*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 28
Amely spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Amely,
Si noi tot patut Margot de la babycomfort o sa luam, dar inca nu l-am comandat fiindca tre sa eliberam locul mai intai; pana ne mutam la 3 camere, bebe o sa stea la noi in dormitor.
Poti sa-mi spui cat a durat pana ti-au adus patutul din moentul in care l-ai comandat?
Si eu am luat lucruri de bebe de la Ikea , inclusiv prosopul de baie cu colt dar mi s-a parut ieftin, cred ca a fost 25 sau 30 ron.
Scutece de finet gasesti in carrefour, 50 Ron bucata, la raionul de bebelushi; daca stai in Militari cred ca mai aproape ti-e Cora din Lujerului; trebuie sa gasesti si acolo.
ella+34
Ella, multam fain de sfaturi
, am sa caut la Cora scutece de finet, poate am noroc (Cora e chiar vizavi de mineGabiu, Abras, va zic si eu LA MULTI ANI , nasteri cat mai usoare si bebei superbi si sanatosi!

Androixo, bafta maine la control, sa vii cu vesti bune!

Noi am dat azi o tura pe la magazinul Z (Plaza) si am mai "agatat" un body si o caciulita. Eu vroiam mai multe dar m-a temperat sotul, adevarul e ca mai e timp pt. achizitii din astea. La Mothercare mi s-au scurs ochii dupa un costumas superb cu botosei si caciulita, o haiosenie, faceau toate cam un milion, destul de piperat. M-am abtinut cu greu...
In schimb mi-am luat geanta si pantofi sport din Leonardo, ca aveam mare nevoie de ceva comod, la cum mi se umfla uneori picioarele. Astia se incalta practic stand in picioare, fara mare efort, si sunt fara sireturi. Ca sa nu-l mai chinui pe sot cu aplecaturile, sa ma incheie la sireturi/fermoare etc...
Am vazut ca va plangeti si voi...si eu ma trezesc dimineata cu degetele umflate si foarte dureroase, greu reusesc sa strang pumnul. Abia dupa vreo ora-doua incep sa se desumfle, dar raman tot dureroase. Verigheta nu mai port de vreo luna, nici inelul de logodna nu ma mai incape
, asa ca am trecut la un inel de-l aveam mai de mult si nu-l purtam ca mi-era larg, ca sa nu zic ca nu port nimik pe desh'tePupicei multi si apasati si...noapte buna tuturor burticilor!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
33+ si
David Cristian
ella_74 spune:
Amely,
multumesc si eu de info pentru patut; o sa-l comandam si noi dupa Paste, cand sper sa putem scapa de un fotoliu pat pe care il tinem in dormitor; am gasit pana la urma pe cineva sa-l vrea de pomana.
cat despre scutece, imi cer scuze, da, cele de finet din Carrefour costa 5 Ron/bucata dar mie suma asta mi se pare atat de mica incat de aia mi-a scapat si un zerou; asa am facut si cand am platit de Craciun un abonament la o revista; am platit online, era 40 Ron/an si fiindca mie mi s-a parut prea putin am platit 400 ron
; m-au sunat de la abonamente sa ma intrebe daca chiar vreau de 10 ori aceeasi revista intr-o luna si pana la urma mi-au dat banii inapoi pe celelalte 9![]()
ella
+34
ralucami spune:
Azi sunt prima!! (ma rog, e si fusul orar de-asa natura, sa ma avantajeze
)
`Neatza fetele burticoase! Azi am asa o lipsa de chef incat mi-e greu sa ma gandesc cum voi izbuti saptamana asta la munci.
Taaaare cred eu ca de pe 1 mai nu ma mai duc nicaieri si stau linistita in cuibul meu. (mai ales cand vad si mesajele voastre voioase cu : " de azi sunt in prenatal, dorm cat vreau!"
)
Ma doare spatele din ce in ce mai tare, si aseara am dormit tare prost. Nici pe partea dreapta, nici pe partea stanga, nici cu burta in sus... Nimic nu i-a convenit papusii mele. Ca sa nu mai zic ce forfoteala simteam din garsoniera ei. Daca o sa fie la fel de activa si dupa ce se naste, chiar ca am incurcat-o. ![]()
Ma duc sa-mi termin cafeaua cu lapte si... "pe cai flacai ca se filmeaza!"![]()
Un inceput de saptamana plin de elan va doresc! 
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Tot io! ( ca a inceput sa ma roada treaba cu prenatalul).
Elteka tu cand intri in prenatal? Si ce-i mai important: cate saptamani ai primit?? Ca pana acum au fost 6 saptamani legale, dar chiar zilele trecute am vazut la stiri ceva de genul 8 saptamani ( parca cei de la Mitsubishi spuneau ca acorda atat. Deh! Companie gigant, nu-si permit "glume" care sa le pateze obrazul
)
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Pepsi spune:
andrada, am inteles acuma! dar sa stii ca nu pompa iti va ajuta sa ai lapte, imi zicea mie cineva ca nu exista pompa mai buna ca propriul bebe, si avea dreptate, cel putin eu asa vad lucrurile, eu, vad pompa folositoare cuiva care are demarat alaptatul deja si vrea sa lase lapte ptr bebic cind mami mai are treaba, sau sa-i bage in cereale...cel putin asta ii vad eu ca utilitate, dar poate alte mamici au folosit-o si la inceput!bine faci sa n=o iei imediat, poate cheltui degeaba, super sa fii optimista, si sint super pozele tale cu burtikul, care nu mi se pare jos!
mica, nocoroas-o, e super ca intri in concediu! as vrea si eu.....sper sa-ti ia sotul ce iti doresti!
kay, super veste cu casa, f frumos gest din partea tatalui tau, asta da veste buna! si eu stau cu cumnatul meu din ianuarie si stiu ce e
farfurii murdare peste tot...etc, m-am trezit dintr-o data cu 3 copii....
didi, si eu am simtit la fel cu sosirea lui Dominic, ori raminem impreuna ori vom divorta, si am simtit asta in tot primul an al lui Dominic, era si stresul din jur, si scoala, si jobul, pe linga toate al sotului, dar asa a fost, sint unele cupluri care chiar se despart, sau se inseala,etc.sint curioasa la al doilea cum va fi, incercarile vietii isi pun amprenta pe cuplu, cind am pierdut sarcina la fel a fost o furtuna la mine in cuplu....
lilky, frumoase pozele!
fetelor nici pe la mine nu merg lucrurile roz deloc, sint din nou bolnava, de 3 luni sint tot timpul bolnava, ba sinuzita, ba aia, si nu mai pot
, in plus sefa asta a mea ma enrveaza la culme, ca a inceput ea sa se scandalizeze ca de ce lipsesc sa merg la medic, si am stat si 2 zile cu copilul in 3 luni ca a fost bolnav.....imi vine sa=mi dau miine demisia, dar nu pot inca, ca avem nevoie de bani! dar cind ma intorc din maternitate e clar ca-mi caut un job mai bine platit!in plus mi-am luat si tensiunea azi, aveam 135-75 nu am avut niciodata asa tensiune in viata mea
abia astept sa merg la medic in 4, am o lista de intrebari!
noapte buna, va las acuma, sint obosita si bolnava, nu am reusit sa citesc tot ce ati scris, daca cineva m=a intrebat ceva si nu am vazut rog s-o mai faceti odata, sau pe PM.
va pup
Flavia
29+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ELTEKA spune:
Ralucami, ieri am tras o tura de cumparaturi (multumesc de ajutor
) si mi le-am trimis acasa, da' eu nu ma mai duc, frate, ca innebunesc...Era duminica si am fost in Acachan Honpo (voi aveti d'asta???)...erau sute de persoane si copii urland..Mai aveam si doua japonici dupa mine, al care li s-a lungit fata dupa 10 minute...dar tot le-am torturat vreo 4 ore (ca dupa am fost si la Babies R Us)
N-am cumparat tot ca n-am gasit, dar restul le iau d'aci de la "alimentara", ca io nu ma mai dau 2 ore cu metroul ca sa ajung acolo, si vorba ta - nu mai au pe stoc...
Hai ca-ti dau PM cu ce am luat.
Eu am o mare nelamurire cu scutecele astea...Ca n-am gasit de "finet"...numai dintr-un fel de tifon triplu...Mi-au dat un fel de paturica din bumbac (ca si proposopul pe o parte) pe care arata un bebe infasurat...
