*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Fetelor, am adormit si acum cand ma trezesc, este si capitol nou.Hai ca ma apuc de citit din urma...
Pt.burticutzele care s-au gandit la mine, mii de multumiri!Pupici!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Lilky, eu acum ma culc cu nepotu'!trebuie sa doarma asa ca....ne auzim mai incolo, fetele!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tot bantuind eu prin cap precedent (46), am vazut pe prima pagina ca Lilly Love ruga sa-i fie si ei datele trecute in tabelutul cu . Fetele care stiti cum, reiau eu rugamintea ei pt a nu se pierde mesajul, ar fi pacat.

Tamaraspt, fetita ta a scapat de scarlatina? Nu mai stiu dac ne-ai mai scris cum te-ai descurcat cu ea. Sper ca am facut o confuzie.

Eu am aspirator care trage direct in carcasa de plastic, din care se arunca gunoiul si apoi se clateste cu apa, e foarte practic. E un panasonic micut de 1600w (are si o treapta mai joasa de putere pt gresie, de exemplu), modelul MC-E6003. Iar cuptorul cu microunde e tot un panasonic micut, argintiu, foarte elegant, fara grill (am avut si cu grill si nu-l foloseam, iti mai si creste pretul cu 1 mil), are si tot felul de programe predefinite si se deschide prin apasarea cu un pic de putere a unui buton (nu are maner la usa), ceea ce e foarte important cand ai copii mici. Inainte am avut unul care se deschidea daca trageai un pic de usa, avaea si maner la usa.

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

FlorentinaRoman, bineinteles ca poti lua PARACETAMOL!!!

Lavini, la mine simt cel mai mult cum se impinge cu fundul si cum scoate piciorusele... Al meu e cu capu'n jos...

Didialex

Tamaraspt, pentru detalii!!!

Hai ca o adaug eu pe LILY LOVE

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...

LILLY LOVE e cu datele completate in listuta!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

alynaSomn usor!
Am o intrebare, fetelor ,v-ati cumparat pompa de muls, ca as vrea sa-mi iau?Sau e prea devreme?Avent, nu?

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

lilky eu zic sa astepti sa vezi daca ai nevoie de ea. Eu asa o sa fac, mai ales ca se gaseste la toate magazinele pentru copii si cred ca si la toate farmaciile. Asa ca nu-i va fi foarte greu lui tati sa cumpere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ups, eu eram.

Mica 33 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

eu am vrut sa imi cumpar, tot de la Avent(am inteles ca sunt cele mai bune), la Baby expo, da' apoi m-am razgandit.Nici macar nu stiu dc o sa imi trebuie sau nu.Probabil ca o sa iau in final, dar as mai astepta un picut.Parca e cam devreme.
Lavinia, 28+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Si eu am zis sa vad intai daca-mi trebuie pompa de muls si atunci o trimit repede pe mama la farmacie (oare se gaseste si la Cora?) si intr-o ora se rezolva. Se poate steriliza la microunde? Prin fierbere? Sau cum?

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput