FIV 112

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kora "La mult mai multe luni..s ani..ani multi"
puiramy multa baftaa,,
Shericooo vin la tineeeeeeeee
pussi vrei sa te bat?azi?pai ce ai?cum am stabilit?ai uitat?vezi ca te penalizez,,inca un pahar la mall
dana,Oana/red]
Mirela tin pumnii..
Deliaaaaaaa ce faci?cum esti?
[red]Lachiiiiiiii mii dor di tini,,te puppp..

va pupacesc pe toateee,revin

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Liana multumesc frumos !-ici pt cei doi "drakusori de olteanka" si inca unul pt tine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Kora, felicitari pt noul subiect deschis si LA MULTI ANI DE CASNICIE, fericiti , cu sanatate,intelegere si dragoste cat cuprinde! bineinteles, va mai urez sa vi se mareasca familia bine si repede!
Puiramy, ce vesti bune ai!ma bucur mult pt tine! felicitari pt rezolvarea problemelor cu trompele si sa-ti dea Dumnezeu un bebe natural repejor, ca esti restantiera!
Mirela1, astept cu nerabdare we asta! stii de ce nu?..ca sa mai beau un paharel in cinstea ta si a bebeului din burtik!
Pussi, si aici, la fel!

MadalinaM, imi pare rau pt rezultat, si vin si eu in completarea spuselor celorlalte fete: nu dispera, nu renunta, asa cum ziceam eu odata si aproape s-a indeplinit :"iti vine si tie randul!"

Sheri...mi-ai facut o pofta cu fasolea aia...da e prea tarziu pt azi, maine nu scap ocazia!

Noi suntem bine, cica nu e drakul atat de negru cu zahariseala si diabetul! se pare ca am la bagaj 9kg, nu 11 si nici glicemia nu e asa mare cum zicea dr obst-gineco. Am mai cerut 2 pareri si amandoua au fost linistitoare. Asa ca ma restrictionez mai mult la dulciuri, si in rest, mai ca omu' gravid!
Hai ca m-am intins ca o placinta ce sunt!
tuturor!

Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Fetele, buna seara, felicitari celor cu reusite, bafta celor in tratament !Am intrat si eu in cursa dar am o MARE nelamurire in ceea ce priveste tratamentul: tot citind pe aici pe la voi,din cate am inteles eu voi incepeti stimularea in Z 2 iar eu in Z 15 ??????
Tratamentul meu e in felul urmator:
-in ziua 21 (9.04.07) o fiola diphe de 3.75 mg
-apoi tocmai incepand cu 30.04.07 (adica ziua 15 a c.m., dupa calculele mele)incep stimularea cu 4 fiole menogon pe zi
Ce stimulare e asta in ziua 15 ? Sau a gresit dr calculele ?!
Va rog,cine ma poate lamuri si linisti si pe mine ?
Kora..multumim ptr noul capitol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

lianooo,eu am o durere de cap si eu am dintr-astea foarte rar,si....nu prea am voie sa iau mai nimic,am luat acus un paracetamol=tylenol aici la noi,cupilu trage de mine,eu m-as culca......of ce pacat ca nu esti mai aproape sa ti-l 'imprumut' pe Rudy vreo 2 zile.In rest bine,plecara greturile si veni in schimb a maaare pohta de mancare de rad tot ce-i in frigider.

Mergi la inceput

andicu multumesc mult pt urarile tale ,m-ai atins la sufletel cu cea cu "maritul familiei"
E foarte bine ca ai mai cerut cateva pareri ale doctorilor si te-ai linistit cu glicemia.Sunt sigura ca totul va fi bine!Tatal meu are niste aparate de masurat glicemia daca esti cumva interesata da-mi un PM si nu mai trebuie sa te tot duci la doctori,ti-o masori singurica!
Si eu m-am lasat de dulciuri (pe care le adoram) si nu din cauza glicemiei ci pt ca asa trebuie....in timpul tratamentului pt FIV.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Delia pofta asta de mancare e de bineeeee
carry eu sunt incepatoare,dar de inceput in z15 de CM nu am auzit...poate iti vor scrie veteranele cum sta treaba...dar esti sigura ca ai inteles bine?Multa bafta sa ai!!!!!Te trec pe listuta de aprilie-mai? Spune-mi te rog unde si cu ce dr. faci FIV-ul!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Kora PopMultumesc!Chiar vroiam sa ma chinui sa scriu din nou, m-ai scutit.
Liana 30 si AndicuPoate vin si eu curand pe urmele voastre.

Eu nu ma simt bine deloc.Ma dor toate gatul , pieptul ,gaurelele din burta , nu stiu daca am vreun loc in organism sa nu ma doara.Pieptul am inteles ca ma doare din cauza tubului de oxigen bagat in plamani,gura de la tubul care mi-o tinea deschisa...dar poate dupa atata chin iese cu ochisori.
Pup toate fetitele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Delia21

eu am o durere de cap

Yuhuuuu,e de bineee Doamne ajuta,Delia!!
Sora mea si prietena mea,NanaMotoc,amandoua gravidutze s-au confruntat cu dureri de cap ingrozitoare la inceputul sarcinilor.Asa ca..suporta cu stoicism,sigur ne dai o veste buna curand.Apropo,cand tb sa faci testul?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Kora...pai asa mi-a si scris tratamentul: 9.04-diphe si 30.04-I zi de stimulare.
Dupa acel diphereline de 3.75 e posibil sa se schimbe ceva in CM ?
Adica e posibil ca Z15 sa nu fie de fapt ziua 15 ? Nu imi dau seama, ce tratament am primit...
Eu voi face FIV cu Marinescu la Giulesti(doar daca ma dumiresc ce e cu tratamentul meu )
Rog fetele cu experienta sa ma ajute cu o parere in acest sens, pleeeaaaseee !

Mergi la inceput