***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 12
cris-gabi spune:
Claudia, parca ma vad pe mine.
Imi pare rau de ce ai patit, dar baietii sunt baietii.
Eu am inceput devreme cu cel mare. Avea 1 an cand a cazut si si-a spart dintele din fata si a trebuit sa ajungem la dentist, apoi la 2 ani jumatate a cazut cu bicicleta si a patit ce are si al tau de am ajuns si l-am cusut, bine ca a fost sub barba si nu se vede semnul ( a avut 4 copci), apoi la gradi avea 5 ani a cazut cu gatul de masa de era sa-si rupa coardele vocale ,mai bine nu dau amanunte si nici nu mai continui cuacidentele. Sper ca de acum inainte sa fie mai putin ghinionist.
Ma bucur ca cel mic este mai norocos si pana acum nu am patit decat chestia cu mana scoasa din cot ( cam de 5 ori pana acum .
Din cauza asta am zis ca parca ma aud pe mine.
Multa sanatate si curaj
Eu astept comenzile din 21 si 22.
Sper sa ajunga saptamana viitoare la inceput, am in ele hainute pentru cel mic, care e tare suparat ca la celelalte comenzi el nu a avut nimic
, asa ca ma bate la cap cu coletele lui
.
claujro spune:
quote:
Originally posted by cris-gabi
Ma bucur ca cel mic este mai norocos si pana acum nu am patit decat chestia cu mana scoasa din cot ( cam de 5 ori pana acum .
Din cauza asta am zis ca parca ma aud pe mine.
Multumesc mult, fetelor!!!

Mana scoasa din cot de 5 ori????

Offfff si inca nu am inceput gradinita! Acolo mi-e teama de accidente, batai si restul, fara sa pun la socoteala viroze si boli de tot felul. Mai nou a vazut desenul animat cu Tarzan si vrea sa se urce in toti copacii si Testoasele Ninja (parinti prosti ce suntem) si incearca sa le imite facand pe testoasa cu sora-sa.
Mi-e frica si la Tom si Jerry sa-l mai las sa se uite, ca stiti si voi ce fac aia 2. Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cris-gabi spune:
Claudia, eu zic sa nu te mai gandesti, ca o iei razna. Ai mei se bat prin casa cu catargele de la corabie pe post de spade
iar eu stau pe langa ei, de poate-mi scapa una.....
, iar la treaba cu pomii, cel mare de mult ma piseaza sa-l invat sa se catere ( ca stie de la bunici ca eu ma cataram)
.
Sincer eu nu am fost un copil cuminte, insa m-a ferit Dumnezeu de accidente, se pare insa ca "lasa ca o sa ai si tu copii si o sa vezi cum este" m-a ajuns si pe mine.
Sincer eu ii prefer asa nebuni, pentru mine asta inseamna ca sunt sanatosi.
Deci bucurate de ei asa cum sunt

claujro spune:
Cristina, imi vine sa rad si sa plag in acelasi timp...
Da si eu am fost la fel, dar nu am avut accidente gen cap spart sau oase rupte. Dar mama imi zicea "Sa-ti dea D-zeu un copil cum ai fost tu!",
nasoala faza, cred ca m-a ajuns. Sper sa nu spun niciodata asta...
Ce varste au baietii tai?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cris-gabi spune:
Cel mare are 8 ani si cel mic 3 ani jumatate. Sa vezi ce batai se incing intre ei. Cel mic musca si cel mare il pocneste
, iar eu pe langa ei. Ajung unul intr-o camera si celalalt in alta. Si asa am scapat de tambalau o perioada.
Scuze pt off topic.
andreap spune:
buna dimineata!
Aissa..daca nu mai primesti nici un colet..prietenii stiu de ce
!..glumesc
...esti bestiala
,eu una nu ma gandeam la asta!
Clau,imi pare rau..ce speritura..astia micii sunt de groaza!sa va faceti bine repede!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Mai, nu ma blestema ca eu azi sper sa vina adidasii mei.![]()
EDIT: i-am tras o pacaleala de zile mari Andreei, de aia e "suparata" pe mine.
andreap spune:
Aissa...
...m-ai 'speriat'
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Daca aveti curaj (eu am dat emotii la 2 prietene azi si ma las) puteti personaliza farse aici: http://farse.bancuri.acasa.ro/?i=t
Numai sa alegeti persoane tari de inima. Merg doar trimise ca link, nu pot fi printate, daca printezi apare stirea reala, nu cea mascata.
Eu m-am distrat dar "beneficiarii" nu prea.
tania-z spune:
YU-HUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!
A venit Iepurasul Redoutist si pe strada mea!
Azi aveam aviz pentru 2 colete externe,mi-au trimis impreuna comanda din 15 cu cea din 19. Asa ca fetelor cu interzieri, nu disperati, se pare ca si-au luat obiceiul cuplarii comenzilor.
Mi-a dat tip ade la posta 2 saci imensi, la care ma uitam neputincioasa. ma si gandeam: cum ii car eu, gravida, pana la etajul 4??? M-am hotarat - cu greuuuuu - sa-i las in masina dar, ce credeti, norocul mi-a suras si pe langa mine a trecut, in masina, un prieten a carui sotie avea si ea ceva comenzi in sacii mei. Mai bine nici ca se putea!!!! 
Asa ca i-am dat si lui comenzile si mi-a dus si sacii pana sus, unde m-am repezit efectiv asupra lor. Cel mai greu era sacul in care comandasem grill-ul ala!
Acum sunt ca un copil in culmea fericirii, ma pregatesc sa pun linkurile- per ansamblu, multumita deplin!
Un sg comentariu: la unul din saci mi-a venit cadou setul de genti rosii (care e chair super!!!) si geanta maro, iar la celalalt, desi comandasem "couette" nu mi-a venit nimik. oare de ce?
Ok, ma duc sa umblu dupa linkuri 
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura