FIV 112

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Stai fetita linistita, ca nu ai facut nicio gafa, iar eu am incercat sa fac o gluma.
Frica mi-a fost si mie cu carul, dar am incercat sa dezvolt, cum iti spuneam, teoria de "frica pozitiva"/"nebunie pozitiva".......
A te arunca la un FIV e comparabil cu a sari cu parasuta,......, cel putin eu asa am simtit. Care om sanatos la cap isi doreste un salt in gol de dragul unui procent de reusita de 20-30 %? Tre' sa-ti fileze putintel o lampa pentru asta, ca altfel stai acasa si astepti minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Carry daca faci Dipherilin-ul in ziua 21 atunci o sa iti vine CM atunci cand vine el de regula.
MOana are dreptate mai bine intrebi doctorii, oricare dintre ei sa te lamureasca. Probabil in cele 15 zile iti vine si trece CM. Nu stiu sa iti spun mai multe.
Bafta fetelor si vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Multumesc fetelor care mi-au sarit in ajutor, se pare ca trebuie sa ajung din nou la Giulesti...
Dar de ce trebuie sa iau legatura cu Cocei ? Se va supara rau prof daca il abordez pe el ? Sau pe dna Geta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carry ai cumva endometrioza de ti-a dat doza asta mare de Diphe? Pe Fraila las-o, nu o intreba, ca inca nu s-a apucat si ea de FIV desi dupa cum isi da cu parerea cred ca nu mai are mult mai bine intreaba pe Cocei sau Monseniorul.

Adhnana sa-ti traisca printesa! Cum o sa o cheme?

Pussi, Mirela1 sunt cu pumnii stransi! Abia astept sa veniti cu vestile bune!





Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Madam Getuta e "secretara/dactilografa" Monseniorului, eu prea multa medicina n-am avut de aflat de la dansa.
Monseniorul e cel mai ocupat om din tot spitalul si pe buna dreptate, n-as vrea sa fiu in locul lui, iar fara dosarul tau in manuta nu prea se va aventura sa-ti spuna mai mult de 2 cuvinte sau sa-ti trimita zambaret vreo 3 priviri destul de fixe, in timp ce va alerga pe coridoare intre punctii, transferuri, histeroscopii, acum depinde de ziua in care il prinzi.
In ceea ce priveste explicatiile, eu si alte colege de suferinta, le-am primit de la Cocei, desi nu dansa ne-a fost embriolog. Dupa ET, desi eram singura clienta, Monseniorul a plecat spre muncile lui, iar la capataiul meu a venit Cocei pentru explicatii, cu dosarelul meu in mana, desi nu ea se ocupase de embrionii mei.
Mr Big are mainile aurite, Buna Dascalescu nu stiu ce le face embrionilor, ca se cam duc pe lumea ailalta pana la transfer, insa cei care supravietuiesc sunt cei norocosi, iar daca am dorit vreo explicatie am aflat-o de la Cocei. Getuta are rolul ei la usa raiului, Flori e Stapana dosarelor si nu numai etc etc etc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Andrada..nu, nu am endometrioza, sau cel putin nu stiu de ea, nu stiu de ce mi-a dat asa o doza de diphereline, oi fi singura ...??
Si nu ma gandeam sa cer explicatii medicale dnei Geta ci doar sa ma ajute putin pe langa prof, o cunosc f bine si stiu f bine rolul ei in ale FIVului
M Oana..multumesc ca te-ai aplecat putin asupra "cazuisticii" mele, in loc sa-ti dedici tot timpul romanului mult asteptat de noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta imi pare rau ca s-a intamplat asa. Eu zic sa faci o luna pauza sau chiar 2 si sa iei extract de muguri de zmeur care f bun pt chisturi si supozitoare cu carpion. Dar.... acum faci cum vrei tu.
Kora te rog frumos dc poti afla la ce farmacie si cum o cheama pe farmacista care face ovule cu viagra. Dc ai afla reteta ar fi si mai bine . Scrie-mi pe PM dc afli ceva.
Mirelush1 AMR 1 nu? Iti tin pumnii stransi


Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Carry,
daca incerci sa vb cu dr M la Giul. dimineata, cind are progr. iti va fi imposibil sa treci peste madam Geta. Daca ai nenorocul sa prinda o zi "full in trafic" va tipa la tine de vor sti 2 etaje ca ai incercat sa ceri o lamurire(proprie experienta). Daca vrei sa vb cu dr.M dimineata, mergi acolo, astepti frumos pina intelegi tu ca se cam termina pac. de pe listuta, timp in care vei vedea si in ce ape se scalda doamna G, si apoi cu delicatete incerci sa-i spui ca ai o nelamurire si la sf-ul progr de echo vrei sa il mai ? pe dr.M ceva.
Cum sa o abordezi pe dr Cocei, eu nu stiu!
Sint tare curioasa ce profil hormonal ai tu? FSH, Estradiol, LH, si, asa cum te-a intrebat si Andrada, ai vreo suspiciune de endometrioza, PCO? ai mai facut FIV? sau e prima data?
Dar, din cite imi aduc aminte, tratamentul nu e chiar "neobisnuit". La Medsana,parca, se proceda asa!Intreab-o pe Lachi, Monica-Elena sau Anemona(cu toate ca pe ea nu prea am mai vazut-o pe aici).
Ti-a zis cu ce faci stimularea?

KITTA, e f bine ca ai oprit tratam la timp! stiu ca nu e prima data si ca nu mai intelegi nimic, de ce e asa, etc! dar acele chisturi ti-ar fi adus numai necazuri. Puteau sa evolueze rapid, sa provoace o mare cant de Estr. si atunci nu se mai dezv alti foliculi normali(buni). Eu sint patita! Am avut un chist de ~37X39mm pe ov.stg in Z9 de stimulare(PRIMA ECHOGRAFIE) si doar 2 foliculi pe ov.drept buni, iar unul mai micut. Moment in care dr m-a intrebat pe mine "Vreti sa renuntati? E doar decizia dv. Eu nu va pot spune nimic, decit ca, in Franta, unde proc e sponsorizata, cind sint mai putin de 3 foliculi dezv, se intrerupe proc. dar aici e altceva, sint banii Dv, Dv hotariti!" Am mai spus asta! Pt. mine e "No comment!" eu am hotarat, asta e!
Pina la urma, cei 2 foliculi s-au dezv bine si au avut si ovocite dar a fost destul de putin(al 3-lea a disparut)...poate cu 5-6 foliculi cu ovocite ma simteam si eu mai bine...
E fff bine ca ti-a facut echo si a descoperit pb la timp, data viit. vor gasi o sol sa evite chistuletele!

Pussi,Mihaela,Delia multa putere sa rezistati pe ultima 100m.

Marrina, ce mai faci?

Kora sa ne spui cum faci cu "viagrele" pina la urma

Andrada, tu ai pb cu endometrioza?

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuska spune:

Salutare tuturor fetelor!
Eu sunt noua pe acest forum chiar daca va "citesc" de mult timp.
Carry, stai linistita si eu am aceeasi schema de tratament. Eu am facut Diphereline de 3,75mg in ziua 21 (28.02) si de astazi (30.03) incep stimularea cu Menogon. Eu fac FIV la Clinica Polisano din Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Madalina...nu am suspiciune de endometrioza sau PCO, analizele hormonale-beton( expresia Moisicii), primul FIV...varsta ar fi o problema(37) Multumesc
Poate ma mai ajuta cineva cu un tratament similar cu al meu , please
Sunt f suparata, nu sunt din Bucuresti, si de ce ar trebui sa ne facem atatea probleme in a cere o explicatie ce tine de tratamentul nostru ,ptr care platim atat de scump( nervi, emotii, bani, etc.etc) ?

Mergi la inceput