Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Hey girls

Sunt si eu pe metereze, nu va parasesc prea curand.Trebuie sa invat sa gatesc monti si am nevoie de sfaturi ca nu stiu sa fac prea multe.Eu ma tin in continuare de Scarsdale, dar mai bag ceva la micul dejun in afara de gref si ananas ca nu rezist.In geneal mic dejun glucidic.
Sanse, draga mea, tu papi f corect, vezi daca respecti intervalele intre mese. Sa nu papi nimik mai devreme de 4-5 ore dupa o masa lipidica.Eu aici mai greseam.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse nu ai gresit cu nimic.Unele organisme cedeaza mai greu.Eu am avut nevoie de sapte luni sa-l "dresez"Si crede-ma am mancat foarte conform.Daca ma uit totusi retroactiv eu cred ca in perioada aceea mancam cam multe fructe pe zi ( cam cinci-sase mere sau portocale)Acum mananc un fruct pe zi.Mai mancam destul de multe lactate si acum am lasat-o mai moale cu cascavalul...chiar si iaurt mancam prea mult deoarece faceam in casa si mancam cu "ocaua mare"
Curios ca mancam foarte putina paine sau deloc.Acum mananc zilnic trei felii nu foarte subtiri de paine ( e adevarat cu taratze),maxim un iaurt degresat pe zi,branzeturi doar rase in salate ( deci cantitate mai mica),seara mananc salate uriase cu toate legumele din casa peste care pun o conserva de ton( asta si din motiv ca nu prea am timp sa gatesc ).Cand mai am vreme mai fac un orez integral seara ,niste paste.Orele de masa le-am respectat cu strictete,inainte mi-era foarte foame intre mese dar mi-a trecut.Dulciuri conforme mananc in fiecare weekend si nu foarte putine ( poate am mai zis o tava medie de prajitura o mananc sambata si duminica ,poate ma mai ajuta copilul dar el mananca putin)
Dar cel mai important lucru e ca nici nu ma mai gandesc la dieta ( care dieta?)si ma simt minunat.....mai ma ingras un kg ,il mai dau jos..parca nici de cantar nu am nevoie ...deja atat de bine ma cunosc ca deja "simt " cate kilograme am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

sa stii Cristinuta ca asta am obs si eu...
de ex azi nu mi-am luat mere la mine...si pe la 10 cand mananc eu de obicei gustarea (organismul s-a invatat asa de bine cu gustarea asta..ca mi-era o foamne de lup) mi-am cumparat un iaurt si un cremwusti..ca mere nu aveau...si vreau sa spun ca ma simt ca o balenuta..e clar ca nu-mi priesc lactatele..
off...m-am saturat..mai si stiu ca nu-mi fac bine..
parca simt ca-mi si vine inapoi..
gata..de azi elimin iaurtul si laptele ca nu pot de durere de stomac dupa ce le pap..
sa-mi fie invatatura de minte...
precizez ca am grup O1...si sunt o carnivora inraita...
deja suna a Carnivorii anonimi..

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor harnicute!

Inuta sa sti ca nici eu nu mai mananc paine deloc pentru ca ma constip si balonez.Nu mai stiu cine scria, ca asa e citeva zile iar dupa aceea ne revenim dar eu nu am rabdare si nici curaj sa astept .Paine mancam decat Wasa de secara cu gem monti si lapte 0,1%.
Salata de varza e moale pentru ca o freaca cu sare dupa ce o toaca,nu o lasa asa cum au taiat o ca ramane tare.Ai mai pui putin ulei,piper si zeama de lamaie,fara otet sau sare de lamaie.Pe ei ai costa mai mult daca pun numai lamaie.
Crisstinuta fructe in nici un caz nu pot manca...si ele ma baloneaza.Si eu am perioade cand simt ca merge bine,dar acum dupa Pasti cred ca trag putinele abateri pe care le-am avut.
Eu nu prea mananc nici mancaruri de legume...decat uscaturi.
Latrishia ,ultima masa(salata) o iau la cel tarziu 7 si dorm in jur de ora 11-12.Eu zic ca e destul timp pana dorm...
Ma bucur pentru tine ca poti tine ScardsaleCe am dat si eu atunci jos s-au pus la loc

Valentinag,bine ai venit!

Fetelor va pup si spor la treaba

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

quote:
deja suna a Carnivorii anonimi..

Ma inscriu si eu

POZICI

Mergi la inceput

Fetelor maine vreau sa fac ardei umpluti si fac si pentru mine cativa doar cu carne ,ceapa si ciuperci.Pot sa-i fierb la un loc cu ceilalti?
Am citit undeva ca merg si cu linte in loc de orez,e bine?

MENIU AZI:
MD:2 oua fierte si branza mozzarela
P:fripturica porc +salata de legume
C:1 ardei

Va pup si o seara buna

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sanse,bineinteles ca-i poti fierbe la comun!Eu de cand cu monty am renuntat de ex sa mai pun orez in perisoare.
Azi am renuntat sa mai mananc omleta si am mancat 2 bucati mici de carnat prajit cu salata verde si jumatate de kilogram de capsuni!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele mele dragi!sunt disperata! mi-au luat netul la servici! nu mai este....si nici nu va mai fi! "draguta" mea sefa a considerat ca ne dauneaza grav acest obicei si actionat ca atare...ufff, nici nu va pot spune cat de groaznic ma simt fara net...iar acasa nu pot intra decat in we, caci in timpul saptamanii ajung numai la 22.00 si nici eu nu stiu de ce sa ma apuc mai intai...
so, hai sa raportez si eu:61 kg, o sa incerc sa dau raportul saptamanal, va promit solemn ca va voi urmari in continuare si ca nu voi ceda ispitelor.
am o sapt de "munci" asiduee, adica 10 km de bicicleta eliptica, 4 serii a cate 100 abdomene (cu aparatul...ca fara, ar fi jale mare!)
meniul meu in general consta in fructe(mere, kiwi, portocale, capsuni), legume(rosii, castraveti, ciuperci), putina carnita de pui si lactate (branza, iaurt)...
va pup si nu ma uitati, ca eu sigur nu va voi uita:)

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Intru si eu pentru meniu:

MD:mezeluri si 2 rosii
p:2 ardei umpluti
c:salata asortata cu branza mozzarela

Sa tineti minte!Azi cantarul arata 64,7kg...sa vedem luni...sigur o ia in sus
Pentru sefa ta ariel_7000

Va pup

POZICI