*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Eu i-am pus cercelusi Iuliei in spital. Am plans eu mai mult decat ea. Cred ca nici nu a stiut ce i se intampla.
Despre implicarea sotului eu una nu pot comenta nimic. Nu spun ca am sotul cel mai bun din lume (pentru mine este totusi perfect) dar va pot spune ca s-a implicat atat inainte de nasterea Iulie cat si dupa. Iar acum a avut grija de mine (alergat pe la doctori, suport moral), de Iulia, de bb din burtik, de renovat casa etc. M-a rugat un singur lucru: sa nu ma apuce nasterea inca 3 saptamani de acum, ca sa apuce si el sa termine cu casa si sa se odihneasca putin.
In jurul meu am vazut ca in general, abia dpa nasterea copilului s-au trezit instinctele. Avem un amic, mare microbist, orice meci era vazut cu baietii la o bere. Nu vreau sa va spun ce mistouri si-a luat (pt ca "baietii" ori nu sunt casatoriti ori nu au inca bb) pentru faptul ca pe el nu il mai intereseaza ca joaca nus'cine, el are program de facut baie copilului in fiece seara (si va spun sigur ca nu sotia il constrange).
Reversul medaliei, adica un cuplu despartit in urma venirii copilului, inca nu am vazut printre prieteni dar stiu ca exista, din nefericire, si astfel de cazuri.
Si va mai spun un lucru... de multe ori prefer sa las casa varza dar sa iesim cu totii sa ne plimbam. Aceste momente fac de 100 de ori mai mult decat o casa luna...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Pepsi Ai dreptate cu pompita, nu are sens sa-mi iau de acum.Mi-e frica ca daca o sa am nevoie sotul nu o sa stie ce sa ia.
Fetelor, eu nasc la Municipal.Or avea in spital pompa, daca am nevoie, pana imi cumpar desigur?
Kay Cu barbati astia e problema mare, dar si fara ei nu se poate!Nu mai pune la suflet, sunt sigura ca se va schimba cand va veni minunea, ca acum sunt cam indiferenti…ma rog asa mi se pare mie, nu dati cu rosii!
chris27 Si eu vreau sa-I pun cerceii in spital, problema mea mare este ca nu stiu cand o sa-i cumpar cercei, ca daca n-am voie sa ma ridic din pat!
Ramona7 Bine ai venit printre noi!Te rugam spune-ne mai multe despre tine, UM, DPN, unde nasti, cu cine, data ta de nastere, ca sa te putem trece in tabel…
Alynta27 Mersic!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

salutare fetelor
mai am avut o insomnieeee asta noapteeee m-am culcat la 23 si am adormit in jur de 5 .
am probat si tampoanele de san si sunt bunicele, iar maine ma duc cu sotul sa cumparam patutul

Byu 29+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OFF TOPIC

Scuze, vreau si eu un sfat de la "doftorese". Cine imi poate explica ce inseamna mai exact nr de leucocite=13.000 la un copil de 2 ani? dr mi-a zis ca demonstreaza o infectie bacteriana, dar mai exact de atat ce inseamna? Cum aflu natura acelei bacterii? Poate fi vorba de un parazit intestinat tip giardia? Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 30s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

M-a cam ajuns oboseala de aseara, cu nedormitul! Abia astept sa plec de la munca! Weke-end placut si multe plimbari, ca fac bine!
eimotto ai mare dreptate cu linistea din cuplu! Esti o femeie implinita, ca ai sprijinul sotului! Si al meu e la fel de grijuliu si afectuos! Toate treburile le facem impreuna
Key am citit poezia lui Blaga si e tare frumoasa!!

Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Andrada faine rau glumitele cu zodii.Eu sunt leu si mi se potrivesc de minune. Iar la faza cu scorpionul si iertat prietenii de 10 -15 ani... doamne cate dreptate ai. Frate-meu e sorpion si tine minte toate chestiile pe care i le-am facut in copilarie.

Uitasem sa spun anuntul cel mai important pe ziua de azi am implinit 30saptamani FIX!! Peste maxim 10 saptamani apare si pitica mea!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

kay un din partea mea.
se vede ca chiar te-a deranjat foarte mult ce ai gasit aseara acasa, dar incearca sa-ti vezi prioritatile. Iar la tine ar trebui odihna si eliminarea stresului sa fie pe primul plan. Eu nu am TA crescuta, dar din cauza unor analize +edeme am citit atit de mult de preeclapsie incit ma sperii ca nu iei in serios tensiunea arteriala - care este destul de mare. Toate astea sa le faci pt bebeul tau si pt tine. Incearca inainte sa te enervezi sa te gindesti la bebe si sa vezi ca-ti trece repede supararea.

