*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Fetelor am si eu o intrebare,am tot citit ca va cumparati scutece...,o sa legati bebelusii la picioare??Ca am auzit diferite pareri cu infasatul bebeilor.eu nu prea sunt de acord.Voi ce ziceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Referitor la gaurire urechilor,am auzit ca este recomandat sa se puna cercei in orechiute inca din maternitate ca atunci nu simt durerea.

Ramona29+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna fetelor!
Eu abia acum am intrat si v-am citit caci nu mi-a mers net-ul!
Am papat si eu niste budinca si acum va scriu.

Kay, un si o pt tine sa nu mai fii supi!Cred ca toti barbatii sunt asa in perioada asta!Se pare ca se mai maturizeaza dupa nasterea copilului!Sa speram ca asa va fi caci de ex, al meu are mari probleme cu somnul si ma enerveaza la culme insa el m-a asigurat ca acum recupereaza doar pt atunci...!VOm trai si vom vedea!

Andrada, misto bancurile sau ce erau alea!Iar burtik e tot micuta fata de a mea insa amandoua le avem mai mici decat ar trebui sa fie in perioada asta!Ce mai e cu mobila?Au montat-o?Sotul tau ce a zis?
Si am observat ca avem acelasi sutien si chilotei din spusele tale!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ramsy

Fetelor am si eu o intrebare,am tot citit ca va cumparati scutece...,o sa legati bebelusii la picioare??Ca am auzit diferite pareri cu infasatul bebeilor.eu nu prea sunt de acord.Voi ce ziceti??

ramona virciu

Eu stiu ca este bine sa fie infasati(nu si legati) in scutece doar dupa baita!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ramsy, eu am inteles ca nu se mai leaga bebeii la picioare.
Eu am luat scutece de finet - sa pun in cadita, pe umar cand suge, pe carucior etc
Mica, eu am luat scutece de la babyexpo de la barza parca cu 30.000 - dar nu mai tin minte exact asa ca nu e sigur

D'asta am eu certuri cu mama si vreau sa pot sa ii zic clar ca eu am grija de bebe si fac cum vreau eu.
Ea tot insista ca a crescut 3 si stie ea mai bine - si ca o sa fac asa si asa - dar chiar nu vreau sa se amestece. E bebeul meu!
Saraca, asteapta de atata timp nepoti. Am 2 frati mai mari, cu 9 si 11 ani, si nici unul nu are copii. Dar totusi eu hotarasc cand e vorba de copilul meu.

Alynta27, cred ca cererea se poate face imediat dupa nastere - parca trebuia atasata o copie dupa certificatul de nastere

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Ramsy cartile spun sa nu legam cu fasa pt ca exista riscul de subluxatie a soldului, si ca pampersii sunt cei mai indicati pt a pastra pozitia de abductie a coapselor.

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu am stat pana acum pe DC... pe alte subiecte... si cand arunc un ochi la voi vad cat ati scris!!!

Liviana, Limfocitele secreta mediatori imunitari printre care si antiparazitar digestiv: lambliaza... in cazul GIARDIEI... Pentru a "tine piept" numarul limfocitelor este posibil sa creasca!!! Nu stiu in schimb CAT DE MULT!!!

Alyna24, chiar ma gandeam ca am eu BURTA mai mare ca a ta!!! Si NU inca nu au terminat cei cu mobila si pe mine ma ustura nasul si ma doare capu' de la mirosul de diluant... Si mi-e foame... Ca eu nu mai stiu ce e aia mancare de alartaieri!!! ...

Apropos de CERCEI: Va recomand sa le puneti fetitelor inca din maternitate... Cu cat sunt mai mici cu atat vor suferi mai putin!!!

Gata... fac o pauza de calculator... sper sa pot

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

fetelor, ce parere aveti de lenjeria de pat creponata pt bb?

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu i-as da fetitei gauri in spital, dar am inteles ca poate sunt date cu acul asa ca as prefera saa i le dau in oras cu pistonul ala special. Poate in Bucuresti la voi e altfel si in spital. Avanatjul este ca nu pune mana la urechi sa se stranga de ele dac o dorb cand e fff mititica.
Am mai auzit si eu de scutece pentru dupa baita. Ca cica sa il imbraci pe bebe repede, dar eu cred ca si in haine l-as imbraca repede.

30+Luiza

Mergi la inceput

plec la o plimbare cu finutul meu....

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput