Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 7
sanse spune:
Esti tare Flaflo!!!
Spor la treaba in continuare!
Ralu,pentru noi de Pasti o sa fie greu....Trebuie sa ne impunem sa fim cumintele
Eu credeam ca zilele aste ne vom intrece in retetecare mai de care mai bune...
Fug putin pe culinar sa gasesc ceva dulce Monti .Am doar faina de naut si secara .Cea de soia nu reusesc deloc sa o gasesc.. Voi ce gatiti dulce?Daca gasesc ceva bun le scriu si aici
Meniu azi:
md;branza mozzarela cu rosii
p:varza calita cu carne
c:cateva felii de sunca de praga
Va pup!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
Flaflo spune:
Buna seara si multumesc de galerie! Sint intr-adevar foarte motivata cind vad cum se duc kilogramele, si chiar daca mai am multe de dat jos, sint convinsa ca voi reusi....pardon, ca VOM reusi. Eu nu am probleme cu mincarea de pasti, oricum nu am gasit maruntaie pentru drob, iar dupa dulciuri chiar ca nu ma omor. O sa-mi iau o cioco neagra daca ma apuca poftele.... Am si faina de soia, dar nu prea sint priceputa la prajituri (sau stiti ceva necomplicat si bun?). Ce ziceti de inghetata diabetica? E Monti?
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Flaflo spune:
Am uitat meniul:
MD: chifla integrala cu brinza 0% si cafea
P: sufleul de conopida de ieri
C: salata de rosii, ridichi, castravete, ceapa verde si brinza feta.
Flavia si Bianca
latrishia spune:
Buna buburuzelor
Nu scapati voi asa repede de mine...mai am de stat ceva vreme pe aici.
Am intrat sa va urez Paste fericit, ca la cata treaba am abia mai apuc sa deschid calculiciul.Sper sa fiti cuminti ca eu am fost asa cuminte sapt asta de merit o biciuiala zdravana
Va pup tare si ne revedem curand cu forte proaspete
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Buna fetele!
Intru si eu fugutza pentru meniu:
MD;mezeluri cu branza si rosii
P:mancarica de ciuperci
C:cred ca o salata
I-mi mai fac eu un pic de timp zilele astea sa bag un ochi pe aici....Acum va urez o seara buna!
POZICI
sanse spune:
Flaflo,uite o reteta usoara de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14127" target="_blank">Chec din albusuri Nu am incercat-o dar cred ca nu are de ce sa nu fie buna.O sa mai caut si altceva.
Ce nu stiu eu ,este daca merge si cu faina de naut pentru ca de soia nu am...
POZICI
sanse spune:
Uite o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12754" target="_blank">Negresa si unwww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12831" target="_blank">Tort pufos si cremos
POZICI
Flaflo spune:
Oau Sanse, mi-au ramas ochii la tortul pufos si cremos, o sa-l incerc neaparat!!
Meniul de azi:
MD: chifla integrala cu gem Monti si cafea
P: friptura de pui cu salata
S: o salata cu brinza feta
Flavia si Bianca
irinabungau spune:
Grasutele mele dragi,
Doar nu credeati ca voi pleca definitiv de pe topicul vostru, voi intra sa mai pun biciul din cand in cand pe voi...
Sanse, Andanii, Acusor, Ralu, va multumesc mult si va doresc sa ajungeti la greutatea dorita cat mai curand!!
Acusor, multumesc mult, imi sta bine pe lista finalistelor!!!
Flaflo, incet incet ajungi si tu pe podium, La mai multe in minus!!
Fetelor, va doresc din tot sufletul un Paste minunat alaturi de familiile voastre, pace in case si in suflete!!!
Cu mult drag, colega voastra de suferinta,
Irina
sanse spune:
quote:
Doar nu credeati ca voi pleca definitiv de pe topicul vostru, voi intra sa mai pun biciul din cand in cand pe voi...
Irinate asteptam cu mare drag
Am intrat doar sa va urez www.romfelicitari.com/index.php?obj=prod&item_id=263" target="_blank">PASTE FERICIT!!sanatate si tot ce va doriti
POZICI