Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

Salutari tuturor!
Noi nu am fost afectati de inundatii, dar ne-am saturat de ploaie si frig! Nici ca in Romania, sa scoti limba de caldura la 40 de grade, dar totusi, suntem in iulie aproape! uffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Exista vreo cursa low-cost Bucuresti-Manchester? Dar Bucuresti-Londra (alta decat Wizzair?) Sar'na.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Nu, din cate stiu eu nu exista in mod obisnuit. Dar am vazut pe site-ul TAROM niste preturi destul de rezonabile Bucuresti-Londra, Londra-Bucuresti, cu un regim special. Intra pe acest site si vezi, poate se potriveste ceva cu ceea ce doresti tu sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bafta Ella! Noi avem pe 14 iulie dimineata, sper sa trecem cu bine si peste asta.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Multumesc, Motanik, si voua bafta. Din cate am vazut pe teste, intrebarile sunt amestecate. Unele mai grele, altele mai usoare. Speram si noi sa luam examenul asta ca sa rezolvam si problema rezidentei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria13 spune:

Buna! Voi, mamele din London care vizitati acest site, va si intalniti de fel?

Mergi la inceput

Anamaria, am avut acum 2 ani o intalnire dar fetele de atunci nu mai sunt asa de active acum. Fetele de acum sunt raspandite prin Regat si e cam greu dar sper sa ne organizam si sa ne vedem toate candva.
Tu unde stai?

Fetelor, ati vazut stirea cu bomba din masina din Picadilly?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Motanik, eu nu am vazut-o. Poti sa pui un link cu ea?

Mergi la inceput

Ella http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/6252276.stm

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria13 spune:

Buna! eu locuiesc in apropiere de Homerton!

Mergi la inceput