***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Neata
Ingros si eu randurile mamicilor nedormite...Miruna la 5 dimineata s-a trezit cu super febra, i-am dat Efferalgan, a baut un bibe de ceai si apoi nu se mai dadea culcata. Am luat-o cu noi in pat, s-a fatait, a vorbit, pana la urma am pus-o in patul ei si abia dupa 1 ora a adormit. 
.
Monica la mine apare ok, esti sigura ca n-ai gresit cumva cand sa faci plata si acum iti apare asa? Ia delogheaza-te si incearca din nou
Aissa mamica vrednica, la cat te trezesti dimineata? Tot respectul meu, eu la ora aia sunt zombie daca ma trezesti
Imi plac si mie chestiile de la Levi's dar deocamdata sunt Lefter Popescu
, doar ma uit...si salivez 
Hai ca poate mai vin azi din coletele restante
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Pai, io dac-am vazut ca lumea doarme, m-am apucat de aspirat...gata pe jumatate curatenia.
o sa ies afara cu Vlad si vb mai tarziu
poate-mi vine si mie comanda din 20 ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
aissa spune:
La 6 fara 10 ma trezesc, doar ma spal si ma imbrac. Niciodata nu am dormit mult dimineata, saptamana asta insa a fost crunta cu schimbarea orei.
Jasmine spune:
Gabitaco,si eu ma gandisem sa le scriem astora care mai vand on-line prin Europa dar nu livreaza inca in RO.Oricum e ochestiune de timp.Sunt sigura ca intr-o buna zi isi vor schimba politica asta.Eu as propune sa dam toate cate un mail la ei,sa-i bombardam asa cateva zile,ca sa vada ca sunt multe persoane care pun aceeasi problema.Ce parere aveti?
madau spune:
Eu am un aviz

, insa scie pe el "scrisoare mare"..deci banuiesc ca vine in punga. Eu am 2 comenzi de venit, 20 si 21, aia din 21 e clar mica, nu are decat cizmele Mirunei si niste tenisi...sper sa fie cea din 20. Ia dati-va cu parerea, la cate articole sunt incap in punga?
PANTALON
TEE SHIRT
DENIM SLACK L 83 CM
3 SHORTS EN EPONGE MIXTES
Parka mixte
LOT DE STRINGS LOT ROSE / GRIS 36/38
BERMUDA BLANC 42/44
PANTALON KAKI
SAC BESACE KAKI
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Aaa, am uitat sa vaz zic de mega-scrisoarea de ieri ca era o punguta de 1 kg, nu stiu d ece se speriase asa postarita... Si eu care ma gandeam sa iau masina ca poate nu pot cara ditamai coletul
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Buna!
Noi avuram un accident dimineata, Matei a alunecat pe o mochetutza si a venit cu fruntea intr-un scrin care tine loc de masutza in dormitor la noi si a tb sa mergem la Municipal la cumnata mea sa-l coasa. Si facut o crapatura adanca in piele, ca la operatiile de lifting de pe Discovery, cand taie pielea si trage apoi de ea sa o intinda (cred ca stiti), nu a fost nevoie de copci, i-a pus un fel de scoci de hartie care i-a lipit crapatura, ii dau antibiotic acum sa nu se infecteze si are un pansament de toata frumusetea. Nu va spun ce m-am speriat cand l-am vazut cu pielea deschisa si cu sangele siroi... Dar acum e la fel de vesel si obraznic ca intotdeauna, mi-e teama ca va ramane cu semn... E a doua oara, s-a mai intamplat acum cateva luni cand a cazut cu capul de tocul usii si a trebuit sa-l coasa, dar acolo e in par (cand e tuns scurt se vede cicatricea, nu i-a mai crescut par acolo).
Mara e mai cuminte, ea pana la 1 an si jumatate doar a resusit sa-si scoata mana din cot (de a stat cu ea in gips o saptamana).
Copiii vostri sunt mai cuminti si mai potoliti???
In alta ordine de idei am un aviz, tb sa ajung pana la posta, dar acum am ceva in cuptor.
Semnez si eu mailul pt Kiabi sau ce mai gasiti voi...
Va pup, sunt pe aici, deocamdata!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Claudia, mi s-a facut pielea de gaina...noi in afara de dat cu botu'n asfalt cu julitura la buza, dar numai la suprafata, n-am avut necazuri. las' ca-s sexy cicatricile la baieti
(ce sa zic si eu...). al meu a inceput sa faca precum omul paianjen, tare mi-e ca o s-o patim si noi
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Jasmine spune:
Aoleu Claudia,cred ca ai tras o spaima!Ce ti-e si cu astia mici,intr-o clipa cad si se lovesc,de parca n-ai fi mereu cu ochii pe ei tot timpul.Si al meu e tare agitat,topaie tot timpul de zici ca are arcuri,mai cade,se mai loveste.Ce-i drept pana acum n-am avut accidente cu capete sparte,dar nu se stie niciodata.
Eu as zice ca e mai bine sa trimitem fiecare cate un mail la Kiabi.Ma gandesc ca 20-30 de mail-uri sunt mai credibile decat unul singur semnat de mai multe persoane.
Madau,da,ce ai enumerat tu acolo poate sa vina ca o "scrisoare mare".
aissa spune:
Vai Clau, ce sperietura trebuie sa fi tras. Si a mea e nebunatica si cand cade e mereu cu capul inainte. Cel mai rau i-a pleznit putin pielea in par, asta vara, dar nu asa rau ca noi nici nu am observat pe moment, doar seara la baie am vazut ca avea o cojita in cap.
La mine coletele venite pana acum au fost in pungi, primul cu 2 camasi, tenesii fetei si un pantalon erau intr-o punga mai mare, cu toarte, doar ca era lipita "gura" deci nu se vedea ce era inauntru. Asta de ieri insa, tare ciudat mi se pare, era o simpla punga unita pe 3 laturi, pus inauntru cutai cu adidasii si apoi pliata la capatul liber si lipita cumva pe centru cu o simplua hartie alba pe care e o stampila. Pai daca erau mai multe produse putea f bine cineva sa bage manuta sa scoata de acolo...tare aiurea expediaza astia.