FIV 112
Raspunsuri - Pagina 6
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Kitta te intreb si eu la fel ca si cenusareasa: Tu ai luat maca in timpul inhibarii????Se ia numai la stimulare,pe perioada inhibarii nu se ia!!!!Bafta in continuare sa dispara chistuletele si sa fie bine!
zouzounaky din ziua in care incepi inhibarea nu mai iei maca!!!!!O sa iei iarasi cand vei incepe stimularea!Bafta!
Fetelor eu am trecut iconita in dreptul fiecareia tocmai pentru ca toate vrem sa ne ajute DD si asta inseamna "DOAMNE AJUTA!",dar daca unele dintre voi vreti sa trec si in cuvinte ( pt ca Oanei i-a purtat noroc) eu m-am conformat ca nu e deloc greu, sa imi spuneti fiecare daca vreti sa trec ceva anume in dreptul vostru!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!
carry spune:
Buna dimineata, fetele !
Eu nu am dormit asta noapte gandindu-ma la tratamentul meu care este gresit, probabil si, pacientele dr Marinescu stiu cat este de complicat sa poti vorbi cu el la telefon ptr a lamuri eventuale situatii neprevazute, offf...
Liliana..m-am gandit si eu ca s-ar putea sa apara ceva dereglari in CM, dar nu cred ca la asta s-a gandit si dr cand mi-a facut schema.
Zouzou..incepem odata cu inhibarea ( eu pe 9.04).Bafta !
Delia...te asteptam cu vesti bune, ai toate "datele"
Kitta...imi pare rau
Eu mai astept totusi ceva lamuriri de la voi in legatura cu atipicul meu tratament
MRL spune:
Fetelor, va pupacesc dulce pe toate si Doamne ajuta! Sa fie testele pozitive!
puiramy, te pup. Ma bucur sa aud ca esti bine si ca te apuci de treaba repejor, fara stres. Te asteptam cu vesti bune si spor la bebelini.
Oana, FELICITARI! Meriti din plin aceasta bucurie! Sa fiti sanatosi si frumosi. Sa nu ne uiti cu schema norocoasa, daca este aceeasi ca si a Shericai.
aurel_cris, multumesc mult pt informatii. Am reusit sa citesc si la histero. Daca o sa mai am nelamuriri iti trimit un email. Multumesc mult.
marrina, tu tot la stadiul de pete maronii esti? Nu poti suna la spital sa intrebi de ce dureaza atat?
pusii, inca putin si vom sarbatorii marea victorie. Ai grija de voi si iti trimit la burtici.
Kitta,. Imi pare rau sa aud de chisturi. Dar tu chioar ai luat Maca pe inhibare? din pacate eu tot nu am primit carticica. Nu stiu ce sa spun, trimite-mi pe PM adresa ta de email si vedem cum facem.
zouzou, te pup dulce si tinem pumnii sa fie cu mult noroc.
va pup dulce pe toate si abia astept urmatoarele pozitive
Adhnana spune:
Buna dimineata fetelor!
Vin cu vesti dis de dimineata! Am ajuns si eu in sfarsit la doctori - Prof Marinescu miercuri si Dr. Iosup ieri. Se pare ca vom avea o fetita!!!! Suntem tare fericiti! A masurat-o pe toate partile si totul este normal. Are 5,68 cm si 55 de grame, iar eu cu 10 kg mai putin . Avand in vedere ca am plecat de la 72, nu pare a fi o problema. Chiar m-a intrebat Monseniorul : Cum ai facut de ai slabit ca vreau si eu?
Tuturor care sunteti in tratament sau asteptare, va doresc mult succes!!!
Pussi, Andicu, Carry, Kitta, Liana, Aldolina, Oana, Dana, Kora, Danyalo, Zuzu, Antosit, Andrada,Madalinele, Delia, Galuscuta,Cris86, Moniland, Mirela, Liliana, Cenusareasa, Puiramy
Adhnana 12 fix
Andrada.P spune:
Kitta imi pare foarte rau pentru chistuletele tale... Imi pare rau ca inca o data opresti tratamentul. Spuneai ca ai vedere sa te muti la Marinescovici. Te-ai mai gandit la asta? Eu cred ca ar fi o miscare foarte buna. Ai vazut cum le-a lasat el gravi pe fetele noastre de la-ntalneli!
Dany nici nu stii cat m-am bucurat cand am citit postarea ta! Deci vom fi colege in aprilie-mai. Ai vazut cum e? Acum mai putin de o saptamana spuneai ca august cel mai devreme vei incepe, acum te gandesti la aprilie... Cand se inchid toate usile, se deschide o fereastra
toate FIV-oasele!
Andrada
MRL spune:
Adhnana, Felicitari pentru printesa! sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa. Pupici dulci
gabitu spune:
quote:
Originally posted by carry
Tratamentul meu e in felul urmator:
-in ziua 21 (9.04.07) o fiola diphe de 3.75 mg
-apoi tocmai incepand cu 30.04.07 (adica ziua 15 a c.m., dupa calculele mele)incep stimularea cu 4 fiole menogon pe zi
Ce stimulare e asta in ziua 15 ? Sau a gresit dr calculele ?!
Va rog,cine ma poate lamuri si linisti si pe mine ?
Draga Carry hai sa o luam pe rand. In primul rand de pe 9 pana pe 30 sunt 21 de zile, la mine astata da . Apoi ai spus ca in Z1, pe 9 faci Dipherilin 3,75, daca este adevarat atunci trebuie sa sti ca aceasta doza inhiba ovarele, le pune in repaus, aduce organismul intr-o stare de menopauza. Stiu asta pentru ca eu am endometrioza si am facut 3 luni 3 astfel de injectii iar CM nu a venit in toata aceasta perioada. Deci pot spune ca este perioada de inhibare, in loc de AC, cred eu...Abia din ziua 21 incepi stimularea, 30-9 .
Multa bafta
Sheritra spune:
Adhnana, felicitari pt printesa, ci ne ti-a spus ce e, Profu sau Iosup?
Carry, roag-o si tu pe Laki sa-ti spuna ce-i cu tratamentul tau, poae stie ea mai multe. Altfel, du-te la Giuly si intreab-o pe Cocei ce fel de schema e si daca n-a scris-o gresit Fraila.
Danyalo, ma bucur fffff mult pt tine, de-acum intri in linie dreapta pt FIV! Sa fie intr-un ceas bun!
Andicu, cum adica azi e ultima ta zi de munca? Stai acasa pana nasti? Suuuper! Frumoasa burtica ta. Mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat mult. Poate-i stricat cantarul.
Delia, tin pumnii sa fie cu ochisori.
Hai Pusiiiiiiiiiii!
Liano, te pup si eu, cand afli ce sex au bebelusii?
Shery 8+
dana p. spune:
Carry , stai linistita ca este foarte bine cum ti-a dat tratamentul. Il incepi in ziua 21, de fapt nu in ziua 15. Deci tu faci o fioala de dipherelin de 3,75 mg si dupa aia o sa-ti vina CM si in ziua de 30.04 incepi menogonul asa cum ti-a spus, dupa 15 zile de la injectia de dipherelin.Eu, de exemplu, si alte fete , am facut dipherelin de 0,1mg in fiecare zi cate o fiola incepand cu ziua 21 , ne-a venit CM si cand ne-a zis sa mergem la echo am mers si atunci s-a hotarat cate zile de inhibare mai facem , dar cam toate am avut in jur de 15 zile.Dupa aia am inceput tratamentul de stimulare, fiecare cu ce injectii a avut de facut.Madalina28 a avut aceeasi schema de tratament ca si tine, cred.Poate intra si iti mai explica ea.
Adhnana, felicitari pentru fetita!!
fetele
carry spune:
Gabitu..multumesc mult
Probabil ca ptr tine este f logic dar mie trebuie sa-mi explici cu rabdare ca sunt tare nelinistita!
Am o rectificare de facut insa: pe 9.04, cand voi face diphe , voi fi ziua 21, nu ziua 1 !
Sa inteleg ca aceasta inhibare va face sa nu mai vina cm ?
Si pe data de 30.04(cand incep stimularea) ce zi voi fi ?