***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 17
claujro spune:
andreea, te strabi la tigarea mea? ![]()
nu stiu ce sa zic cu masura, teoretic tb sa-ti vina...iar hainele care sunt mari, vinde-le, baga si pe aici, eu sunt mai "mare" poate ma intereseaza
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Andreea, eu am 1.70 si vreo 56 kile si tot (ei, nu chiar tot) ce am pantalon in casa si-mi vine bine e marimea 36 ...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Pe mine nu ma lasa Miruna sa fac nimic, face numai prostii, se catzara pe carut si tre sa fiu cu okii pe ea...sa nu fie si la noi zi de busituri
.
Caut disperata un sutien..dar sunt prea multe si nu ma hotarasc

, cred ca iau si eu modelul Claudiei si ma apuc de strans bani ptr reduceri..numai ca nu prea ma mai tenteaza nimic asa in mod special..de fapt ma tenteaza multe, dar nu cat sa le si dau "valider". Mai caut
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Mada, nu cat se le dai valider acum, dar cand vor fi 5-6-10 euro, sa vezi ce dexteritate prinzi...![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Atunci n-o sa stie cum sa apese mai repede pe boton ![]()
o floare pt doamne
andreap spune:
Clau..nu ma stramb..ca eu tocmai am terminat-o
ref.la 'bagat' pe aici..ce sa bag?niste pantaloni de trening adidas 48-50??Imensi,model barbati
.Si mai am niste Nike,tot de trening,care mie imi sunt putin mari,sotului putin mici
.E tot model ptr.'domni',dar eu i-as fi purtat daca erau mai mici.
Cin,si eu tot 36 port aici in Ro,dar cum blugii se mai si lasa..oi vedea,acum 1 pereche in plus sau in minus la 'cosul' cu lucruri mari..
WE placut,ne auzim luni
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
addya spune:
mai fetelor, apropos de sutiene
vreau sa fac si eu o investitie mai serioasa in ceva sutiene, si le voi lua de aici pt ca vreau neaparat sa probez...
ce firme imi recomandati voi? vreau calitativ bune, si daca se poate sa nu fie 1 mil. bucata....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Claudia pe tine ar trebui sa te legam de maini sa nu mai bagi vreo comanda...mai ales ca acu ai si ditai sifonierul...trebuie umplut cu ceva. Glumesc desigur. Nu-i vine sa cred..corsarii i-ai luat 40?
Cati cm au in talie?
Sa-mi spui si mie daca desfaci setul ala ptr nou nascuti, vreau sa-i iau si eu verisoarei mele ptr cand naste, in mai
Sa stii ca si sotul meu a remarcat ca e cam gol, dar i-am zis, nu-i nimic, in timp se umple, stai linistit
. Plus ca tb sa ma duc la mama sa-mi mai iau o parte din hainele dinainte de bebei, sper sa ma incape pe un picior. Si cand ma gandesc ca aveam 52 kg
...Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Ella, am tot uitat sa te intreb.. ce ascunzi in burtica?
Claudia...si ti-ai pus in cap sa umpli dulapul numai de pe LR? ![]()
o floare pt doamne
claujro spune:
La sutiene nu ma pricep, le iau ba de la Metro, ba de la Jolidon...
Ella cred ca are baietel...
cin, nu...dar ce, pot rezista tentatiei?! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

. Glumesc desigur. Nu-i vine sa cred..corsarii i-ai luat 40?