***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 14
gabitaco spune:
Mada, ce face Mirunica? E bine?
Ai primit ghetele alea bej?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by tania-z
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324097625&DocumentID=321407
material tip piersica. Inca nu stiu cum ii vine lui tati
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324086678&DocumentID=359606
un fel de blugi maro, nu stiu inca cum vin
Spune-mi te rog ce marime ai luat la short si la blugii maro si cam cat poarta sotul tau aici.De asemenea,m-ai ajuta mult daca ai masura blugii maro in talie si la lungimea totala,de la betelie pana la tiv.Dupa poza par a fi cu talie clasica,normala.Corect?
tania-z spune:
Jasmine da, blugii sunt cu talie normala. Eu i-am luat marimea 48, cam atat poarta si aici, 48-50. O sa pun si masuratorile.
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:

Am fost la posta, cica inca nu sosise scrisoarea
, sa ma duc diseara din nou

..mor de nerabdare.
Tania abia astept sa ma uit pe ce ai comandat..te-am vazut asa fericita, parca mi-ai transmis si mie starea ta
Claudia bravoooo, ai vazut ca a venit
Fetelor, hai ca incet incet se lamuresc si problemele noastre, sper sa nu mai avem surprize neplacute pe viitor.
Fug sa-mi fac salata, ca v-am zis ca-s la regim si revin, copilul doarme asa ca voi Redouta nitel
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Jasmine da, blugii sunt cu talie normala. Eu i-am luat marimea 48, cam atat poarta si aici, 48-50. O sa pun si masuratorile.
Tania10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
hai ca te astept,nu dau comanda pana nu masori tu blugii si sortul.
pana atunci mai sap pe LR
tania-z spune:
Jasmine,
a durat putin, ca ascunsesem hainele pt sotz in fundul dulapului, da i le dau de Pasti ![]()
Blugii:
-talie: 48x2, deci 96 cm
- lungime crac: 112 cm
- lungime crac pe interior: 87 cm
sper ca asta trebuia. Acum masor si bermudele
Tania
10+ &
bebemic
tania-z spune:
Bermude (mar. 46-48):
- talie elastic: 41 x2, deci 84 cm
- lungime 46 cm
au siret in fatza si buzunare.
Tania
10+ &
bebemic
andreap spune:
Clau,Tania,frumoase produse..sa le purtati sanatoase!Am bagat si eu in cos corsarii aceia![]()
Eu am in cos acum de 253 E
..de unde naiba scot acum atatia bani..nu stiu!dar nu-mi vine sa renunt la ele.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
Mama ce de hainute frumoase v-a adus iepurasul![]()
![]()
, tare mult mi-au placut toate.
Tania maieurile alea 2 la set le okisem si eu, zici ca merita nu? Sunt grosute, cum e materialul? Sper sa nu fie din ala transparent. Tare-s curioasa ce o sa zica tati de cadouri, sa ne zici musai![]()
Claudia pe tine ar trebui sa te legam de maini sa nu mai bagi vreo comanda...mai ales ca acu ai si ditai sifonierul...trebuie umplut cu ceva
. Glumesc desigur. Nu-i vine sa cred..corsarii i-ai luat 40?
Cati cm au in talie?
Sa-mi spui si mie daca desfaci setul ala ptr nou nascuti, vreau sa-i iau si eu verisoarei mele ptr cand naste, in mai
Mi-ati facut pofta de redouteala...ma duc sa mai scormonesc pe acolo, sa incerc si codurile de ieri
Pun linkurile in lista mai incolo, nu uit
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
MADAU, lui tati ii voi da cadoul de Pasti, daca rezist pana atunci
. Ok, cu vreo 2 zile inainte! Maieurile sunt pline, nu sunt transparente, eu zic ca merita din plin.
CLAUDIA apropo, nu bagi o poza cu sifonierul ala? Si un pret? Ca noi ne pregatim de mutari si tare ma tenteaza.
ANDREEA si eu am deja un cos pliiin, dar sper sa rezist pana dupa Pasti. de fapt, sigur rezist, ca ma opreste continutul cardului.
Tania
10+ &
bebemic