*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristalina da de ce apare asa numele tau? Ce ai facut?

Mica 33 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ancamari Pompa se poate steriliza prin fierbere clasica, sau la microunde (in sterilizator de biberoane), sau in sterilizator electric.

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Mai am plecat si eu putin la plimbare si voi ati scris la greu de atunci.
Am fost si mi-am cumparat tampoane pt san de la jonsons baby abia astept sa le probez sa vad daca sunt bune, au o banda adeziva chipurile ca sa nu cada tare sunt curioasa daca sunt bune, 163.000,am mai luat si bepanthen pt bb 191800lei.
Am vazut si pompa pt san de la avent cu 2400.000leidar eu am sa imi iau de la chico cu 200sau 300mii ca nu stiu cat imi va folosi.
Andradadeja iau fe lighid(hausman parca)

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lilky... si eu zic la fel... SA ASTEPTI ca de ce sa nu fim optimisti: POATE NU VEI AVEA NEVOIE de ea!!! Eu una asa voi proceda... Ca poate am noroc si scap de ea!

Mica.. ce cauti deghizata????

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare
Noi suntem bine si sanatoase(sau tepene cum a zis Andrada)numai ca muncesc prea mult dar trebuie sa las totul in regula.
Andrada, spune-mi te rog mobila ai luat-o in rate????VREAU sa-mi iau mobila dar in rate, pentru ca momentan stau cam prost cu banutii(strang pentru bebe, botez si o cununie la care voi fi nasa), dar nu stiu unde sa ma duc sa-mi iau mobila.
Petit ange ma bucur ca ai reusit sa-ti iei steluta muzicala.
Ieri a implinit sotul meu 29 de ani si am avut musafiri, pana la ora 3 au stat si astazi sunt asa de obosita, vad numai pat in fata ochilor.

Paula34+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dideip... poti spune ca in rate...

Adik... pe la sf. lui ianuarie a venit, a luat masuratori, a facut schita, a calculat suma, a luat 50% din suma... si abia acum ne-o aduce si banii ii vrea restul 50%...

A durat atat pt. ca sunt foarte ocupati...

EDIT: La multi ani sotului!!! Tot ceea ce-si doreste dar mai ales un FLACAU SANATOS si voinic!!!

PS: Se pare ca nu termina azi de montat... Mai vin si maine!!! Si mie mi-e foame!!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Buna tuturor!
Sunt o burtica de 33 sapt asa ca ma incadrez perfect in pregatiri, probleme si bucurii asa...ca la 33 sapt.
Daca pana acum m-am rezumat la a citi posturile voastre acum m-am incumetat si eu sa va scriu.
Am fost la Baby expo si asa cum au obs si alte burtici multe din pretzuri erau la fel ca in magazine sau chiar mai mari.

quote:
Originally posted by ancamari

Si eu am zis sa vad intai daca-mi trebuie pompa de muls si atunci o trimit repede pe mama la farmacie (oare se gaseste si la Cora?) si intr-o ora se rezolva. Se poate steriliza la microunde? Prin fierbere? Sau cum?

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Pompa la Baby expo era 170 ron...eu am luat din cora cu 150 ron.
Nu as fi vrut sa o iau, considerand ca poate nu-mi trebuie, ulterior vorbind cu o persoana avizata mi-am dat seama ca e mai bine sa o am. Sanii trebuiesc goliti foarte bine pentru ca apoi corpul sa sesizeze ca e necesar lapte mai mult...in consecintza sa produca mai mult, asa ca nu ar mai exista riscul ca bebe sa ramana cu lapte mai putzin...cel putin nu in per scurte de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Bine ai venit printre noi Lulu26iti doresc o sarcina usoara in continuare si da-ne toate datele tale sa te trecem in listuta noastra de mamici de mai_iunie.
Fetelor voi observati cate fete s-au inscris pe ultima suta de metri la noi in odisee(si cate or mai fi care nu au curaj)

Paula34+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bine ai venit lulu26! Multumesc pt precizare. Deci pompa manuala de la Avent e 150 ron in Cora. Gata, am adaugat pe lista!

Va intrebam eu pe la pranz cand sa-mi fac urmatoarea programare la eco. Pana la urma sun sa vad in ce data au ajuns cu programarile si am ramas si stupefiata, si fara programare: 21 MAI la CMU la dl dr Iosup (7 saptamani!). Si cum eu am DPN 19 mai, sper sa am un baietel cuminte care se va intoarce intre timp. Ma programau la d-na Craioveanu, dar dupa ce a povestit Andrada am zis ca ma mai gandesc, ce era sa zic.

Dideip - La multi ani pt consort! Bine ca ai petrecut frumos!

Ziceti-mi si mie ceva! Ce inseamna ca fac asistentele toaleta? Pun astea mana pe tine prin locurile intime? Te dau cu ceva special? Eu parca m-as lipsi de asemenea placere! Nici nu-i vad rostul...

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Bine ai venit lulu26.Sa ai parte de un bebeu sanatos si mancacios!
Pompa Avent Isis e 150 ron?Spune-mi si mie te rog ce au zis alte mamici de necesitatea de a avea pompa.Tu ti-ai cumparat deja?

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput