***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Claudia
Hai ca mi-ai dat curaj! . Eu nu prea am ajutoare, dar din septembrie se va pensiona mama si sper ca imi va fi mai bine. Plus ca ne mutam de la etajul 4 la parterul unei case, in chirie, peste 2 saptamani, asa ca nu mai trebuie sa-l car pe Stefan pe scari cu burta mare. Si eu am burtoiul mai mare decat la Stefan, cel putin asa imi spune toata lumea si eu am observat. Dar inca nu stiu ce sex are bb2. M-am uitat peste pozele cu copii tai - mama da' ce frumuseti ascunzi tu acasa!!!. Sunt atat de dulci amandoi! Iar Matei m-a dat de tot pe spate cu pozele in tricoul de rugby (sportul meu PREFERAT!).

Fetelor si eu presimt ca va curge cu colete in perioada asta. Ne vom clati ochii impreuna, ce fain!

Addya din pacate nu am comandat nimic din linkurile date de tine...

Jasmine sa nu dai cu rosii dupa mine, dar ieri seara cand a venit sotzu' acasa a probat blugii aia si ii sunt largi! . Bine, poate ca in talie ar fi mers cu o curea, dar, din cauza penselor, au si un model ciudat, de zici ca sunt din recuzita lui Stan&Bran pe el. Ii va primi socru-meu cadou de Pasti. Daca nu ai comandat inca, te sfatuiesc sa iei modelul FARA PENSE!

un We placut tuturor!

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tania, sarcina usoara si bb sanatos si mancacios! O sa simti si tu ce am simtit eu cand am adus-o pe Mara de la maternitate si Matei facuse niste ochi maaaari si se uita uimit in patut!!!! Atunci mi-au dat lacrimile si am realizat ca amandoi sunt copiii mei, e un sentiment care te copleseste, nu am sa uit niciodata emotia aceea, m-am simtit in totalitate implinita.

Scuze pt off-topic.

Edit: Matei e nascut pe 15.12.2003 ...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Tania,am dat comanda aseara.Asta e,vad eu cand ii primesc.De ce m-as supara pe tine?Dupa ce ca mi i-ai masurat....

E cam liniste pe aici.Unde ati fugit ca e urat afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

noi avem putina febra, 38,3. Of, o fi iar viroza?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Offff. Si Matei a avut tot 38 cu 3, in 2 randuri, Nurofenul nu l-a ajutat, i-am scazut febra cu Algocalmin fiola. Dar nu stiu cum e la voi, dar la noi, viroza asta tine de mai mult de 3 saptamani...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pai Ilinca nu a avut decat febra foaaaorte sporadic, o zi da, apoi 2-3 nu. Acum 2 saptamani am fost la dr, a vazut ca are si rosu in gat, desi ea manca de rupea, am luat nurofen+aerius+marimer de 3 ori pe zi si credeam ca a trecut O fi luat-o iar de la mine

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Se poate sa o fi luat-o din nou, dar am mai auzit si pe altii si pe DC si din prietenele mele, ca tot asa, de 3-4 saptamani sunt cu viroza asta uracioasa. De cateva zile sunt si eu racita...eu zic ca am luat de la ei. Sper sa nu ma tina o luna...

Nurofen, Oscilococcinum, Vit C, Eurespal, asta ne-a recomandat noua.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Salutare fetelor!
Am fost azi la fabrica de incaltaminte din Ramnicu Sarat.
Pantofi pentru Bata 45.00lei si 75.00lei.
Daca ma invata cineva cum sa pun pozele eu le pun pentru cele 2 perechi cumparate.Sunt si barbatesti super misto de la 75.00 lei la 170.oo lei totul din piele.
Vizitati daca vreti si aveti drum prin Ramnic fabrica MonPell.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

hai sa mai incerc daca reusesc si vedeti pozele bine daca nu ma invatati voi?http://new.photos.yahoo.com/monikka36/album/576460762395884123/photo/294928804305398111/0
http://new.photos.yahoo.com/monikka36/album/576460762395884123/photo/294928804305433352/1
http://new.photos.yahoo.com/monikka36/album/576460762395884123/photo/294928804305417106/2
http://new.photos.yahoo.com/monikka36/album/576460762395884123/photo/294928804305426627/3
cam asta e !Vedeti ceva?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da Monica se vad! Ce bine de voi ca aveti magazine din astea, la noi aici la banii astia iei doar plastice, si alea din cele mai proaste. Sa ii porti sanatoasa!
Si sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput