Exista vreo modalitate de a cumpara un apartament in ansamblurile rezidentiale direct de la dezvoltatorul proiectului?
Dupa ce ca sunt destul de scumpe mai trebuie sa platesc si 3% comosion agentiei.Se poate si fara?
In ansamblul rezidential "Curtea Domneasca" din Domnesti se poate!
Noi am fost acolo si am vb cu dezvoltatorul proiectului.
Au si site! Da o cautare cu aceste cuvinte si o sa-l gasesti, l-au dat si la TV in we. E superb, insa cam scump.....
Daca mai urmaresti emisiuni referitoare la case, ai sa vezi ca mai sunt si altii care-si fac reclama si intrand pe site-ul lor ii poti contacta....
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Si noi ne-am luat casa in Pipera fara sa apelam la vreo agentie imobiliara. Si la Domus stil in Pipera te duci la ei si in cartier au un birou de vanzari...Majoritatea ansamblurilor noi au si oameni care se ocupa cu vanzarea...cauta pe site-uri nr de contact.
==========
Corina
Albumul meu
Bineinteles. Ansamblurile de cartiere noi nu au nici o treaba cu o agentie imobiliara. Ei isi vand casele de la biroul propriu de vanzari. Clientii vin si platesc direct la ei, la pretul afisat.
Sa il ajutam pe Alexandru
Singurele cartiere la care am stat de vorba cu dezvoltatorii au fost:WEST PARK si DOMUS STILL.Restul erau prin agentia imobiliara EDIL si printr-o agentie imobiliara de undeva din Rahova .De asta sunt nelamurita ca ei chiar nu au ce cauta aici.
O mare parte a dezvoltatorilor imobiliari vand doar prin intermediul unor agentii imobiliare , carora le-au acordat exclusivitate in vederea intermedierii vanzarilor .