Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
raluca, tinem pumnii sa iei o nota mare
marina, scuze, dar chiar nu mai tin minte de unde esti, incep sa uit t multe lucruri, dar am scuza buna in aceasta perioada, nu.vineri am intrat in 6 saptamani.
rolo, ce face Ileana
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa tuturor

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineatza!
Pe fuga: nimic nou cu rolo, are ceva mici crampe dar copilul se tine tare. mai tarziu suna la dr si maine merge iarasi la control. pe 5 ar fi dpn asa ca...

io am mult mult de lucru. Mariana, te sun mai incolo de indata ce am ora finala la Edith. cel mai probabil undeva pe la 7 seara.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hello!

Eu sunt la servici; secretara a reusit "sa-mi faca ziua" . Asa ca sunt intr-o dispozitie de kk.
O trece si asta.

Facem galerie pt ROLO

Stanca, ma gandesc intens la voi!

Roxana ok.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Servus tok!
Eu sunt trista ca mi-a murit unul din cei 2 catei(Nisa-pe care o iubeam mai mult si pe care am cam ignorat-o de cand s-a nascut Petra).
M-am intalnit azi cu Creola-nu are net, ca e stricat calculatorul, dar spera ca pe miercuri sa ne scrie.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

la multi ani Dragosel!! sa cresti mare si senin, sa-i faci pe parinti mandri de asa ficior intelept si istet.
Oana pentru puiul cel mare, sa va traiasca!

Codruta ce rau imi pare pentru pierderea ta stiu cum e sa suferi dupa animalute, sunt niste suflete de care te legi. Nu pot decat sa spun o banalitate dar ... trece cu timpul.

Rolo hai ca poti! O sa fie bine, ai sa vezi!

Stanca mor de curiozitate dar nu te trag de limba ca stiu cum e sa nu vrei sa vorbesti inainte de a avea certitudini Bafta multa si astept sa ne dai vesti bune ca de sarbatorit pot oricand, motive sa fie!

Sper sa mai ajung sa intru pe forum pana joi dar daca nu ... va zic de pe acum Paste fericit, plin de lumina si armonie cu toti cei dragi aproape
Noi plecam la Roma cu escale la Viena, Florenta, Venetia si ce ne-o mai iesi in drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Dragos!
Oana sa iti traiasca feciorul si sa aiba parte numai de bucurii.

Rolo asteptam cu nerabdare primele poze.

Codruta imi pare rau de catelul tau.

Va multumesc inca odata ca ati fost alturi de mine.Ieri am semnat 2 contracte unul pentru teren si unul pentru apartament.Deci am vandut apartamentul si am luat un teren , iar de azi ne apucam de construit casa
Pana in 15 mai trebuie sa imi gasec chirie dar nu imi pare deloc rau pentru ca am dat apartamentul foarte bine si in 5 minute.
Rau e ca sunt racita cobza, cu muci si febra si am de umblat de ametesc si mie imi vine sa zac.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Simona musai dupa Paste sa ne intalnim ca avem de sarbatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by asi
Va multumesc inca odata ca ati fost alturi de mine.Ieri am semnat 2 contracte unul pentru teren si unul pentru apartament.Deci am vandut apartamentul si am luat un teren , iar de azi ne apucam de construit casa
Pana in 15 mai trebuie sa imi gasec chirie dar nu imi pare deloc rau pentru ca am dat apartamentul foarte bine si in 5 minute.
Rau e ca sunt racita cobza, cu muci si febra si am de umblat de ametesc si mie imi vine sa zac.

Sa fie intr-un ceas bun!
Eu am lucrat foarte bine cu agentia Exclusiv Imobiliare, dl. Deac, 0751190200 cand am cautat spatii de birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asi, cu cat ati dat apartamentul? Noi am incercat sa il vindem din ianuarie (acuma nu-l mai vindem)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta l-am vandut cu maxim cat puteam lua pe el.Nici noi nu am avut intentia sa-l vindem dar daca am primit pretul asta merita efortul.

Simona multumesc.O sa il sun.

Azi am fost la arhitect sa ne faca planul.

Mergi la inceput