*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 30
Alyna24 spune:
Ola!
Azi-noapte am dormit ca niciodata desi cu paize cam dese!
Ma doare spatele ingrozitor si mijlocul!Abia pot sta pe stanga sau pe dreapta iar pe spate nu prea pot dormi deloc!Oare incepem sa nu mai dormim deloc?Se apropie.....Numai ca partea nasoala e ca eu incep sa nu mai pot sta pe nici o parte!
Offff......Si abia ma misc!
De umflat, nu prea m-am umflat asa ca sunt o fericita la capitolul asta!![]()
Alyna
34+cu
lulu26 spune:
[quote]Originally posted by Amely
La multi ani tuturor cu nume de floricele!
LULU, daaa...vreau neaparat detalii despre balansoarul pt. alaptat pe care spui ca ti l-a facut nenea acela. Intr-adevar, despre un astfel de balansoar vorbeam... ti-as fi foarte recunoscatoare!
(am incercat sa-ti dau PM dar nu l-ai activat...)
Am incercat sa-ti trimit datele dar nu ai PM activat...cel putin asa imi arata mie:(
balansoar - 230ron
masutza - 90 ron
nu stiu daca am voie sa postez date de contact
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ankaa
Am revenit de data asta cu o intrebare pt fetele care iau TARDYFERON:de cate ori pe zi il luati?Ca si eu tr sa iau,dar pana ajung la medic mai am de asteptat si mi l-am cumparat deja de sapt trecuta.
ankaa
1/zi, si mi s-a recomandat sa iau si dupa nastere o perioada
lulu26 spune:
dianalaura Sa-ti traiasca nepotelul!!
quote:
Originally posted by Alyna24
Ola!
Azi-noapte am dormit ca niciodata desi cu paize cam dese!Ma doare spatele ingrozitor si mijlocul!Abia pot sta pe stanga sau pe dreapta iar pe spate nu prea pot dormi deloc!Oare incepem sa nu mai dormim deloc?Se apropie.....Numai ca partea nasoala e ca eu incep sa nu mai pot sta pe nici o parte!
Offff......Si abia ma misc!
De umflat, nu prea m-am umflat asa ca sunt o fericita la capitolul asta!
Alyna34+cu
![]()
Am inceput si eu sa simt starile astea din pacate...pe spate nu pot, pe dreapta nu...pe stanga deja ma dor oasele ca am stat numai pe stanga si atunci? poate in picioare...asa o sa ma procopsesc si cu ele umflate
Nu ma mai ajuta foarte mult nici pernutza pentru gravide...
Dar gandul ca mai e putin...din punctul asta de vedere ma linishteste...pe de alta parte ma ia cu fiori