***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 28
ella_74 spune:
am aviz, ura!!!!!!

cred ca e de sambata in cutie da' io nu ies din casa decat rar...
scrie pe el " 2 scrisori mari" ; am 5 comenzi date in 21, 22 si 23 martie.
aia din 6 martie e tot moarta in papushoi
cin spune:
neata fetele...
sunt p-aci....si sper si eu la un aviz
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
a comandat/primit cineva astia? http://redoute.fr/product.aspx?productid=324102035&documentid=321407&categoryid=23758736&single=&hasNext=1&hasPrev=1 cum sunt? si marimile se potrivesc cu ale noastre?
o floare pt doamne
aissa spune:
Neata! Si sa avem o saptamana plina de colete. Eu aseara am umplut cosul, nu-s zdravana!
cin spune:
Aissa, asta fac si eu acuma...si ce-i mai fain, ca n-am nici un ban ![]()
o floare pt doamne
aissa spune:
Nici eu dar imi intra prima de Paste saptamana asta
.
Sper insa ca azi sa imi ajunga adidasii.
felicia74 spune:
Neata!
Si noi pe aici, fii-mea tot cu temperatura - 38,1, sper ca azi sa fie ultima zi de viroza ca altfel de maine trebuie s-o bag pe antibiotic. Si nu vreau sa fac chestia asta, ca de cand i-am dat sambata Klabaxul ala are diaree
Nu pot sa inteleg, desi l-a vomat tot a ramas putin in stomacel ca sa-i strice burtica? Of, of!
In schimb, am si eu cosul plin, ma mananca destele sa umplu cardul, chiar daca saptamana asta am cheltuieli duium. Mai vedem!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata, hai la
toata lumea...si la shopping bineinteles![]()
Io-s prin zona, dar o sa trag chiulul pana la pranza ca a venit femeia la curatenie
. Stau prin zona sa schimb subiectul

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2