Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Luna,iti doresc nastere usoara .
Motanik, din ce ai spus tu si spune si Luna, se pare ca Virgin ar fi o varianta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Gabitza multumim de urari! Ma bucur ca mai scrii si tu. Si noi am zis ca e bun pretul. Cei cu care stam acuma vai sunteti nebuni dati atatia bani si etc dar sincer prefer si sa am liniste decat sa imi mananc ficatii day by day. Si mai ales pt fata vreau sa aiba camera ei locul ei de joaca gradina ei etc.
Mai ea daca vine aici tre sa se inscrie la Gp si va primi NHS card-ul si va fi tratata bine pe timpul sarcinii nu cred sa fie pb bine depinde si de ce spital va apartine si legat de ajutor pt baby dupa ce naste poate aplica pt child benefit care acum e 60 lire pe luna si poate fi backdated pe 3 luni. Asta din cate stiu eu.---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mercic Mada de raspunsul prompt! Vai.... stau si ma intreb cum naiba sa te descurci cu banii astia,brrrrr! Ma rog le-am spus si lor ce ajutor ar primi si urmeaza sa ia o decizie. Sincera sa fiu, nu cred ca o sa mai vina.
Mamaaa, Motanik, felicitari!!!! Bravo! Super tare , casa 2 dormitoare! Super si mult noroc la casa noua! Nu stiu nimic despre pachetul Virigin, dar stiu ca Tiscali nu mai este enici pe departe ce a fost asa ca stati departe de ei! O sa ma trec p-aici, Mercic!! Un pahar pentru noua casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu am intrat ieri pe moneysupermarket.com si m-am uitat la broadband si am citit din reviews. Si virginsi sky au f multe bad reviews. Acuma nu stiu ce sa zic din cate se pare virgin parca e mai bunut decat sky-ul, oricum la virgin toti se plang de customer services ca stai mult si astepti la tel si de multe ori nici nu rezolvi pb. Unii zic ca e mai bine sa iei internetul separat si tel si tv de la altcineva ca din cate vad nu se plange lumea de tv sau de fix ci de broadband. Ba ca e slow ba ca nu merge deloc. Mare dilema sincer nu stiu ce sa zic. Din cate stiu in casa unde ne mutam e virgin o sa ramanem creca cu ei si sa vedem ce si cum si daca nu ne convine cautam altii. oricum si la faza cu schimbarea provider-ului se pare ca lumea a cam avut pb.
Sincer si noi acuma cu sky-ul am cam avut pb avem tv de la ei si box-urile de cam strica si cand vine sa le inlocuiasca iti aduce un model mai vechi refurbished. Dar in rest a fost ok adik nu am avut alte pb.
Dilema mare...

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Noi nu am avut mari probleme cu broadbandul de la Virgin. De 2-3 ori am avut probleme cu conectarea, dar s-a rezolvat in cel mult 20 de minute. Insa customer service lasa de dorit. Au fost si zile cand i-am prins imediat, depinde cat sunt de ocupati.
Cea mai rea experienta insa, am avut-o cu BT. Dupa mine ei au cele mai proaste servicii pentru clienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by ella_64
Cea mai rea experienta insa, am avut-o cu BT. Dupa mine ei au cele mai proaste servicii pentru clienti.

Subscriu, nici nu vreau sa mai aud de ei. Suni in Pakistan sau India si adviserul vorbeste 3 cuvinte in engleza.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria13 spune:

Buna din nou! Mda, se pare ca am gresit cu Talk Talk-ul! eu am oferta asta de la ei, dar intr-adevar platesc £20 pe luna. Dar sunt multumita de ei!

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Se apropie w/e, ce planuri aveti?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Noi vrem sa facem o excursie in North Yorkshire. Este destul de aproape de noi, o ora si jumatate cu masina si toata lumea spune ca peisajul este foarte frumos. Asta daca nu va ploua.

Mergi la inceput

Ella, cand dati testul?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor,
Ce mai faceti? Sper ca nu ati avut probleme cu inundatiile. La noi s-a inundat bine parcul de langa casa. Casa noastra este insa pe un deal micut, asa incat nu avem probleme deocamdata. Este insa destul de frig.
Motanik, pe noi ne-au programat pe 13 iulie. Vom vedea cum va fi si ce rezultat vom avea. Sincer, mie mi se pare destul de greu de digerat materialul asta din carte, dar am vazut ca dupa ce am citit de mai multe ori am mai inregistrat cate ceva. Daca ar fi insa intrebari de tip eseu cred ca mi-ar fi destul de greu. Am observat aceeasi tendinta de a folosi limba de lemn ca si la noi in tara.

Mergi la inceput