plecare vacanta in State
Raspunsuri - Pagina 2
corneliaa spune:
La Loterie tot mai ai o explicatie de ce castigi sau nu (nr. mic sau mare de participanti, premii multe sau putine....etc.) Dar la astia de la Ambasada chiar nu intelegi nimic.
Soacra-mea a fost refuzata fara macar sa deschida gura mai multe de 3 ori desi isi lasa acasa sotul, alt copil , avere cat China si mai era si pensionara pe caz de boala, deci clar nu venea sa muncesca.
In aceeasi zi a capatat viza un tanar de 22 de ani fara familie, care se ducea la varu de-a 15-pea spita si care spunea clar la toata lumea ca daca primeste viza ramane ilegal ca stie el cazuri destule....
Inutil sa va spun ca am plans 3 zile incontinuu deoarece chiar aveam nevoie de soacra-mea sa ma ajute cu copilul care avea 1 an si ceva....Care or fi frate criteriile?????Ca eu una nu mai am curaj sa-mi trimit iar soacra ca sigur una din noi doua moare de inima daca o refuza iar!
Despre companii aeriene...eu prefer American Airline-ul si British Airline. Cei de la British s-au purtat exemplar cu noi....cei de la AA mai reci dar....rezonabil mai ales ca aveam copil mic si facea ca toate visele in avion de plictiseala.
boo lina spune:
anna, nu cred ca e nevoie sa treci copilul in pasaport. noi am fost in vacanta in state si n-am avut probleme cu viza. am spus ca avem 2 copii pe care ii lasam acasa si un apartament proprietate, plus ca aveam pasaportul plin de vize...asa ca ne-au dat viza pe 10 ani. ca si companie noi am zburat cu lufthansa. a fost super - avionul nu era in intregime ocupat astfel incat am putut sa ne intindem si sa dormim. in rest ne-am uitat la filme, am mancat si am baut, chiar a fost relaxant. bautura e la discretie si toata lumea a profitat de asta![]()
la intoarcere a fost mai trist ptr ca avionul era full si am intepenit in scaune. ciudat e ca la ducere ne-am obisnuit repede cu fusul orar pe cand la intoercere a fost cam bulversant. daca imi spui si prin ce regiune mergeti poate iti pot povesti mai multe