*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

EllaSi mie mi se spune ca nu se vad cele 16 kg pe care le`am acumulat pana acum...dar numai eu stiu in ce hal le simt...Intr`adevar..la 1.80...16 kg nu te fac grasa...si doar mai"rotunjoara"...dar disconfortul pe care mi`l provoaca surplusul...e ingrozitor!
Intotdeauna am acuzat dureri de spate...acum..nici nu mai sunt in stare sa zic ce anume ma doare..ma trezesc anchilozata..nu pot sa`mi indrept spatele si ma doare de`mi vine sa strang pe cineva de gat
Calcaile si..talpile`n general...ma omoara dak merg putzin mai mult pe jos..Macat ca nu mi s`au umflat picioarele si mainile semnificativ...ca asa cred ca o luam razna de`a dreptul!!

Mone+32 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Alyna24 Woow ce butticutza mare si tzatzici aseemeneaPtiuuu sa nu fie de deochi!!M`ai determinat sa`mi fac si eu pozici la burtoi...si...acum..le`am postat sa vedeti si voi cum arata burtoiu` meu la 33 sapt

Andrada Unde umbli tu aiurea si ma lasi singurik aici sa vorbesc ca televizoru?.. ce`ai cumparat bun?

Mone+33 Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

Si eu am avut o noapte cam agitata. Adica m-am culcat pe la 12 si m-am trezit la 2, la 5 cand nu prea mai puteam dormi. Si m-am dus la baie de o gramada de ori. In final pe la 9 si ceva m-am ridicat din pat, am mancat si am inceput curatenia prin casa.
Magazinul de ieri se numea Piciul, nu Piticot . Am mai cumparat 2 caciulite care se leaga sub gat (30mii) si o pereche de botosei (40mii). Gata, am terminat cu hainutele mai am de cumparat cosmetice .
Burticutele cu bebe2 voi ce ati alege din urmatoarele 3 patuturi:
- patut din lemn cu 1 nivel si 2 sertare jos (3,7 mil);
- patut din lemn cu 2 nivele si fara sertare (4,7 mil);
- patut din lemn cu 3 nivele - nu mai stiu daca are sertare sau nu, parca are unul jos (4,3 mil).

Mica 33+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

salutare!
Am scris si eu ditamai mesajul ieri insa am vazut ca n-a aparut
Kay ma bucur ca nu mai esti suparata! Si eu am un sot foarte dezordonat dar asta e..... stiam cum e cand l-am luat!! Si inca ceva... eu cand sunt deprimata nu mananc.. ies la cumparaturi sau merg la coafor etc...e mult mai bine crede-ma!
Eu sunt tare suparata pt ca mi-am luat analizele si mi-a iesit streptococ agalactiae grup b prezent in secretia vaginala si un urocultura Am inceput sa iau Ospen si sper sa fie bine!! Cristalina parca tu ai avut cu ceava timp in urma nu? Mie mi-e tare teama pt ca stiu ca este destul de periculos!!
Bun venit noilor mamici!

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Piticasigogosica, felicitari pentru bebelon grasunel!

Mica, nu stiu ce sa spun (si nici nu sunt la bebe 2) :) Depinde de cat spatiu de depozitare ai nevoie :)

Am si eu o intrebare: fetelor, se gaseste pe undeva in Bucuresti gauffre (nu sunt sigura ca asa se scrie, dar va prindeti voi despre ce e vorba) proaspete? (nu din cele la supermarket)
Mi s-a facut o pofta...

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

poohy erau acum cativa ani in romana langa caldirea ciberneticii (ASE). Nu stiu insa daca mai sunt acum si nici in alta parte nu am mai vazut.

Mica 33+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

, burticute!

De azi sunt in concediu Wow, ce bine imi pare! Abia astept sa stau acasa si sa am timp sa intru pe DC, sa dorm, sa ma relaxez... mica, am intrat in acelasi timp in prenatal

Am fost miercuri la spital sa mai fac un echo si doppler. Lichid amniotic este tot putin (nivel 7), placenta are gradul 3 de maturare (cam mult dupa spusele doctorului), dar copilasul este bine. S-a uitat si la doua artere ale copilului, una din cap si alta nu mai stiu de unde, si sangele circula cum trebuie prin ele. Scuze de explicatiile date, dar nu mai stiu cum s-a exprimat dr. Doctorul este cam ingrijorat si ma cheama de 3 ori pe saptamana la spital sa asculte bataile inimii copilului (de 2 ori) si doppler (1 data).
Mi-a explicat care sunt riscurile, de fapt probleme cele mai grave care pot interveni: daca sta in burtica in conditiile astea, poate intra in suferinta fetala si chiar muri in burtica, si daca il scoatem acum este prea devreme si pot aparea complicatii din cauza faptului ca este prematur.
Fetelor, ma uitam la el si parca vorbea cu altcineva, parca nu eram eu in cauza. Parca nu realizam ce riscuri sunt. Si acum am aceeasi stare. Desi ma rog tot timpul sa fie totul bine si monitorizez cu mare atentie miscarile copilului, nu ma simt deloc stresata de acest lucru. Eu simt ca va fi totul bine. Maine implinesc 35 de saptamani si ma rog la Dumnezeu sa mai stau cu bebe in burta macar 2 saptamani.

Am citit mai devreme ca vorbeati de pozitia de somn. De obicei ma supara niste arsuri de mai am putin si scot flacari pe gura, dar cand adorm, adorm pe stanga. Si ma trezesc mereu cu fata in sus. Imi vine sa mor de ciuda cand imi dau seama in ce pozitie ma trezesc.

Luni ma duc iar la spital, si dupa aia incep sa imi fac si eu bagajelul de spital. Habar nu am ce sa cumpar pentru bebe. Adica, am citit in liste body, scutece... dar nu cred ca o sa ma pricep sa cumpar. Nici macar nu stiu cum arata acel finet din care trebuie sa fie scutecele, sau unde il gasesc ... parca sunt picata din luna Si din pacate, nu are cine sa umble cu mine. Sotul ar fi vrut dar e la un curs si oricum nu imi era de ajutor, doar ca sa nu fiu singurica. Ufff! Ma descurc eu cumva... sper...

Am lipsit eu ceva timp de aici, dar recuperez cu mesaje de marimea astuia

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am intrat pe mailul comun si am scos cartea de la ralucami, dar arhivele imi apar ca fiind goale (desi ocupa aprox 5 MB fiecare). A reusit vreuna din voi sa deschida arhivele?

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Vali5

Am intrat pe mailul comun si am scos cartea de la ralucami, dar arhivele imi apar ca fiind goale (desi ocupa aprox 5 MB fiecare). A reusit vreuna din voi sa deschida arhivele?

Valentina 34+ Andrei
Poze

Vali, eu am reusit sa descarc cartea. Am salvat pe rand fisierele arhivate intr-un folder, apoi, cand au fost toate, le-am dezarhivat in acelasi folder si s-a "compus" cartea. Cartea e arhivata multivolum si s-ar putea ca de aceea sa nu poti sa le deschizi.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

vali mergi la un magazin pentru copii si o sa iti spuna de acolo ce sa iei. Eu am cumparat din America costumase, body, caciulite, sosete, babetici. De aici am mai luat doar 3 scutece de finet (nici eu nu stiam cum arata da am vazut la magazin ), 2 caciulite care se leaga sub gat, si 2 camasute cu 2 pantalonasi.
Hai ca te descurci tu ca esti fata mare.

Mica 33+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput