*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 29
ankaa spune:
Am revenit de data asta cu o intrebare pt fetele care iau TARDYFERON:de cate ori pe zi il luati?Ca si eu tr sa iau,dar pana ajung la medic mai am de asteptat si mi l-am cumparat deja de sapt trecuta.
ankaa
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Am avut o noapte foarte proasta, am adormit pe la 2-3
. Si dimineata evident bebe s-a trezit devreme si a inceput sa imi dea niste picioare. De, nu e obisnuita ca mami sa se trezeasca tarziu. Da ce sa facem, suntem in concediu de azi 
.
androix cred ca cel mai bine ar fi sa mergi in carrefour pentru cumparaturi. Sunt putin mai ieftine acolo. De ex. scutecele de finet sunt 50mii fata de 75 mii in Obor. Eu am fost la targul de florii si am stat la coada sa intru ...da a mers foarte repede.
Plec si eu la cumparaturi in ikea si carrefour. Vedeti cate pagini umpleti
.
Mica
33+
Maya Alexandra
Poze
lilky spune:
Neata fetelor
Am si eu o intrebare, stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar ce sa fac,am bagat atunci la cutie
si acum vin cu intrebarile:pt. fetele care si-au luat chiloti de unica folosinta de la Tigex, ce nr. v-ati luat si sunt elastici?Ca nu stiu ce nr. sa comand, dar voi sigur i-ati desfacut sa va uitati la ei....
Si alta intrebare, ati auzit de set slip maternitate:
Confectionat din fibre elastice, sustine burtica dupa nastere si ajuta la retragerea acesteia(Marime unica)?A folosit cineva?Au la : magazinul: c h i c b e b e .
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
alynta27 spune:
Salutare fetelor! Va doresc o saptamana buna si spor la pregatirile de Paste! Abia am intrat pe Forum, inca nu am citit ce a-ti scris sambata si duminica!
Noi am fost la plimbare la bunici cu familia! Vremea a fost superba, iar noi vesele! Incep sa gafai si sa ma misc mai greu, cu toate ca nu am decat un plus de 10 Kg (joi intram si noi in 7 luni!)!
Cu toate astea nu ne lasam deloc! Facem multa miscare!
Alina-Mirela
27+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
lilky spune:
pepsiMs si ai grija de tine!
micaTe inteleg si eu am avut o noapte de cosmar,pe la 4-5 cred ca am adormit, dupa 2 reprize de plns, fara motiv...

Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
ralucami spune:
Cat mi se incalzeste mancare am bagat un oki aici.
Elteka sunt TOTAL de acord cu tine privitor la Bebies`r`us si restul magazinelor pt copii. La mine in zona sunt 2 magazine Toys`R`us si Babies`r`us ( unul la vreo 1h jumate de condus si celalalt la vreo 2h, diametral opuse
) si ce mi-a fost dat sa traiesc acolo intr-o duminica.... m-a lecuit de cumparaturi live. SUTE de copii si parinti, o galagie de-ti cadeau urechile, nu aveai unde sa arunci un ac, pe rafturi zici ca trecusera termitele , staffii erau pe 1/2 iesiti din minti.
De-asta prefer sa comand de pe net, in liniste, la orice ora doresc. Si nu ca le fac eu reclama, dar eu vineri noaptea am facut o comanda, sambata am primit mail de confirmare cu factura proforma si duminica la ora 4-5 m-au sunat de la firma de delivery ca sa ma intrebe daca pot sa imi aduca pachetul. Deci super repede a mers treaba. Si poti plati la livrare, nu ai nevoie de card( te taxeaza cu 200 de yeni in plus pt modalitatea asta de plata, dar mi se pare super rezonabil).
In legatura cu scutecelele : eu am zis la ce o sa le folosesc : la alaptat , la pus pe umar cand o sa ragaie bebelina, la pus in dreptul capusorului pe patut caci am inteles ca ei regurgiteaza cateodata etc (deci in loc de prosopele). Pentru baita, au un fel de tifon, foarte moale , de diferite dimensiuni (arata chiar ca o batista) pe care am inteles ca il folosesc la baita ( adica pe post de buretel si pt facut clabuc - eu am inteles ca recomanda sapunelele pt bebici de acelea tari, nu cele lichide.
Ma duc sa mananc si revin.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
dianalaura spune:
Gata,fetelor!
am un nepotel! DAVID MIHAI, 3.400 kg!Restul amanuntelor nu il stiu, tocmai am vorbit cu var-mea, era la terapie, dar era ametita..am intrebat-o ce lungime are bebe, dar ea cica: nu mi s-a spus, sau poate mi-au spus si nu mai tin minte...era cam drogata..;) Copilul e marisor, avand in vedere ca initial DNP era 27 aprilie...
diana
32+
STEFAN
asa creste bebe
poze
alynta27 spune:
Vas si Piticasigogosica felicitari pentru
ii sanatosi si grasunei! Ma bucur pentru voi! Si eu abia astept sa merg la eco (dupa Paste) sa ma asigur ca totul e in regula!
Gabiu da era vorba de salariu suplimentar la nastere. Ma intrebam daca eu,care am contract individual de munca am acest drept, la fel ca cele cu contract colectiv de munca!
Ella te prinde bine burtica!
Saculetii pentru bb sunt draguti si cred ca foarte eficienti!
Vali5 sa te odihnesti, plimbi si sa te simti bine in concediu!
Ralucami urat cu durerile de spate! Si deasemenea e rau ca nu te poti odihni! Eu daca stau mai mult in picioare ma inteapa in partea dreapta sub san, eu zic ca e sub coasta... 
DianaLaura felicitari pentru nepotel! Cum a nascut verisoara ta?
Alina-Mirela
27+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
lilky spune:
dianalaura Sa-ti traiasca nepotelul David Mihai, sa fie sanatos, mancacios si sa va bucurati de el!Si sa ne mai spui ce face fericita mamica, cum se simte, daca este bine....La ce spital a nascut?Felicitari inca o data!

Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
dianalaura spune:
Multumesc de urari! Verisoara mea a nascut cu cezariana, initial DNP era 27 aprilie, dar fiindca la eco se vedea ca este copilul mare, dr a hotarat sa ii faca acum cezariana!A nascut cu cezariana, fiindca si primul copil a fost tot cu cezariana! A nascut aici, la Zalau, la spitalul judetean, unde voi naste si eu! Acum zicea ca e amortita, inca nu isi simte picioarele..si abia astepta sa isi revina, cica e tare nasoala senzatia asta sa nu iti poti simti membrele...o cred!
Acum hai ca intru sa fac un capitol nou, vad ca am ajuns la pagina 20 la asta!
diana
32+
STEFAN
asa creste bebe
poze