*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna burticutzelor!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ce liniste pe aici...chiar nu are nimeni insomnii?

ella+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neazta FETELOR!!!

Ooof... in sfarsit pot sa va zic asta!!!! Noaptea asta m-am perpelit mai tare ca in nici-o alta!!! Dupa ce s-a terminat DANSEZ PT. TINE... am programat TV-ul sa se stinga si asteptam sa adorm... Intr-un final am reusit, dar m-am trezit din ora in ora (sa merg la WC-desi nu am baut mai mutl ca de-obicei) pana pe la 05:00 cand nu am mai reusit sa adorm...

Am vrut sa vin sa va comunici starile mele ciudate de azi-noapte, dar am zis ca mai bine NU....sa NU va STRESEZ aiurea... Acum ca au trecut pot sa va zic ce am patit:

Mi se contracta uterul, timp in care respiratia mi se INGREUNA. In timpul asta BEBE se tot impingea cu picioarele in coaste si cu capul sau mainile (?) imi atingea colul si ma "TAIAU NISTE CUTITE" (asta era senzatia). Nu m-am alertat ca ar fi ceva in neregula. Ma gandeam ca UTERUL CONTRACTANDU-SE, copilul nu mai are loc si incapatanat fiind se opune stransorii . Sincera sa fiu ma buucram si putin in speranta ca s-ar apropia un moment anume

Ella_74, ce burtik frumoasa ai!!! Nu te superi pe mine daca iti zi ca e micuta/finuta, nu? Si ... sigur nu e relevant cat de mare e burtik... Adik... poti avea burta mare dar sa nasti bebe mic si invers!

Kay, e bine ca te-ai mai inveselit!!! Dar nu ne-ai spus cum ai petrecut de ziua ta!!! Eu chiar sunt curioasa (mai ales daca ai primit si vreun mesaj... ca n-ai pomenit nimik )

Hai ca va las acum ca ma duc sa-mi fac un capuccino... si cum nu e nimeni pe-aici nu are rost sa vb. singura!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, fii serioasa, eu sa te las singura ? Citeam pe listele cu necesar, ca maine imi fac curaj si ma duc sa infrunt produsele japoneze din magazine.

In rest, zilele astea iar am prea mult de lucru. Mai arunc cate un ochi la voi, insa nu reusesc sa scriu.

Fetele din RO, nu-i dati un sms lui Pauly mai tarziu? Ea n-a lipsit atat niciodata

O zi buuuuuuna!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA... se pare ca e WEEK-END-ul cumparaturilor... pt. amandoua... Si eu astept sa il trezesc pe sot sa plecam la cumparaturi...

Ooof...asa pacat ca ai mult de lucru zilele astea... si ca nu o sa ne mai scrii ... Imi plac mult mesajele tale... Si cafelutza de dimineata Sa ai spor la treaba ca cine stie poate le rezolvi mai repejor si ai timp si de un mesaj SCURT...

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ella, si tu esti slabuta ! Chiar nu se vad 14kg
Andrada, stai cumintica si nu te mai grabi!
Si eu m-am trezit cu noaptea in cap azi :((( A sunat telefonul - greseala - si nu am mai putut sa adorm. Cand trebuie sa ma duc la servici, as dormi pana la 11 :(
Elteka, spor la cumparaturi!
Si eu ma intreb de Pauly... Parca si ea zicea ca reamenajeaza casa?

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Ieri am fost la eco la Herghelegiu :BEBE e ff bine,toate masuratorile sunt OK.Are 2,05 KG si ...surpiza...am mai avansat cu o saptamana.Dupa toate masuratorile avem 33 si 3.Deci termen 15 mai.Imi modifica si mie cineva???Acum nimic nu e sigur cu data nasterii,vom vedea.I-am vazut si fatuca 4 D.E un dulcic mic,avea p gurita dragalasa si tot inghitea lichid
Mi-a facut poza cu fata lui si sotul zice ca seamana cu mine ,hi,hi.
Sunt bucuroasa ca totul e ok ,mai ales ca am tot alergat in u;timul timp.Si se pare ca ,colul are 4 cm,deci luuungggg.
Eu inca mai am de munca si saptamana care vine si inca 3 zile dupa Pasti.Dar stau mai linistita.
Poate reusesc sa va mai citesc si eu din urma
Va pup

poze
Iri +32 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Noi plecam un pic la Cora,revenim.
Poate nu ne lasa sa intram in fata la coada

poze
Iri +33 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata burticutele mele dragi!!!

N`am mai intrat de cateva zile..asa ca am sa am serios de citit din urma...voi ce mai facetzi?
Azi raportam schimbarea saptamanii..trecem in 33 de saptamani
Ce repede mai trece timpu..nu`mi vine sa cred..incep sa intru putzin in panica....Luni merg si eu la control...sper sa`mi zica de data asta dak am sa pot naste normal pana la urma..sau dak ma programeaza la "taiere"
Va pupic pe toate...si...incep sa citesc din urma...sper sa am spor si sa termin destul de repede!!

Mone+32 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata burtici ,

Andrada,
nu pot sa ma supar , poti sa zici cum vrei burticii mele, daca tu o vezi finutza nu pot decat sa iau asta decat drept compliment , numa' io nu ma simt asa, ca eram subtirica inainte de sarcina (1,71 inaltime cu 53 kg) iar acuma ma simt ca un elefant, ma misc greu, imi pune sotul shosete, ma incalta, ma ajuta tot timpul si ma enerveaza cumplit treaba asta,parca as fi handicapata nu gravida.

Am patit si eu ca si tine contractii asnoapte, desi am adormit pe la 4, uite ca acuma sunt in picioare, de fapt m-am ridicat din pat sa mai iau un hap de nos-spa cu scobutil ca ultima transa a fost pe la 1 noaptea si se pare ca nu are efect; am avut contractii Braxton foarte dese, in orice caz la cateva minute s-au repetat; am incercat sa ma linistesc singura, chiar daca erau destul de regulate, dar atata vreme cat sunt nedureroase si mai ales ca sunt in saptmana 35 , am zis ce-o fi, o fi...nu m-au lasat nici acum dar sper sa-mi treaca.

Poohy,
da , nu se vad 14 kg, dar se simt; si m-am cantarit acum, am zis dimmineatza ca acuma e momentul, si dezamagire, cele 14 kg sunt acum 15; recunosc ca am mainile umflate si picioarele la fel( nu mi se mai vad gleznele) si acum chiar a devenit impertiv sa mananc fara sare, deci poate ca o parte din aceste kilograme nu inseamna decat apa retinuta.

ella+34

Mergi la inceput