nu ma mai tenteaza nimic.Astept sa dispara colectia AH (sau sa fie trecuta la Aubaines) si poate mai apare ceva marfa noua,ca stiu pe dinafara tot ce au acum la oferta.

Mergi la inceput

Ati somat rau azi...am ajuns tocmai pe pagina 2!!!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput