*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 24
Vali5 spune:
Madi, am inteles si am reusit
Multumesc! 
mica, merci!
Va anunt luni ce reusesc sa cumpar.
Valentina
34+
Andrei
Poze
ancamari spune:
Vali5, si placenta mea are gr. de maturitate 3, eu miercuri am facut eco la Iosup si nu a zis ca ar fi ceva in neregula. Deci din punctul asta de vedere nu cred ca e vreo problema, eu abia maine termin sapt 33. In rest ai mare grija de bebel, ar fi bine sa mai stea 2 sapt sa mai creasca un pic, dar dr apreciaza daca ii e mai bine afara sau inauntru in situatia ta.
Anca, 32s+
Andrei Cristian
burtica
Madi spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Madi, am inteles si am reusitMultumesc!
Valentina34+
Andrei
Poze
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ralucami spune:
Salut gravidute!
Eu am reusit sa-mi dau programul peste cap: am dormit de la 7 seara pana la 10, si acum , desi e miezul noptii aici, sunt fresh!
Bine ca maine e duminica, am liber si pot sa dorm pana la ce ora am chef.
Profit sa va mai scriu acum, caci de saptamana viitoare iar am un program ....
Pe de o parte ma bucur ca sunt ocupata pt ca trece timpul fantastic de repede si nu am timp sa ma plictisesc, sa imi fac griji aiurea, dar pe de alta parte as prefera sa mai stau pe-acasa, sa mai am si eu timp de citit, de repetat un kanji, de vb pe YM cu prietenii.
Vali referitor la placenta si lichid amniotic nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez, dar sper din tot sufletul sa fie bine. Eu cred ca daca stai astea 2 saptamani , sub supraveghere medicala ( asa cu bine ai spus, de 3x pe saptamana la control) sigur o sa reusesti sa treci perioada asta fara probleme si sa ajungi cu sarcina la termen, cum iti doresti. In legatura cu cartea: ti-a explicat Madi
foarte bine ce trebuie sa faci. Asa cum am spus si intr-un mesaj: cel care a scanat cartea a impartit-o asa, nu a fost alegerea mea. Cat despre hainute, asa ma simt si eu: picata din luna.
Ma tot uit pe listutele mele (copiate de prin mesajele fetelor) si cand intru in magazin parca tot nu stiu ce sa iau.
Scutecele de finet am gasit si eu aici ( o sa le folosesc in general la pus pe patut, in dreptul capusorului, in loc de prosopele, la baita etc ) Nu stiu ce inseamna "costumase" (adica tricouas si pantalonasi?!?! eu sincera sa fiu de la 0-3 luni nu am gasit nik
) si "salopete combinizon" din listele fetelor.
Mica si Vali de-acum m-astept sa scrieti cat mai mult la subiectul nostru, ca ati intrat in concediu si aveti timp.
Trebuie sa ma "infurii" si eu si sa-i zic vreo doua sefei mele si poate poate de pe 1 mai or sa ma lase si pe mine "la vatra".
Poohy ce sunt gauffre? Din mesajul tau imi dau seama ca e ceva comestibil, dar CE? ![]()
Daca reuseste cineva sa vb cu Pauly, sa scrie si pe forum. Sper ca e bine, doar nu are timp de net.
Gata ma duc sa mai bag un oki pe a subiectele cu gravidute de martie-aprilie si apoi fug la un film.
O duminica frumoasa tuturor( aici e deja duminica , e trecut de 12 noaptea!)![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
oanaclaudia spune:
Buna fetelor!
Ma iertati ca nu am mai intrat cam de multisor,dar sa stiti ca de citit v-am citit in fiecare zi.
Kay La multi ani! desi cu f multa intarziere.Si lasa supararea ca ii faci rau lui Sosonica. Primeste din partea mea un
dulce!
Piticasigogosica ma bucur ca bebe este f bine si destul de grasunel.
Bun venit noilor mamici si sa aveti nasteri usoare!
Acum sa va spun si despre noi, nu?
Am cumparat si noi de la baby expo patut de lemn si carut pt bebe,precum si setul de protectie pt patut.Este asa de dulce imprimeul ca imi vine mie sa dorm cu el.Nu am luat inca saltea pt patut pt ca acolo de unde am luat patutul aveau doar saltele normale si noi vroiam din aceea din nuca de cocos. Mai cautam
Am cumparat si doua bady-uri ,un pantalonas si doua caciulite pt bebe dar din Cora.
Am avut si un ghinion saptamana asta, miercuri dupa amiaza ma intorceam de la clinica unde am facut analizele de sange si sumar de urina ,imi luasem rezultatele si un dobitoc la semafor aflandu-se pe banda a doua a a facut la dr taindu-mi fata si lovindu-mi bara si aripa stg .Si uite cum am ajuns pe la politie . S i m-am speriat asa de rau si bine inteles ca i-am transmis si lui bebe si cine nu a dormit toata noapte :Oana.Era atat de agitat si cred ca aveam si contractii ,am luat 2 no spa si nimic . Imi era teama sa nu nasc prematur. Dar a trecut pana dimineata si acum ne-am linistit.
Am fost si la service si ne-au spus ca sapt viitoare ne cheama sa ne monteze bara , aripa si farul . Si am scapat si de grija asta .
Tipului i-a dat amenda , puncte de penalizare si suspendarea permisului pt neacordare de prioritate.Iar mie...........sotul mi-a dat stop definitiv la a mai conduce masina pana la nastere! 
Asta e ! Adevarul ca nici eu nu cred ca mai am curajul sa mai trec inca o data prin ceea ce am trecut in noaptea aceea, ce spaima am tras eu pt bebe.
Am vrut sa ma duc la doctora mea la un control vineri sa vad ce face bebe dar doc mea este in concediu pana marti.
Acum va las ca am scris o gramada si sper sa mai intru sa va mai scriu mai des.
Va 

pe toate si va doresc un Week-end placut!
32+cu
Rares
DidiAlex spune:
Salutare, salutare...
de regula in WE nu prea scriu dar azi ploua si mi-am trimis baietii la piscina.
Raluca, ai umplut frigideru? Multzam pt carte. Nu am descarcat-o dar o sa incerc. In legatura cu cumparaturile si io parca-s varza. Ma tot uit la una, la alta si nu ma hotarasc deloc. Ma duc sa ma uit, singura, chipurile sa nu ma deranjeze R, si tot la marimi 98, 104, la lego sau masinutza aterizez.Ultima achizitie a fost o trusa de scule de care e tare mandru.
Anca, tu te referi la Waffeln den germana si Gauffe in frz?
Au cam disparut in bucuresti, dar poate gasesti la brutaria germana de pe dorobanti. Daca o mai fi si aia.de regula la restaurantele nemtesti poti cere la desert.
uite aici o carciuma germana. nu stiu daca e aceeasi cu Beraria germana din Rahova, care e cunoscuta de altfel
Die Deutsche Kneipe
http://www.afterhours.ro/restaurant_Die_Deutsche_Kneipe.html
EDIT: mergant pe link-ul de mai sus mi-am dat seama ca nu e Beraria germana ci o alta carciuma! ![]()
Ai pofte? ![]()
Pepsi, multzam mult de link. Am uitat ieri sa iti raspund.
Doamnelor pompa asta la 150, 170 RON inseamna 1.5 resp 1.7 mil lei? sunt un pic pe dinafara si nu ma uit intotdeauna la RON /ROL sa imi fac un calcul daca o comand in ro sau o cumpar de aici.
Ella, frumoasa poza cu burtica, as putea spune artistica. Dar e micuta!!!!
Saculetii de care vorbeai sunt fff buni si e f bine daca sunt utilizati de la nastere.
Cat despre infasat eram la fel de
cand auzeam de stransul mainilor gen sarmalutze dar, cand a inceput sa urle dupa masa si nu putea adormi singura solutie a fost sa il infash intr-un prosop de baie. si a adormit tun. Asa ca am comandat de urgenta scutecele astea. primele 3 saptamani le-am folosit.cand ma gandesc acum ca 1 zi credeam ca e 1 luna.primele zile parca-s altfel decat suntem noi obisnuiti.
Vali5, nivelul 7 nu e de criza. Asa l-am avut 7/6 toata sarcina trecuta. La tine a scazut in timp de te alarmeaza asa dr?
Uite aici un subiecte mai vechi poate te mai linistesc raspunsurile.
Mica, sunt in ceatza cu patuturile si nivelele.
Am avut patutz cu 1 nivel si nu am avut probleme in sensul sa pice bb din el. Il foloseam doar pt somn. Altfel il lasam pe pat sa exploreze. Apoi cobora singur.
Ce am vazut io la pretena mea de aici, care a avut de lemn cu mai multe trepte: la nivelul de sus a tinut-o de la 0-4/5 luni sa ii fie mai usor ei de asezat/aplecat. Apoi la lasat la niv2 si fetita putea sa se ridice in picioare si nu pica din el. La treapta cea mai joasa l-a folosit cand a scos si barele din ftza si bebelina cobora singura.
Daca nu te poti hotara foloseste o moneda ![]()
plec, plec ca crosetez (vb lu Androix) la mesajul asta de 2 ore
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Am fost la Cora si la Mobexpert.Am si dormit un pic,am facut si o ciorbita si acum fac un Tiramisu pentru maine,ca doar sunt Floriile si Iris e sarbatorita!!!
Mica eu as alege patul cu 3 niveluri fiindca e util:cand e ff mic il ti in pozitia de sus si pe masura ce creste coboara.
Poohy Goffre gasesti la Mega Image si sunt chiar bune.cel putin la cel de pe Mihai Bravu gasesti.
Vali 5 nu stiu ce sa zic de placenta ta,tine-o sub control,dar ma uimeste gradul 3,mie vineri mi-a zis gradul I si am 33 sa saptamani,sa fie asta optica lui Iosup?!!!!!
Andrada,ma avansezi si pe mine in listuta?!![]()
Pupici
poze
Iri +33 si Iris
poohy spune:
Vali5, multa sanatate pentru tine si bebe mic

O sa fie totul bine, mai ales ca te supravegheaza doctorul asa de des 
OanaClaudia, multa sanatate si pentru tine
E greu sa treci prin accidente
Dar e important ca sunteti cu totii bine si sanatosi! Felicitari pentru cumparaturi.
PiticaSiGogosica, La Multi Ani! micutei sarbatorite de maine 
DidiAlex, Mica, PiticiSiGogosica, merci pentru sfaturi 
Ralucami, are dreptate DidiAlex, e vorba despre Waffeln in germana si Gauffe in frz (sunt si poze in link-ul dat de ea
). Mi-au tot vorbit niste colegi la servici de ele, ce bune sunt in Belgia.
Stiam si eu ca in tineretile mele era ceva la ASE, dar acum nu mai e.
Si tocmai cand ma linistisem, vine sotul meu (care ma auzise comentand in timpul saptamanii) si imi zice cat de mult a colindat el si nu a gasit
Si mi s-a facut pofta la loc.
Brutaria germana din Dorobanti nici ea nu mai e :(( Acum parca e un bar BRD, sau alta banca, nu stiu exact
M-am dus si mi-am luat din supermarket, sa le incalzesc la cuptorul cu microunde... E prima mea pofta 
In rest cred ca o sa iau zilnic vitamine - ca abia ma mai tarai. Si cum doctorul a zis sa iau daca ma simt obosita, nu strica
Am fost si la targul de florii si nu m-am abtinut sa nu ii iau o caciulita bebelinei
Mai mult de moft, nu cred ca prea tine de cald, dar e frumoasa
Anca
31+ 
poze
bebelusa
mica0307 spune:
poohy unde e targul de florii? La muzeul taranului sau la cel al satului. Vreau sa trag si eu maine o fuga.
pitica la multi ani pentru iris. Si eu ma sarbatoresc maine, dupa al doilea nume. A facut tati azi comanda de zippy system si m-a pus a masor liftul sa vad daca incape
.
Somn usor!
Mica
33+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Mica, targul de florii e la muzeul taranului
Of, m-a apucat azi asa o disperare ca sunt grasa
Si ma ademeneste si barbatul sa mananc si nu ma lasa sa sar peste masa de seara. Nu exagerez, tot se depune numai pe picioare si ceva pe fund. Pai eu la nastere nu cred sa dau nimic din ele jos!
Nu o sa ma mai incapa nici un pantalon (peste picioare), si o sa fie chinul de pe lume sa slabesc.
Cred ca ma duc sa ma culc ca m-a apucat acum
noapte buna burtici 
Anca
31+ 
poze
bebelusa