***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by cin

, nu-i nevoie de menajera mai des...n-auzi ca te rezolva copilul?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

cin, esti cinica, stii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buuuun...acum c-am scapat de Ella, repede la shopping, c-avem loc acuma
Edit: Glumeam...

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

fetele, va pup si va urez week-end placut
scuze daca am suparat pe cineva...

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce m-ati distrat cu ultimele pagini. A mea a fost cuminte pana la 1 an jumate si imi parea rau. Acum e invers...eu am vrut-o asa.
Eu o sa fiu pe aici in weekend, inca asteptand. Nu am avut nici un coet azi desi dupa logica mea, dupa coletul d eieri (din 20) azi trebuia sa fi aparut cel din 21. Poate luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am luat coletul...era cel din 21, sper sa ajunga si cel din 20

Iata linkurle:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107142&documentid=201206&categoryid=22912106&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - am luat pe maro, foarte haioase, piele intoarsa, am de periat ceva la ele
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098521&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - pe argintiu (i-am luat gratis cu codul ala de 15 euro), ii aveam si pe negru, sunt multumita de ei

Mai e o pereche de tenisi cu capsuni ai ADDYEI..dar nu-i mai gasesc acum

Asteptam pachetul din 20..si cred ca iar mi-au blocat niste bani pe card

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

M-am distrat copios!
am primit aviz pe care scria imprimata ext, m-am prezentat la posta, dupa un sfert de ora de cautari printre scrisori, imi comunica postarita acra sa vin luni.
merg la diriginta, foarte amabila, gaseste punga cu bulinute verzi in 3 minute.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productId=324108824&documentId=207607&single=true
foarte bine finisata, material mai bun decate cele din metro sau alte magazine de genul, a costat 3.99 cu un cod care reducea 15 E

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324063748&documentid=359506&categoryid=23110696&single=&hasNext=1&hasPrev=1 faina, primul produs made in france

si renumita camasa la 3.25 portocalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

quote:
Originally posted by madau

Chiar..scuze ptr off topic..ceva remedii impotriva constipatie nu stiti? mai putin variantele cu miere, suc de portocale, etc ca pe alea le-am incercat si nu merg.

Madau,eu pentru constispatie le-am dat fulgi de ovaz ( se gasesc la plafar - nu sunt special pt bebei - ) fierti cu lapte si miere eventual ca sa fie mai gustos poti baga in terciul ala banana pasata, sau zeama de portocala, sau altceva, acum nu-mi vine in minte. Stiu ca exista cereale cu ovaz din alea instant, dar nu stiu cat de bune sunt pt constipatie. Astea au multa fibra. Oricum dupa o cura de ceva vreme ( cateva luni) am rezolvat problema si am renuntat la fulgi.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am trimis acum comanda.

Nu mai merge nici unul din codurile de transport gratuit de pe prima pagina; am folosit 31399 pe care l-a dat cineva acum ceva vreme , cred ca Ela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Claudia cum e cu diferenta asta asa mica intre bebei? La mine va fi fix ca la tine, am ramas insarcinata cand Stefan a facut un an. Cum s-au inteles? Iar de pozne...pe mine nu ma plictisesti NEVER!

Si Stefan (poreclit Che) are hobby-ul asta: isi linge de zor talpile de la pantofi, mai ales cand e in scaunul de masina si eu trebuie sa conduc (stie cand n-am sanse sa intervin).

Ultima faza de azi: aveam musafiri si el zbiera "kaka-kaka"! De multe ori face bascalie asa ca l-am intrebat: "ai facut caca, sau ma pacalesti?" la care el isi ia avant si se infinge cu fundul fix in nasul meu (stateam pe jos) intr-un gest ce spunea mai mult decat sigur "Na, nu ma crezi, miroase!". Evident, mi-a mutat nasul

Lavi azi dimineatza mai functiona codul cu setul plasticos. Nu mai merge nici ala?

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Va citesc si eu de ceva vreme, dar azi abia am facut prima comanda(pt fete). Mi-am facut un card numai pt asa ceva sa nu am surprize.
Lamuriti-ma si pe mine cum e cu marimile, claujro parca tu ziceai cit ai in talie si ce marimi comanzi.
M-am distrat si eu de poznele copilasilor vostri, sa vedeti ce fain e la mine cu 2...
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput