***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 15
Hopes spune:
Fetelor, luminati-ma
Primesc mail in care imi spune ca la urmatoarea comanda primesc 20E reducere si transport gratuit, daca comanda este de minim 55E
Fac comanda de 66E, bag codul ala, si nu se intampla nimic. Adica nici reducerea n-o ia in calcul, si nici transportul gratuit.
Ati patit asa ceva?
Hopes
madau spune:
Presimt o tura intensiva de cumparaturi dupa Paste
, sa-i anuntam sa se pregateasca
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Hopes, citeste ce scrie jos, cu litere mici: oferta e valabila la colectia primavara-vara fara preturi deja reduse, etc, etc
cin spune:
Sunt cu capsa pusa...asa, ca m-a crizat vlad dimineata, acum ma chinui de o ora sa-l fac sa doarma si el nu vrea... n-am chef de nimic. bani de cheltuit n-am. nici macar sa ma mai uit pe site n-am chef.
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Hopes spune:
Gata, m-am luminat![]()
asa-i
OFFF!!!!!
Acu o sa caut un cod din alea ale de aici
Codul meu este 43222 ptr. cine vrea sa-l foloseasca
dar nu stiu daca puteti
Hopes
addya spune:
claujuro, da shi tu dimensiunea la corsari pls....

mai revin, nu doarme piticu, ma duc sa-l aburesc sa se culce...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
ella_74 spune:
hop si eu!
pai ati scris ceva de aseara...si trag concluzia:
mama, ce ma asteapta cu copilul
, mai am 4 saptmani si ma duc sa nasc, linistea s-a terminat.![]()
Pe de alta parte, problema mea cu coletul din 6 martie nu s-a rezolvat, l-am trimis azi pe sot si a scotocit aia la posta in dulapul cu scrisori si nimic, asa ca am scris la LR in engleza, ca io franceza nu stiu, sa-i intreb ce-au facut cu comanda, ca banii i-au luat deja.
sa-mi spuneti va rog cand primiti comenzi din 21, ca am 5 pe drum...
ella
tania-z spune:
WOW ELLA, ce putin mai ai pana nasti!
Nastere usoara si un bebe sanatos, nu ma indoiesc ca va fi asa, ca tu pari tare in forma! 
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
addya spune:
hai k azi a fost ziua busiturilor...
a dat fi-miu o capatzana de asfalt, spart buza, julit (un pic) obrazul, curs o gramada de sange (cred k parea asa de mult pt ca era amestecat cu saliva...), plans vreo 15 min...
aku doarme.
eu ma strambam la el ca nu se culca shi bietul cupil facuse kk...![]()
mai redutesc shi eu un pic, si cred k-mi iau si eu corsari 40
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet