*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara,burtici!

Astazi am colindat si eu orasul si mi-am facut o idee despre ofertele pietei in privinta carucioarelor, a patuturilor si a hainutelor! Recunosc ... pentru fetite sunt niste superbitati ... abia m-am abtinut sa nu iau cate ceva (deh ... eu cu superstitiile)! O las pentru dupa Paste ... cand oricum iau pentru spital tot ce trebuie!

In Suceavav exista un bazar! Inca nu am ajuns sa vad si ofertele de acolo, insa va vine sa credeti ca am auzit de carucioare de 1 milion??????????????? Probabil niste chinezarii sau turcisme! Chiar sunt curioasa! Va povestesc ... dar nu prea curand caci mi se pare tare greu sa merg in bazar caci e aglomerat!

Pana acum voiam un carut de la Baby Care ( in jur de 5 milioane cu landou, sport si scaun de masina sau cosulet - mai multe variante)! Cu rotile mai mari cu suspensie buna! Astazi insa am vazut unl ceva mai finut de la G&B Geobey (aproximativ 6,2 milioane - landou care se ridica in sport si scaunul de masina) mai usurel si mai usor de strans! Si deci de carat ... avand in vedere ca locuiesc la et 4 iar sotul nu va fi permanent cu mine!

Inglesina sau Peg Perego nu am vazut! Erau Pierre Cardin dar uratele si scumpe (15-17 milioane si nu justificau pretul!)

!

Vali, finetul eun material finut, catifelat, usor pufos, absorbant si placut la atingere! Cred ca toti am avut pijamale din acest material in copilarie!

Poate cineva sa-mi spuna ce e Kidex sau KidsMania? Va fi la Iasi in aprilie si vreau sa stiu daca merita sa fac drumul pana acolo! E ca la BabyExpo? Se gasesc de toate? De la mai multe firme?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 32+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Cred ca fug la somnic! Noapte buna! Poate imi raspundeti si mie ce e Kidex!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 32+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Motanel,
da,Kidex e targ de bebe, ca si BabyExpo.

DidiAlex,
Ufff...mai multe fete de aici mi-au spus ca am burtica micutza ; Andrada a folosit un eufemism, a zis ca-i "finutza" ; si eu am avut senaztia ca e mica si chiar l-am intrebat pe dr. meu saptamana trecuta daca e ok si mi-a zis ca sunt foarte bine; am luat totusi 15 kg si bebe, am zis, e inainte cu aproape 2 saptamani.

Daca voi ziceti ca am burtica mica, inseamna ca cele 15 kg nu sunt unde trebuie si o sa raman grasa si urata dupa nastere; uneori simt ca ma apuca depresia cand ma gandesc la asta

ella+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai sa intru sa va scriu si eu niste randulete sa aveti ce citi cand va treziti sau luni la serviciu!

De azi "am schimbat si noi prefixul", am intrat la 30+, u-hu!

Bebel e asa de mare, ca nu face decat sa se foiasca, scoate cate ceva (picior? umar? cot?) prin burta de sta sa pocneasca pielea. Cateodata incerc sa-l prin cu mana (il gadil in talpa ) si atunci se retrage... Noaptea are activitate super intensa...Asta o sa vrea sa vina noaptea, sa vedeti Eu nu-mi doream decat sa nasc pe o zi cu soare, ca numai asa imi creste mie nivelul de optimism...

De vreo cateva zile ma dor rinichii si stomacul, excelent! Eu nu simt lovituri, dar cred ca e numai de la impinsul lui bebe, ca daca ma ridic in fund, nu mai doare stomacul, si tot asa...

Am incercat iar sa beau mai mult apa, si iar mi se umfla mainile si picioarele de parca nu sunt ale mele...Cred ca ma intorc la poria mea obisnuita de max. 1,5 litri, altfel pare-se ca eu nu fac fata.

Pe aici a venit primavara si "Marea sarbatoare". Care anume? Aaaaaaaa, pai infloritul ciresilor (sakura). Japonezii daca nu au Craciun sa se bucure de brad, si nici Paste sa vopseasca oua - au inflorit de ciresi, adicatelea frenezie nationala. Sunt locuri speciale de admirat ciresii, si amenajari pe masura ca s-o faci in voie. Infloritul asta de ciresi incepe de regula in sud si evolueaza incet-incet pana in nordul tarii...Se fac monitorizari constante cat de mult au inflorit (in procente), cand este inflorire maxima si unde...si tot asa. Sunt website-uri speciale, e parte din stiri si parte din conversatia zilnica: cum e cu sakura azi? Lumea merge in parcuri, sta sub cires, joaca(*)carti, fuge de la lucru numai ca sa manance 20 minute pranzul sub cires. Unii beau si dorm sub cires o saptamana, cat tine treaba .

Va pun si niste pozici

Ralucami, nu stiu daca te uiti azi pe forum, poate imi raspunzi pana pe la 15-16h cand merg la cumparaturi.
-Tu ce marca de tampoane de sani luasi? Ca eu am vazut Pigeon si alte chestii japoneze de nu le cunosc...
- La pampersi ce e laudat pe aici? Ca in afara de Pampers pe care il cunosc, toate pachetele sunt cu copiluti draguti si japonezi...dar habar nu am cum le cheama si de ce (poate imi scrii in romanji)
- Dar la servetele bebe? Dar la servetele mama?
- Cum le zice la scutece de finet sau din ce-or fi??
- Pompa Avent ai luat-o de pe internet? Eu vad pe BabiesRUs la aproape 10.000, dar in magazin nu e. Daca ma uit pe net, cred ca si aia de la Mothercare vine mai ieftina cu tot cu expediere... (si-ti mai dau si geanta cadou si etc).
- Multumiri de carte

Poohy, am innebunit cand am cetit de waffe...mancam la Bruxelles cu doua maini si stiu bine ce zic prietenii tai... Si uite cum am plecat de duminica de dimineata in slarfi la magazin ...Am gasit un praf special si ma pun pe facut, desi n-am masina, dar le fac rotunde, in tigaie!!! Si am sa pun si o tona de miere pe ele..

Mica, mie mi se pare interesant cu nivelele de patut, dar si sertare (eu mereu ma plang ca n-am unde pune hainele, asa ca orice spatiu de depozitare in plus ma convinge). Daca tu ai alta comoda/loc unde tii hainutele, atunci sertarele nu sunt importante, cred. Ideal era daca patutul avea si nivele si sertare si primul pret din lista, nu?

Gata capitolul de roman !. Va doresc o duminica frumoasa

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

LA MULTI ANI tuturor florilor (inclusiv mie ).

Ma duc si eu pe la biserica si apoi la targul de florii.

Pupici.

Mica 33+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

LA MULTI ANI! tuturor burticitlor cu nume de flori sau celor care aveti sarbatoriti in familie

Este asa frumos afara, cind privesti de pe geam, ca-l voi lua pe sot sa mergm macar prin parc.

Mica, eu m-am dus acum vreo luna la bunicul meu sa vad un patut facut de el, a fost timplar si acum 5 ani cind s-a nascut ultima nepotica i-a facut patut de lemn, cu sertare, l-am vazut si arata f. bine. Trebuia doar dat cu un strat nou de lac. Sotul meu m-a avertizat, vezi ca este masiv, nu are mai multe nivele pt saltea, etc. Peste o sapt ma suna matusa pt fetita careia i-a facut bunicul patutul: sfatul ei era sa uit de acela si sa-mi cumpar eu unul cu cel putin o parte culisanta si macar cu doua nivele de reglare a saltelei. Nu am inteles de ce cu mai multe parti culisante, dar ea avea 42 de ani cind a nascut cu cezariana si intr-o sapt i-au cumparat alt patut pt ca nu se putea apleca sa ridice copilul din patut, bine'nteles fara sa stie bunicul meu, care este foarte incapatinat in ultima vreme. Acesta a fost sfatul ei. Si mi-a mai zis ceva, dar asta poate este subiectiv, sa fie din lemn, sa nu aiba pal. Asa ca noi ne-am hotarit la patuturi de la baby comfort - sapt viitoare dau comanda chiar daca nu ajung sa le vad, dar poate imi fac timp.

Tamara 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani fetelor de Florii! Si copilasilor din burtica! Parca Iuliabraila are un Florin!
N-am mai intrat de joi pe net...adica nu am scris, ca te citit macar nu m-am putut abtine!
Joi am fost sa imi vizitez nepotica, e o dulceata scumpa de 53cm brunetica...are un par mare negru....seamama cu tati, iar fratiorul ei mai mare e blond, ca si mami! E o scumpete, dar o smechera de pe acum! Mananca de la sanul stang, iar cand a pus-o la cel drept, din care curge mai greu laptele...nu a vrut! Normal ca e mai usor sa nu faci atata efort cu suptul dintr-un san, daca la celalat curge mai usor!
Dar la urmatoarea alaptare nu am mai lasat-o pe vara-mea sa o puna direct la sanul stang, ci i-am indicat sa o puna direct la dreptul! Si fiindca ii era foame si nu a avut incotro, a supt fetita foarte bine si din sanul stang! Asta ca sa vedeti ce smecheri sunt inca de mici! Si am pus-o in pat pe un scutec de finet si stateam langa ea si ma minunam ce micuta si finuta e...si ea tot maraia (voia in brate). Ei, daca am vazut-o eu asa, m-am ridicat din pat de langa ea si cea credeti? Smecheruta a tacut! Eu sper sa pot fi tot atat de tare si cu bebelul meu, si sa nu il invat rasfatat si in brate, ca apoi tot pe mine va fi greul!
Ieri am fost si noi la tara si am taiat un porc (in loc de miel), m-am obosit de numa, chiar daca eu am fost doar la bucatarie la facut de mancare...apoi pe acasa, mi-a sters sotiorul geamurile..mai am de lustruit mobila si cam atat pentru Paste! Si ma voi uita de ceva retele de prajituri, dar nu cred ca fac mai mult de 2 feluri, ca nu are rost! Pana acum facea mama prajiturile, dar acum daca sunt eu acasa o sa incerc sa le fac eu! Daca mi-a iesit tortul si prajiturile tre sa imi iasa!
In rest, noi suntem bine...doar ca ma trezesc dimineata amortita, si mai ales mainile...ma dor ingrozitor cand incerc sa inchid pumnul...mi se mai umfla mainile, picioarele...arsuri mai ales seara..verigheta nu am reusit sa o dau jos de pe deget (mi-am dat-o prin luna a cincea dar am pus-o la loc, iar acum nu o mai pot scoate). Am incercat si cu apa si sapun, dar nu si nu! Pe cand ajung cu ea in dreptul incheieturii degetului deja partea din fata a degetului e vanata, ca nu imi mai circula sangele. Asa ca o las asa! In caz extrem, ma duc la bijuterie sa o taie, ca alta solutie nu am! Acum ma strange, dar nu pot zice ca ma doare! Dar daca mi se umfla mai tare mainile si sunt in pericol sa mi se intrerupa circulatia din cauza ei, ma duc si o tai!
Asa, ca mi-am amintit de ce ziceati voi, de kg acumulate...eu chiar am trecut de orice complex..adica nu ma mai intereseaza...acum vad ca m-am ingrasat 18 kg, burta o am imensa, cica var-mea asta de a nascut o avea asa mare cand era deja la termen...matusa-mea mi-a zis ieri la tara ca sunt "pogana" bine, adica sunt "facuta bine", "tapana", sau cum vreti voi sa ziceti.....dar pe mine ma intereseaza doar copilul sa fie bine! Eu o sa slabesc cumva, mai devreme sau mai tarziu!
Si mai vine si sotul meu si ma ia in brate si rade: "numai burta e de tine!!!" Si mi-e tot mai greu sa ma dau jos din pat, si noaptea cand ma duc la baie (de 2-3-4 ori, depinde) ma legan mai rau ca o rata, mai ales ca sunt si amortita...de dormit dorm si pe stanga, si pe dreapta, si pe spate! De obicei dormeam si mai ales cand imi alegeam pozitia in pat, sa adorm, pe stanga! Dar de ceva zile incoace cum ma asezam pe stanga cum se impingea bebelul. (era si el pe acolo, dar ma inpingea undeva in lateral, pe undeva pe unde ar veni apencidele, doar ca pe partea stanga, nu pe dreapta)! Asa ca era musai sa schimb partea!
Ok! Hai ca v-am scris un roman intreg! Azi probabil o sa aveam si noi musafiri, maica-mea e Florica!
Maine mi se va naste un alt nepotel, e programata o alta verisoara la cezariana!
Azi e ziua pacaliciului! Sa ma gandesc cum il pacalesc pe sotul meu!
Va pupic si mai vorbim noi!
editez sa va spun ca mi-a gasit ieri mama pe la tara "Mama si copilul", tot editia din 84, pe care a avut-o ea la sor'mea (sor'mea e din decembrie 84). Dar o sa incerc sa o descarc si de pe net, poate imi va fi mai usor de cautat!
diana 32+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de flori!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani ![s]
tuturor celor cu nume de flori!!!

Dianalaura, ce scumpica trebuie sa fie nepotica ta! Si ce familie mare si unita aveti :)
Mor de ras de cate ori citesc ticker-ul tau :))) Am mancat 2 waffe de dimneata si acum ma cearta? :)))

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani tuturor cu nume de floricele!

LULU, daaa...vreau neaparat detalii despre balansoarul pt. alaptat pe care spui ca ti l-a facut nenea acela. Intr-adevar, despre un astfel de balansoar vorbeam... ti-as fi foarte recunoscatoare! (am incercat sa-ti dau PM dar nu l-ai activat...)

Tamara, si noi tot de la Babycomfort am comandat patutul Margot, si suntem super incantati de el. Mi se pare o calitate f buna, extrem de practic si totodata estetic Salteaua tot de la ei am luat-o, din fibra de cocos standard, am inteles ca sunt f bune.

Ieri am fost la IKEA, am luat 3 paturici faine pt. bebe (preturi intre 15 si 30 RON), cearceaf-husa cu elastic pt. salteaua patutului - 100%bumbac, protectie pt. saltea, covoras-pestisor pt. camera (asta a fost mai mult pt. mine, vorba sotului), 2 jucarele - ursulet si pestisor pt. orice varsta, incepand de la 0 luni. Aveau expus prosop pt. baita, cu coltar, destul de scump dar ff fain, din pacate nu erau si pe stoc in ziua aceea, lenjeriile pt. patut nu prea mi-au placut ca imprimeu, sincera sa fiu, mi s-au parut cam triste. Preturi bunicele, la unele lucrusoare chiar merita. Am mai luat si pt. casa o gramada, e greu sa te abtii cand vezi atatea accesorii

Scutece de finet ma gandeam sa comand pe net, de la Tigex...6 buc./set, marime 70x70, dar mi se par cam scumpe 46 RON setul... Pe de alta parte mi-e ca in Bucur Obor ma pierd cu totul, nu stiu unde sa caut, in plus e si cam departe de casa. Iar eu alte magazine cu articole din astea nu stiu...stau in Militari. Vreo idee?...

Pup fetele si duminica placuta si insorita!

PS de ieri am intrat si noi in 34 de saptamani!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

33+ si David Cristian

Mergi la inceput