*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 9
ella_74 spune:
http://www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1
am atasat link cu chiloteii de unica folosinta, ai mei sunt mothercare dar nu stiu cat au costat ca sunt luati din LO, iar acolo mothercare costa de 3-4 ori mai putin decat la noi; din punga nu pot sa-i scot ca sunt sigilati si nu mai sunt sterili dupa aia.
Nu stiu daca o sa-i folosesc fiindca au mi-am intrebat dr. care imi face cezariana si mi-a spus ca nici poveste de chiloti, nici macar din astia de unica folosinta , fiindca imediat dupa, zona tre sa stea libera, indiferent cum nasti, natural sau cezariana;
si io mi-am pus aceeasi problema ca Andrada, pai umblu cu vata intre picioare,dar si din ratiuni de pudoare..
Pompa Avent e manuala, de la babyexpo, a fost 2 mil dar fiindca am vrut cu recipienti de depozitare, cea cu biberoane era 1.7 mil; io n-am vazut in Cora ci doar la sensiblu si costa mai mult cu vreo 500 mii fata de Babyexpo.
ella
+34
lilky spune:
ella 74 scz dc te-a mai intrebat cineva sau ai mai spus...cat a costat pompa si de unde ai luat-o?dat chiloteii si ce masura sunt?mersic
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
_74, tu la ce sediu CMU te duci in general la dr dr? Si eu tot la el ma duc si singura eco a fost transvaginala de la 5 sapt si 3 zile, ca sa vada sigur ca sunt insarcinata. Ultimele 2 vizite au fost cu control pe masa, asa a vazut ca mi s-a scurtat colul. Abia de curand mi-am facut si eu abonament la CMU, fraiera am fost ca nu l-am facut de la inceput, mai diminuam cheltuielile per totatl, mai ales ca eu am facut analize multe si scumpe pana acum. Chiar, la ei toate analizele o sa le fac gratis de acum incolo, sau mai dau si in plus? Asta pt ca urmeaza analizele din sapt 36.
Multumesc fetelor, si eu am auzit vorbe bune referitoare la Adela Dinu, e o varianta buna pt ce imi trebuie mie acum.
Anca, 32s+Andrei Cristian
burtica
Io ma duc la Enescu de obicei, si tocmai fiindca am abonament, ma duc la dr Radoi la fiecare 2 saptmani si de fiecare data il vedem pe bebe dar nu in amanunt, doar sa vedem cat a crescut si daca am colul inchis; pe mine ma linisteste treaba asta; iar dr .Radoi, de fiecare data cand ma vede zambeste cu condescendenta, cred ca isi zice in sinea lui "...iar a venit asta,ma asasineza cu vizitele ", dar e un dr super de treaba si cand am avut urgenta si nu puteam sa ajung la el ca stii cum e cu programarile la el, m-a primit peste rand sau cum a putut.
Da, e adevarat ca primele 2 eco au fost transvaginale, ca altfel nu se vedea nimic; io m-am prezentat la dr.radoi cand eram in 4 saptamani si zambea tot ca io ii aratam cate teste am facut si dungile alea nu erau foarte evidente:)
Ecografiile alea obligatorii le-am facut la dr. Iosup si Dinu, am zis, dar la CMU Unirii si Clucerului.
Din cauza de abonament am ales si pachetul de nastere privata la ei si sper sa fie ok; luni ma duc sa fac traseul, prezentarea live.
ella
+34
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by lilky
ella 74 scz dc te-a mai intrebat cineva sau ai mai spus...cat a costat pompa si de unde ai luat-o?dat chiloteii si ce masura sunt?mersic
Liliana+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
pai de pompa am scris cat a costat, 2 mil fiindca am vrut sa fie cu recipient de depozitare (de fapt sunt 4) dar in cutie sunt si tetine deci se pot folosi ca si biberoane; de la baby expo dar se gaseste in farmacii si spunea cineva pe aici si in Cora, chiar mai ieftin; daca nu ma insel am vazut si in carrefour dar nu stiu pretul
chiloteii sunt uk 10-12 si corespund cu 36-38 la noi.
ella
+34
ancamari spune:
Ella, multumesc pt precizari, stiu ca dr nostru nu-i plac barfele pe net, dar eu chiar am parere foarte buna despre el. Stiu cum e cu programarile la el, si parca e din ce in ce mai rau, si pe mine m-a primit fara nici o programare o data, l-am si sunat cand ma tot chinuiam cu tratamentele cu antibiotice si faceam analizele pt mycoplasme si imi tot ieseau proaste si eram disperata. Dar din ce spui tu inseamna ca poate sa-mi faca eco la Enescu (ajung mai usor acolo) sa vada daca se intoarce bebe, deci nu ar trebui sa ma mai duc la alta ecografie. Mai ales ca trebuie sa stau in pat si nu sa bat strazile. Asa ca multumesc mult, sunt mai linistita acum.
Anca, 32s+
Andrei Cristian
burtica
Alyna24 spune:
Andrada, s-o stapaniti sanatosi mobila!Foarte frumoasa!![]()
Eu am prmit azi de la mama(de fapt pitikul , nu eu) o lenjerie de patut cu aparatoare si plapumioara!
E tare colorata si frumoasa!
Va pun poze repede!![]()
Alyna
33+cu
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
, multumesc pt precizari, stiu ca dr nostru nu-i plac barfele pe net, dar eu chiar am parere foarte buna despre el. Stiu cum e cu programarile la el, si parca e din ce in ce mai rau, si pe mine m-a primit fara nici o programare o data, l-am si sunat cand ma tot chinuiam cu tratamentele cu antibiotice si faceam analizele pt mycoplasme si imi tot ieseau proaste si eram disperata. Dar din ce spui tu inseamna ca poate sa-mi faca eco la Enescu (ajung mai usor acolo) sa vada daca se intoarce bebe, deci nu ar trebui sa ma mai duc la alta ecografie. Mai ales ca trebuie sa stau in pat si nu sa bat strazile. Asa ca multumesc mult, sunt mai linistita acum.
Anca, 32s+Andrei Cristian
burtica
daca te duci la Enescu, unde dr Radoi e doar martea si vinerea, tre sa-ti faci programare pentru vineri fiindca martea cabinetul unde e eco este ocupat...io ma duc doar vinerea din cauza asta...
lilky spune:
dideip La multi ani sotului!
andradap Frumoasa mobila, sa o stapaniti sanatosi!
Cu ce firma ati facut-o?
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
lilky spune:
Intrati pe Reality Zone: a inceput emisiunea cu nasteri!
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele