***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 23
madau spune:
Io o sa trag chiulul pana pe la pranz, plecam la Targul de Turism sa vedem ce ne propun astia ptr anul asta.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
madau,eu am o comanda din 20.03 dar sunt din CLUJ ,poate aici ajung mai greu coletele, nus ce sa zic oricum noi plecam azi la mama si numai pe luni mai apar prin zona.weekend placut.
sorana(soso)
ancatrana spune:
madau, eu am dat 2 comenzi in 20. una a venit in punga joi, sper sa vina luni si cealalta
ancatrana spune:
uraaaaa!
mi-a venit si a 2-a comanda din 20, azi a pus postasu avizul la cutie cu data de 2.04 pe el. da io deja am fost la posta si am luat pachetul, ca si asta a fost tot in punga, pe aviz scria pachet mare, ca si la precedentul.
super incantata sunt de toata comanda, poun linkuri diseara ca nu ma lasa ptk acum.
ancatrana spune:
hai ca vad ca ma lasa un pic, asa ca incerc sa pun linkurile
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324040568&documentid=321407&categoryid=23112624&single=&hasNext=1&hasPrev=1 superbe
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104014&documentid=201206&categoryid=22910847&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 frumoase
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086829&documentid=344706&categoryid=22916924&single=&hasNext=1&hasPrev=1 superba, merci andreeap si ayssa
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324083339&documentid=207607&categoryid=22934165&single=&hasNext=1&hasPrev=1 prima impresie f buna, am incercat-o pe par uscat si merge si asa, da testul final il fac diseara, dupa ce o culc pe ptk, pe parul ud. singurul impediment e ca merge la 230V
si astept sa vad cand vine sotu' sa vad dc se poate schimba ceva, dc nu o sa o fol numai cu baterii
si...numai pe post de perie
![]()
![]()
and that's all![]()
felicia74 spune:
Mama, fetelor, ce curg coletele, hai ca am eu un feeling ca ajung toate
Sa le purtati sau, dupa caz, sa va folositi de lucrusoare sanatoase impreuna cu familia
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ancatrana spune:
merci, felicia
stati sa va zic cum e cu peria: am vb cu tata care mi-a zis ca 230V merge si la 220V asa ca am zis stai sa mai incerc odata. si... merge, gresisem eu gaura in care am bagat firul

dordia2000 spune:
Vai fetelor...abia astept si eu coletul din 24. Daca am dat comanda pe 24, sambata...mi-o ia in calcul cu data de luni 26.03??? Ca atunci...mai am de asteptat vreo saptamana!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
claujro spune:
Buna!
Tania, a fost mai greu in ultimele luni de sarcina, Matei avea cam 1 an si jumatate si nu mai puteam sa-l ridic in brate si aici a intervenit mama, m-a ajutat f mult. Am avut si o burta imensa, Mara s-a nascut la 38 de sapt cu 4.300 kg. Apoi, perioada pana la 6 luni, a fost ok, Matei nu a fost gelos la alaptat, dar vroia si el papa de bebe, Sab Simplex, tot ce ii dadeam ei..
Problemele au aparut cand a luat-o Mara in 4 labe si a inceput sa atenteze la jucariile lui...o lovea, o impingea, a fost chinuita saraca. Eeee dar situatia s-a schimbat de cateva luni pt ca si ea a inceput sa riposteze, tipa, il musca, ii da na-na... si el fuge dupa ce o necajeste cu ceva. Au invatat care sunt lucrurile comune si care sunt ale fiecaruia si nu se mai intersecteaza, dar intotdeauna e mai interesanta jucaria din mana celuilalt. Acum au 3 ani si 2 luni si 1 an si 7 luni si au inceput sa fie complici, se joaca impreuna, fac prostii impreuna... Cand va incepe Mara sa vb sunt convinsa ca vor intra intr-o noua etapa, de comunicare. Gelozie exista, e firesc si va exista si de acum inainte. Au firi diferite, el e impulsiv, ea e afectuoasa...Sper sa devina buni prieteni avand in vedere ca practic cresc impreuna. Iti doresc multa rabdare!!!!
Si mai vb pe tema asta, oricand.
Piticii dorm acum, la 6 mergem la Sala Radio, la un recital de pian si vioara, concerteaza o buna prietena de-a noastra Irina Muresanu. ![]()
Presimt ca o sa fie tare liniste in weekend. Va pup si ne vd diseara! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
dordia, ia in calcul minim 10 zile de la data comenzii.
me mi-au venit in minim 10 zile, maxim 2 saptamani...
fetelor, a luat cineva astea?? sa stiu la ce ma astept.![]()
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324082965&DocumentID=389607" target="_blank">Le débardeur encolure bateau Taillissime
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324079712&DocumentID=389607" target="_blank">Le débardeur Taillissime
www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095049&documentid=321407&categoryid=23110696&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">Le T-shirt
www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106619&documentid=222306&categoryid=22899486&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">Le débardeur Taillissime
normal k am dat comanda cu codul pt gentute rosii 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet