Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Ica 1975 spune:
Reusesc sa scriu si eu dupa mult timp, desi am citit cam de cateva ori pe sapt subiectul
Acusor, sa nu ma scoti din tabel, desi am mai mult cu 1-2 Kg lasa-ma asa , de azi sunt din nou la Faza I, ca pana acum a fost mai mult II ...
Noi
acusor spune:
Buna fetele!
Eu am luat-o pe aratura rau de tot. Cred ca am dat intr-o bulimie de stres. M-a dat peste cap cresa lui Teo. Simt nevoie sa rontai tot timpul ceva, in special dulce. Mananc si foarte repede. S-a mirat sotul de mine, in week-end. Parca ma zoreste cineva. Nu stiu cum sa fac sa ma calmez cu mancatul asta. Partea buna e ca n-am luat in greutate. Inca ma mentin la cele 2 kg peste greutatea din tabel . Sper sa-mi revin dupa Pasti, cand sigur o sa mananc niste cozonac.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
sanse spune:
Slaba miscare pe aici....
Meniu azi:
MD:1 ceafa porc -Selgros cu 1 iaurt
p;branza mozzarela cu rosii
c:branza mozzarela cu ardei
Eu zic sa ne punem pe treaba,ca altfel ne facem de ras.
De maine doar fete zambitoare si mandre!
Va pup si noapte buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
Flaflo spune:
Mama, ce dezmat organizat pe aici... Ma inscriu si eu in club cu una bucata inghetata mica!
Meniu azi:
MD: piine integrala cu brnza 0%, ceapa verde si o cafea
P: piept de pui cu legume si sos soia
S: brinza cu putina sunca de curcan si ardei rosu
Gata, de miine sint cuminte ca m-am prostit de tot! Si asa de bine mergea......
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
latrishia spune:
Neata fetelor
Masa glucidica nu inseamna lapte, inseamna paine cu gem sau paste cu suc de rosii. Laptele si branza sunt lipide. Eu pap gem cu biscuiti Dita,mai mananc si alte dulciuri dimineata(d alea pt diabetici) si seara cam de 2 ori pe saptamana salata de fructe, in rest salata asortata de legume cu branza feta(din cand in cand) sau telina cu morcov.Numai la pranz grasimi.Trebuie sa caut in carte schema de care vb Cristinuta sa vad ce meniuri mai sunt, dar in mare eu asta am inteles ca tre sa facem.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele! nu am mai scris de mult timp....dar am avut enorm de mult de munca!
so, acusor, trece-ma si pe mine la tableas cu 59.4 kg :))), nu stiu care e mecanismul, de am dat jos, pt ca duminica am mancat pizza si am baut 1 bere...
meniul pt azi:
dimineata: 2 mandarine, 1 suc de citrice
mai incolo :)): 1 bagheta graham cu gem monti
pranz: 1 iaurt + crema branza
seara: 2 pere
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ralu spune:
Buna fetele!!!
Nici eu nu am mai scris si cred ca nici saptamana asta nu voi mai scrie atat de des. Multa munca la serviciu si acasa, dar asta este. Eu stagnez. Oricum mananc cam aiureli, sau mai bine zis dimineata si la pranz Monti, iar seara o dau in bara. De saptamana viitoare revin cu forte proaspete, pentru ca vreau sa scad o data sub 80kg.
Pup fetele ambitioase.
ralu spune:
Lori-daca este lapte 0% atunci se poate consuma la mesele glucidice. Eu asa fac dimineata cand mananc painea wasa cu gem cu fructoza si beau cafeaua cu lapte 0%. Apropo de ce schema este vorba? Scuze, dar am citit pe sarite ce ati scris voi.
Va pup si mai vorbim!
sanse spune:
Si eu incerc sa fiu cuminte pana la Pasti.
Meniu azi:
md:2 oua fierte cu branza mozzarela si 1 rosie
g:2 patratele cioco 85%
p:fripturica porc cu salata de castraveti
c:cred ca doar o salata
Va pup !
ps:si eu voi intra mai rar pentru ca nu mi-am terminat curatenia
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
crisstinuta spune:
Acusor,cand ai timp trece-ma cu 48kg sa ma simt bine..
Eu nu cred ca voi mai slabi nici nu cred ca mai trebuie.....dar oricum raman la faza I.
Raluschema de care intrebai era schema de meniu structurat pe mese timp de trei luni expus in retete volumul II ( e o carte scanata pusa pe contul nostru comun)Am incercat sa explic fetelor ca in aceasta carte apareau cine glucidice de trei ori pe saptamana ( orez cu legume si curry;paste cu sos de rosii si usturoi,fasole,cus-cus integral toate acestea insotite de supa de legume sau lactate 0%)
Fetelor eu mananc paine( integrala sau jumate taratze) in fiecare dimineata ,la pranz mancare protido-lipidica)iar seara de doua -trei ori cine glucidice (ce v-am insirat mai sus)in rest seara mananc salate de legume sau fructe.
In weekend desert ceva prajitura cu faina de soia.
Nu uitati ca eu m-am ingrasat la inceput cinci kg cu Monti si nici macar nu mancam paine ce sa mai spun de orez si alte cele.Exact ca voi ,ma temeam sa mananc asa ceva sa nu ma ingras si tot m-am ingrasat.N-am inceput sa slabesc decat dupa patru luni cand am inceput sa mananc echilibrat din toate.
Inca multe va ghidati dupa prima carte a lui Montignac in cartea "Les femmes "este mai permisiv.Am ajuns la concluzia ca si dupa "Les Femmes" si-a mai revizuit niste opinii ,raspunsurile care le-am primit de pe site ma fac sa cred aceasta.Eu ma ghidez dupa aceste raspunsuri le consider cele mai proaspete stiri despre aceasta dieta.