*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

ancamari..te spala ca oricum tu nu poti.
Cand ai cezariana nu prea ai de ales.

Ce am facut!? cum era numele!?

Cu pompa mai asteptati sa vedeti daca aveti intr-adevar nevoie de ea...Sunt mai numeroase mamicile care nu au nevoie decat cele care au. Eu zic sa nu dati banii inca.
Oricum se gasesc la farmacii.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Cristalina, dar la nastere naturala e acelasi lucru? Recunosc cinstit: eu am fobie sa puna cineva strain mana pe corpul meu, nici la cosmetica nu ma duc, ma tund o data pe an la coafor, in rest ma aranjez singura.

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

LULU26... BINE-ai venit!!! TE asteptam mai des!!! Dar mai ales trimite-ne date despre tine: UM (ultima menstruatie), DPN (data probabila a nasterii), sexul copilului (daca il stii), ce nume ati ales pt el, unde nasti, cum nasti (natural cu/fara epidurala, cezariana). Si... trimite-ne si data nasterii tale sa stim cand sa-ti zicem LA MULTI ANI!!!

Cristalina, nici eu nu vad nimik ciudat la numele tau... Nu stiu la ce s-au referit fetele!!! Ca si pe mine m-au facut curioasa raaaaau

Ancamari... NU la Craioveanu... Si asta nu doar pt ca la mine a gresit de doua ori... o data hidrocefalie acum col deschis Ci pentru ca asa m-asfatuit finut doctorita mea... Sa NU MA MAI DUC la ea!!! Tot la CMU... mi-a recomandat-o pe ADELA DINU!!! Cica ar fi buna!!! Ia vezi... poate are liber...

E bine de stiut unde gasim POMPA AVENT la pret asa bun!!! MULTUMIM

Asa... si acum uitati:

LIVING NETERMINAT
HOL in LUCRU

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna fetelor,

dar spor ati mai avut azi ...

Io tot la CMU ma duc, ca am abonament la ei si am fost si la Iosup si la Adela Dinu, ambii recomandati de dr meu, Cristian Radoi.
Profesionisti amandoi, mai jovial Iosup si m-am simtit mai confortabil la el.
Nu stiu voi cum va controlati dar io nu m-am urcat pana acum pa masa la dr. meu...am scapat, cred ca si-a dat seama ca nu-s normala la cap,asa ca de fiecare data am facut eco; am stat pe masa doar pentru recolatare dar asta a fst cu o asistenta si atat.
Ma gandesc cu groaza c-o sa vina momnentul "toaleta" dupa nastere si tre sa ma urc de 2 ori pe zi sa se uite si sa faca nu stiu ce pe acolo

ella +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ella74, da in contractul colectiv de munca semnat intre sindicat si administratie se stipuleaza ca se suporta diferenta dintre valoarea acordata de stat si salariul angajatei pe toata perioada concediului pre+post natal si CIC.

gabi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Lulu26, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si cumintel!

Ancamari, dr. Adela Dinu e foarte de treaba... cel putin eu m-am inteles tare bine cu ea. Mi-a spus de la 12 sapt si 2 zile ca bb e fetita si nu mi-a spus niciodata lucruri care sa ma puna pe ganduri... acum, ramane de vazut cata dreptate a avut peste vreo patru saptamani...

Andrada, foarte draguta mobila. S-o stapaniti sanatosi! Ai grija cu efortul ca eu am incercat ieri sa fac un pic curat si m-au apucat niste contractii de am zis ca nasc...

Dideip, la multi ani sotiorului!

Cum spuneam, ieri am incercat si eu sa fac cate ceva prin casa si acum stau ca o balena esuata... Printesa (care e cu capul in jos dintotdeauna) boxeaza cu vezica mea de trebuie sa merg la baie din ora in ora... Si mai nou ma inteapa ceva in partea dreapta jos... o intepatura scurta si destul de intensa... cam la fel cu cele din perioada cand se intindeau ligamentele... oare se mai intind si acum? voua vi s-a mai intamplat sa va doara asa?

Mamibiutza 34+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip LA MULTI ANI pentru sotul tau. Da tu mai mergi mult la serviciu?

lulu bine ai venit. Sa ne dai datele sa le trecem in listuta.

cristalina era sclipicios

Am ajuns si eu acasa. Am fost in Obor si mi-am luat goblen . Nu stiam ca acum se vand si cu ate. Si am mai cumparat: 3 scutece de finet (75mii alb si 125mii colorat), 2 perechi manusi pentru bebe (25mii), 2 camasute (75mii) si 2 perechi pantaloni (75mii).
Mai am sa cumpar 2 caciulite care se leaga sub gat si gata am terminat cu hainele pentru bebe . Da pe astea le iau luni din carrefour.
A si vedeti ca a aparut superbebe.

Mica 33 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by gabiu

ella74, da in contractul colectiv de munca semnat intre sindicat si administratie se stipuleaza ca se suporta diferenta dintre valoarea acordata de stat si salariul angajatei pe toata perioada concediului pre+post natal si CIC.

gabi

32+

deci aveti un contract colectiv de munca la nivel de unitate, inteleg; doar asa poti lua ce zici tu; numai ca mi-e greu sa cred ...adica in pre si post natal diferenta asta nu e mare, e 15% fiindca indemnizatia de maternitate e 85% dar in CIC indemnizatia este 6 milioane si pana la 100% din salariul tau de baza pot fi niste diferente imense; la mine ar fi de zeci de milioane; nu stiu daca angajatorul ar fi dispus sa plateasca fiindca diferenta asta e platita din fondul de salarii, nu din bugetul asigurarilor; acuma depinde ce salariu ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna ,fetelor!
Azi schimbam si noi saptamana!33 in cap!
Eu il simt pe bebe la capul pieptului de aseara si nu e cea mai placuta senzatie, asa ca aproape am facut noapte alba.
Maine e ultima zi de munca asa ca o sa-mi adun toate puterile si o sa ma tarasc si maine.
Am citit uneva ca prenatalele(suplimentele pe care le luam unele dintre noi)s-ar da compensate,dar nu stiu daca in functie de venitul mamei.Voi ce stiti?
Eu iau Bio-Marin Plus de careva luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella_74, tu la ce sediu CMU te duci in general la dr dr? Si eu tot la el ma duc si singura eco a fost transvaginala de la 5 sapt si 3 zile, ca sa vada sigur ca sunt insarcinata. Ultimele 2 vizite au fost cu control pe masa, asa a vazut ca mi s-a scurtat colul. Abia de curand mi-am facut si eu abonament la CMU, fraiera am fost ca nu l-am facut de la inceput, mai diminuam cheltuielile per totatl, mai ales ca eu am facut analize multe si scumpe pana acum. Chiar, la ei toate analizele o sa le fac gratis de acum incolo, sau mai dau si in plus? Asta pt ca urmeaza analizele din sapt 36.

Multumesc fetelor, si eu am auzit vorbe bune referitoare la Adela Dinu, e o varianta buna pt ce imi trebuie mie acum.

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput