sunt noua pe site si am nevoie de un ajutor din partea voastra eu si prietenul meu am facut acte pt firma problema este ca nu stim pe ce domeniu sa demaram,investitia poate sa fie cu ceva banii dar sa nu fie prea exagerata este singura solutie sa rezolv unele probleme este singura scapare,mama mea altceva nu face decand am bagat actele si au iesit decat sa faca scandal ca inca nu am demarat nimic,mama angajat la o agentie imobiliara si cu toate astea apele nu sau linistit ,datimi niste idei imi vor fi de mare ajutor, voi ce ati face??????
Trebuie sa te gandesti la cateva aspecte:
1. Ce te-ar atrage sa faci, care ar fi vocatia ta. Degeaba merge un domeniu dar in care nu ai inclinatii, nu ai cunostinte si nu te atrage.
2. Ce anume "prinde" in orasul tau. De exemplu in centrele mari nu prea au succes magazinele de haine ca sunt la tot pasul, si nici cele alimentare, ptr sunt supermarcheturi. Dar intr-o comuna ar merge excelent. Deci ce anume ar fi binevenit in orasul tau si ce la ce anume nu ai foarte mare concurenta, sau, daca ai, ai face fata.
3. Invetitia de care dispui. Degeaba vreau eu sa deschid ceva ptr care nu am bani si nu primesc ajutor (credit, fonduri) etc.
Cred ca sunt consilieri in acest domeniu, te poti interesa. Se fac si cursuri.
Succes!
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...