La ce se folosesc scutecele, fetelor???
Ca daca zic ca sa-l "fac pe bebe sarmaluta" - mi-au dat plapumioara asta. Daca zic ca sa-l pun sub el cand il schimb - mi-au dat niste cearsafuri rezistente la apa...
Eu n-am de gand sa-l impachetez in general (decat cand/daca se agita, cum ziceati voi), dar in nici un caz ca pe bebeii pe care mi-i amintesc din copilarie..se legau cu o panglica de sus pana jos, peste scutec, mainile drepte pe langa corp, va amintiti???
DURERI SI SARCINA
Amely si Dianalaura, ca sa zic asa "ma bucur ca ne dor degetele"
. Am si eu neshte dureri de dimineata...mooaaaaaaaaaama
Barem mana stanga n-o simt. Voi credeti ca trece, asa, pur si simplu, dupa nastere, imediat???? Eu am senzatia ca niciodata n-o sa mai revin
Inainte facusem niste exercitii dar de o saptamana am avut musafiri si n-am mai apucat, acum parca e mai rau...
Madi, ai incercat exercitii? Vreun efect?
METEO SI SARCINA
Pe aici au fost ieri 24 de grade, si eu am iesit la pranz din casa si deodata m-a troznit un rau..ooooooooh! Mi se taiase respiratia si muream de cald, nici nu puteam sa merg pe strada...Asa ca - inapoi in casa la racoare cu mine. Nici nu vreau sa ma gandesc ca de acum va fi tot mai rau...Aici la Tokyo sunt niste veri din alea umede de nu e nimeni pe strada de la 11 la 17...Da' oare sa mai imi revin eu dupa nastere?
parca sunt o balena pe uscat
...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Androix spune:
Hehehe
eu am de la prima sarcina niste pantofi fara siret si fara toc. Ii incaltz din picioare dar s-au facut atat de urati incat de fiecare data cand ii incaltz le repet ce soarta vor avea dupa ce nasc. Si o sa am o mare satisfactie cand o sa-i arunc de n-o sa se vada.
Scutecele de finet, pentru fetele care nu gasesc prin tarile unde stau, eu zic ca nu e o tragedie si o sa va descurcati fain frumos si fara ele. Se folosesc ca sa le pui pe pat sau in cadita, eu le-am mai folosit si pe post de prosop vara si cam atat. Daca o fi nevoie sa faceti sarmalutza copilul gasiti voi ceva sa-l infasurati.
Pentru schimbat eu am folosit cu succes niste paturici absorbante, asa e denumirea comerciala. Au si de la bella, cineva zicea ca a primit la baby expo un pachet promotional de la ei, daca e la fel cu cel de acum 2 ani contine si paturica asta. Si mai are si firma ixxi, sau fixies,
am uitat cum ii zice, se gaseste in cora. In general nu sunt expuse pe la raionul de scutece ci pe la scutece absorbante pentru batrani. Sunt misto ca au desupra un material cam ca scutecele, absorbant, iar pe dos au o folie de plastic ca sa nu treaca pipi. In primele luni cum il lasam la putza goala cum uda totul in jur asa ca paturicile astea au fost foarte utile.
Gata ma duc sa ma pregatesc pentru ultima zi de scoala ca de maine intru in vacanta de Paste o saptamana ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
ankaa spune:
Neata burtici!N-am mai scris de ceva timp pe forum,dar va citesc zilnic.
Azi am intrat in sapt 28
abia astept sa schimb prefixul.Cu somnul am mari probleme,dar ieri am dormit toata ziua si am recuperat.In curand ma apuc si eu de cump pt bebe,deja nu mai am rabdare![]()
Felicitari fetelor care schimba azi sapt.O zi frumoasa sa aveti
ankaa
dianalaura spune:
sAlut gravidute!
off, degetele astea! O fi si de la tricotat si tastat la calculator? ![]()
Vai, fetelor...ma apuca niste emotii....cred ca acum la ora asta intra var-mea in operatie...presupun ca pana acum si-a facut dr. garda si daca ea e prima pe lista de cezariene, cam ar trebui sa intre in operatie! Chiar vb cu sotul meu aseara...oare ce trebuie sa simta ea? Oare eu cum voi fi stiind ca mai e noaptea asta si maine dimineata ma duc sa ma operez, sa dau nastere copilului nostru! La care barbatu-meu: "Sigur nu o sa poti dormi!" Si cred ca are dreptate, pt ca si daca nu ar fi insomniile de sarcina...eu cand sunt emotionata sau asa, nu pot dormi. Si cand ma duc la soacra-mea adorm cu greu si imi fac tot felul de planuri, ma gandesc cum o sa fie drumul, sa nu uitam ceva pe acasa etc., noroc ca mai nou plecam pe seara, e mai liber de condus noaptea toata tara, si ajungem dimineata in Braila.
Despre cealalta verisoara nu am asa vesti bune, i s-au infundat canalele la sanul stang, tot a pus fata sa suga, a incercat si cu pompa, dar nu mai vine nimik. Si o dor sanii de plange de fiecare data cand incearca sa alapteze. Si a vb cu dr si a zis sa ia antibiotic, sa nu se ajunga cu infectia prea departe, si sa puna fetita pe lapte praf...biata var-mea, era suparata, voia macar pe fetita sa o alapteze, pe primul copil nu l-a putut alapta ca facuse tromboflebita si au umplut-o de medicamente...
Si ca sa vedeti cum e cu inca un copilas in casa...sa vedeti ce mi-a povestit: Incerca sa alapteze fetita si intre timp povestea cu mama ei...si se plangea ce rau o doare sanul, chiar ii curgeau lacrimile de durere! In acest timp baietelul ei de 5 ani se juca pe langa ele, aparent fara sa fie atent la discutie (dar stiti cum e, la varsta asta ei inregistreaza tot). La un moment dat se ridica baiatul, vine langa maica-sa si ii trage o palma fetitei, zicand: "Da ce crezi tu, sa planga mamica mea din cauza ta?" S-a speriat var-mea ingrozitor, a incercat sa-i explice baiatului ce si cum, dar el sus si tare, ca el o apara pe mami, si cine e sor-sa sa o faca pe mami sa o doara si sa planga! Asa ca fiti atente fetelor cu alti bebei mici, astia mai marisori sunt destul de imprevizibili!
Ieri am avut si noi musafiri...am plecat pe la 10 aseara...la baie am fost peste noapte de vreo 4 ori, acum ma pun sa ma intind un pic, vrea asta micu sa se joace...ma loveste cateodata de efectiv ma doare...ma distreaza sotul meu cand ii mai spun uite ce tare d, el "lasa copilul in pace sa se joace", iar daca eu zic"sa se joace, dar mai finut, tu stii ca ma doare tare uneori cand da?", el se apleaca la burtica si zice "stefy, nu o mai bate asa tare pe mami ca o doare"...barbatii astia...deja au facut front comun! ![]()
Va pupicesc si ne vedem mai incolo!
gabiu si Abras,
,
LA MULTI ANI pt ziua de ieri si scuze de intarziere!
diana
32+
STEFAN
asa creste bebe
poze
poohy spune:
GABIU si ABRAS
La Multi Ani!
pentru ziua de ieri cu intarziere 

Vali5, felicitari pentru 35 de saptamani! 
Noi abia am facut 32, suntem micutzele :))
Pepsi, multa sanatate! 
Dianalaura, multa sanatate pentru verisoara ta! 
multa sanatate si fetelor cu probleme cu mainile umflate! 
si felicitari celor care au intrat in prenatal 
Eu azi era sa mor de ras in autobuz. Nu mai port nici eu verigheta - ca mi s-au mai umflat degetele si ma deranjeaza. Si asa nu prea suport nimic pe degete in general, asa ca pentru mine e o usurare :D
Si vad ca un mosulache se tot uita urat la burtica, dar am zis ca mi se pare. Si cand sa cobor, m-a luat pe un ton - da' coboara o data domnisoara etc etc etc (culmea e ca nici nu aveam cum sa cobor ca erau 2 batranici in fata mea). Era omul super scandalizat ca nu aveam verigheta da aveam burtica. Ceea ce mi se pare o prostie crasa. Partea buna este ca rar mai intalnesti asemenea nenei, partea proasta e ca mai exista.
pupici,
Anca
32+ 
poze
bebelusa