***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alta data mi-a scos cu dintii toate (TOATE) butonelele de la telecomanda TV, am recuperat de sub canapea vreo 2 ca sa avem si noi un buton de dat inainte postul si unul de inchis tv-ul, pana ne-am cumparat telecomanda noua... Dar, hai ca va plictisesc!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

aveti mila, nu ma mai speriati cu de-astea, ca daca mai citesc multe , deja imi piere cheful;
sper sa am un baietel cuminte, daca seamana cu mine n-are sanse, da' io sper

auzi, sa manance de pe jos coji si pamant de la ficus?

un ham nu merge ? ceva sa nu faca din astea ?sa nu radeti please!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia... zau ca rad in hohote... nu de necazul vostru ci asa, de nazbatiile lui. pe mine nu ma plictisesti

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce de prostii fac copii astia...si cate ne mai asteapta..

Claudia nu ne plictisesti..ca si noi tot pe acolo suntem

Am decis: ma duc intai la IKEA sa ma uit si apoi comand daca e cazul

Am terminat si de calcat, acu' chiar ca ma duc sa arunc un oki pe LR, pana vine tati, si pe urma cred ca mai fac o incercare la posta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io pe al meu cand il puneam in ham urla si se tavalea pe jos de ziceai ca cine stie ce-i faceam...dar poate la tine va merge. Dar stai linistita, cand va incepe in 4 labe va manca, obligatoriu toate scamele si gunoaiele vizibile sau invizibile de pe covor, inevitabil va linge talpile pantofilor de strada... De asta sigur nu scapi! aaaa si uitasem de nisipul de la groapa de nisip din parc, ala e extrem de gustos. Si asta in conditiile in care ii cumparam tot ce e mai bun, fara E-uri, il bibileam toata ziua...stiti si voi...

Mai nou, de cand e racit ( de vreo 3 saptamani e mucios) ii dau pastilutze de Vit C cu propolis, pastilutze cu echinaceea, Vitc cu fructe de padure, Minimartieni... asa...si mai ieri, le gasesc pe toate intr-o gaurica intre perete si parchet, acolo unde s eprinde plinta. Nu stiam eu de ce nu-i trece lu fi-miu raceala.

Hai ca s-au trezit!Pa!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Ella, dar si cand vine la tine si te ia de gat si te pupa dulce...si se gheia o pauzaste in bratele tale...si...

EDIT: nu era nimic obscen......

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Ella stai linistita ca o sa faca si al tau de toate...dar o sa le privesti cu alti oki, nu e cazul sa te sperii, ia-le cum vin

Apropo de ham, am 2 prieteni, frate si sora, asa de mult se "iubeau" cand erau mai mici incat ca sa poata pleca mama lor la cumparaturi sau unde avea treaba, ii lega pe unul de un pom si pe altul de alt pom, la distanta sa nu ajunga unul la altul (stateau la curte)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

si se gheia o pauzaste in bratele tale...

o floare pt doamne

ce-mi plac fazele astea...am patit-o si io odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Io pe al meu cand il puneam in ham urla si se tavalea pe jos de ziceai ca cine stie ce-i faceam...dar poate la tine va merge. Dar stai linistita, cand va incepe in 4 labe va manca, obligatoriu toate scamele si gunoaiele vizibile sau invizibile de pe covor, inevitabil va linge talpile pantofilor de strada... De asta sigur nu scapi!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

dispar ca o iau razna daca mai citesc grozavii din astea!!! cum sa linga de pe jos?!! e clar ca tre sa chem menajera mai des dupa ce nasc

Mergi la inceput

Ella, nu-i nevoie de menajera mai des...n-auzi ca te rezolva copilul?

o floare pt doamne

Mergi la inceput