***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 16
claujro spune:
Gata cu cumaparaturile, v-am zis!
Corsarii aia ii masor mai tarziu, ca acum dorm copiii la noi in pat
si pantalonii sunt in dulapul de acolo. Dar ideea e ca eu port 42-44 aici si astia 40 imi sunt f buni... Va recomand 1-2 masuri mai mici!
Poze cu sifonierul ala pun, am mai zis, dar sa fie complet, ca ii lipesc 2 usi...am uitat sa le cumparam. L-am creat cum am vrut noi, nu il vei gasi in magazin, asa, intreg, ceea ce te saftuiesc si pe tine sa faci...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
hai k atata m-am c...it ca nu mai sunt corsari masura 40!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
S-a trezit si pitica mea, vad ca nu mai are febra dar o indop preventiv cu niste Nurofen.
N-am apucat sa redoutez mai nimic, a venit o vecina, apoi am vb la telefon
sia cum hop s-a trezit maimutza. Acum ma chinui sa-i dau niste para sa manance, ca e constipata ca dracii si supozitor nu "serveste".
Chiar..scuze ptr off topic..ceva remedii impotriva constipatie nu stiti? mai putin variantele cu miere, suc de portocale, etc ca pe alea le-am incercat si nu merg.
Ella sa stii ca exact asta mi-a zis si mie dr cand am nascut...citez: ai vrut chiraitoare, asta ai...s-a dus linistea ta
. Da-i frumos
Cin uite o
sa-ti revii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
madau, ia baga tu niste iaurt cu prune! (vezi k au aia de la yogobello, ar trebui sa gasesti la la fourmi-ul de langa tine)
ma gandesc serios sa-mi iau corsarii aia 38, k tot sunt la cura..
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
mada, sirop Lass baby e din plante, noua ni l-a recomandat doc cand avea Mara 5 luni, deci merge si la pitici de varsta voastra. Apoi din ce mai stiu eu, Debridat si bineinteles din alimentatie cel mai bine poti s-o reglezi.
addya, imi pare rau pt pitic, sa se faca repede bine!!!!
cat porti aici?
Edit: am vb la banca si mi-au deblocat vreo 6 euro, sper sa mi-i deblocheze si pe restul. Tot e bine...ca au inceput!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
claujuro, habar n-am
acum am 66kg / 1.64, dar tinand cont k sunt la cura...
u cat ai in talie?? zii repede pls k sunt cu degetul pe valider...
corsarii aia stau fix pe tine sau sunt mai lejeri?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
claujro spune:
Cautai ca nebuna metrul prin casa, mi l-au ascuns astia, ca il folosesc pe post de coarda... Eu am 70 si 1.67, burta de lua a 5-a, undeva in jur la 100 cm, poate 96-98 in talie
...asa, trecem peste- si imi vin ficsi, de unde largutzi...dar sunt blugi si se mai lasa. Ficsi in talie, ca au talia f joasa, dar pe picior sunt super. Baga-te la un 38 dar mai da vreo 5 kg jos.
Valideaza si sa fie cu noroc!
Eeeeeee si acum, dupa Paste ma apuc de strans bani pt reducerile din vara, am invatat cum e si cu masurile (am sanse sa reduc semnificativ numarul de tepe luate cu masurile...), cu calitatea...si cu marcile. Pana atunci va citesc pe voi. Nici balerinii cu flori nu-i mai iau...lasa, ca poate o ramane o pereche pe la Aubaines si pt mine... Si sper sa ma tin tare la prima transa de reduceri, ati vazut ca in iarna au fost 2. Noi am prins-o pe a doua, aia cu totul la 50 %.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Fi-miu tot nu doarme...am cedat si de juma de ora l-am scos din patutul lui si l-am pus la mine in pat, sa se uite la tv la desene...macar e cuminte. desi eu sper sa doarma macar juma de ora, ca-i treaz de la 9.30.
ce mai faceti? aveti spor la shopping? io mai am 5 lei pe card... si 40 eur dati aiurea de aproape 2 luni...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Ai mei dorm amandoi, eu fumez o tigara, poate poate imi trece raceala
si vad ca e tare liniste pe aici.
Trebuie sa ajungem la Ikea sa luam adeziv pt mocheta sa nu se mai intample accidente ca cel de azi...
Noi plecam toti pe 5 si ne intoarcem pe 10. La Gura Humorului, la nasi, facem Pastele la Voronet. O sa-mi lipsiti! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
andreap spune:
Clau,tu tot cu tigara te 'tratezi' ptr.raceala????![]()
Eu am comandat corsarii 36,ca e cea mai mica marime..oare imi sunt mari????Ce credeti?Ca m-am saturat sa tot pun deoparte haine prea mari..in speranta ca ii vor veni cuiva..candva..Eu am 1.67,54 kg..deci?sunt mari 36????
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004