***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 10
cin spune:
Fetele, sunt zombi. s-a trezit gandacul la 4.30 si abia la 7.30 am reusit sa-l adorm. as fi putut sa ma bag si eu la pat dar imi aminteam ca am primit ceva mailuri cu coduri de reducere si prefer sa butonez sa vad ce pierd. sunt leftera pana dupa paste
hai neata ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
intai ma uit la levi's...
m-as baga la o comanda...
o floare pt doamne
felicia74 spune:
Neata!
Am primit si eu codul ptr prix verte si nu pare a fi o mare scofala![]()
Mai ce ziceti de tricoul acesta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324120668&documentid=414707&categoryid=22898417&single=&hasNext=1&hasPrev=1 ?
Arata ca o tinta, cine are curaj sa-l poarte pe strada?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
Fetele, sunt zombi. s-a trezit gandacul la 4.30 si abia la 7.30 am reusit sa-l adorm. as fi putut sa ma bag si eu la pat dar imi aminteam ca am primit ceva mailuri cu coduri de reducere si prefer sa butonez sa vad ce pierd. sunt leftera pana dupa paste
hai neata
o floare pt doamne
In cazul meu, Ilinca a marait pe la 4,30 (asa face dimineata de dimineata) m-am dus s-o linistesc si n-am mai putut sa adorm decat pe la 7. La 8 mandra dadea trezirea si eu sunt zombi

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Imi place tricoul, dar costa cam prea mult ![]()
Vlad are perioade in care se trezeste noaptea, dar de obicei daca ii dau laptic, adoarme imediat si fara scandal. dar azi dimineata din "mami, hai" nu m-a scos... abia abia a adormit la mine in brate.
edit: am ramas cu gandul la levi's...
o floare pt doamne
aissa spune:
Neata! Eu ce sa mai zic ca plec de acasa la 6 si d-ra mea si-a format reflex sa se trezeasca si urlaaaa cad vine soacra-mea de mi se rupe sufletul. Norocul meu ca numai 2-3 zile pe saptamana se intampla asta, in rest e sotul acasa si o ia el si nu mai plange. Tare rau e. Am ajuns sa ma dau cu crema in masina si cu ruj la fel, cine ma vede cred ca zic sigur ca acolo am dormit de imi fac toaleta. Dar nu mai suport asa ca fug imediat ce sunt imbracata ca sa nu ma misc prea mult prin casa.
cin spune:
aissa, la 6 pleci?? nu vreau sa stiu la cat te trezesti...
o floare pt doamne
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by kali
Am primit si eu oferta dar nu ma tenteaza.
Fetelor, bluzitele, incepand cu marimea 86 nu mai au capse, si nici pantalonii, intre picioare, incepand cu aceeasi marime. Este precizat pe site.
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
In coletul de aseara (am spus deja ce contine) am luat numai masura 86 si au capse si helancile si salopetele si pantalonii. Astia sunt ametiti

Jasmine acum vad mesajul tau: cred ca erau alte bluze, alte marimi, chiar si eu ma miram cand am vazut ca ai pus poza la aceste helanci. Oricum e bine ca la 86 au pus, ca fii-mea nu suporta sa-i trag bluzele peste cap
Bratu Monica spune:
Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine?
Nu mai pot plati .Apare doar Card American Expres si eu am VISA.
La voi cum este?
Ce naiba facem,vor sa renunte astia la livrarile in Romania?
Spuneti-mi si mie ce fac acum?Imi card din ala?

Monikka
felicia74 spune:
Monica la mine apare si Visa. Eu sapt trecuta am platit cu Visa electron de la BCr si a mers. Esti sigura?
Edit: hellooooo! Nu e nimeni prin zona?![]()