Ideal ar fi ca toate sa avem o menajera, sa stim ca in ziua x a sapt casa arata aproape perfect. Stiu ca ce e facut de mina ta e mult mai bine facut, dar cu timpul m-am schimbat putin cite putin. Cind mi-am luat menajera toata lumea a fost socata, eu care frec toata ziua sa las pe altcineva sa faca? Si face unele lucruri mai bine ca mine, altele mai prost, dar apreciez ca nu am facut eu. Soacra mea nu gateste prea grozav, dar apreciez cind ne aduce ceva de mincare, asta inseamna mai mult timp liber pt mine.
Si sotul meu munceste mult spre sf. proiectului, citeodata ma suna seara sa inchid usa, asta inseamna ca vine f.f. tirziu. Noroc ca nu are decit 2-3 proiecte pe an. Si eu ca sa nu stau singura m-ai sun niste pritene - de obicei sotii ale colegilor sotului meu si iesim in oras.

Tamara
PS astazi era zi de venit menajera, dar este bolnava de citeva zile si i-am spus sa nu vina ca ne descurcam noi. si a mai venit si intalatorul astazi. asa ca in loc sa fac curatenie voi pleca la plimbare, iar dupa amiaza am programari la cosmetica si coafor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

mica am fost marti cu o prietena care are un baietel de 2 ani sa-mi arate magazinele pt copii din dr. taberei. si mi-a dat diferite sfaturi ce sa fac, cite sa cumpar. la scutece finet mi-a zis sa iau citeva si apoi sa iau metraj si sa-mi faca cineva pe mai multe marimi. si acelasi lucru ma sfatuit la cearceaful de patut, sa cumpar metraj si sa-mi fac macar vreo 4-5 bucati sa am de schimb.
Daca vrei intr-o zi de plimbare mergem sa-ti mai arat pe la noi prin cartier, ca stai destul de aproape de mine.

Tamara 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna ziua buritici.
Ce mai faceti?.Harnice ca de obicei.
Sa incepem cu KAY. Scumpa mea incearca te rog mult sa fi mai linistita.Am avut si eu o saptamana mai nasoala si nu prea i-a priit la bebelina. Asa ca stai linistita. Uite acum mi-am revenit si e si printesa mea mai linistita. Eu chiar am simtit ca nu-i placea starea mea. Asa ca incearca oricum sa te gandesti ca barbatii sunt altfel decat femeile. Nu au cum sa gandeasca ca si noi si nu ne stiu intotdeauna temerile si ceea ce vrem noi. Dar de fapt sunt convinsa ca ne iubesc mult de tot si daca ar fi o problema ar fi alaturi de noi in orice moment.Ar lasa orice munca sa fie alaturi de noi.
uite un de la mine si papausica mea.
Am fost ieri si noi la eco unde ma vazut-o pe mititica. Creste si e bine sanatoasa. Are 1600kg, nu o sa fie mai mare de 2800-3000kg dar e sanatoasa tun si da din picioruse intr-una. E tare vesela. A ramas tot fetita, bucuria lui tati.
pentru cele care ati mai nascut cand se intoarce bebe cu fata spre interior? A mea bebelina e intoarsa cu capul in jos dar sta cu fata in sus si doct. a zis ca trebuie sa se intorca pe burtica.
ma duc la treaba ca am facut curatenie generala si mai am putin.
multi pupici.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Salutare!
Cu toate ca azi noapte am umblat prin casa vreo ora si nu prea am dormit sunt foarte fresh!
Mica fain de tine! Azi e cea mai lunga zi pentru tine, ca e ultima! Dar trece...
Carstea eu lucrez in cercetare(tot bugetara) si am contract individual de munca. Le-am zis de salariu suplimentar, dar nu stiu nimic! Eu totusi am sa d-au o cerere! Voi vedea ce si cum!
Cand trebuie depusa cererea pentru salariu suplimentar?
Gabiu tu stii mai multe de acest salariu? Eu daca am contract individual de munca beneficiez de el?
Lulu26 bine ai venit la noi! Sa ai o sarcina si o nastere fara probleme!
Alyna si Andrada mare burticute aveti! Acusica ca ajung din urma!

Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

nu stiu la ce salariu te referi, poate salariul oferit la nastere de angajatorul tau?
Ei bine la mine se da asa:
-daca un parinte lucreaza la intreprindere primeste dupa nastere ( se face o cerere si se anexeaza certificatul de nastere al copilului) un salariu corespunzator clasei 14 din grila /ramura
-daca ambii parinti lucreaza in cadrul aceleiasi intreprinderi primesc amandaoi cate un salariu corespunzator clasei 8 din grila.
Nu stiu sa spun ce inseamna clasa 8 si nici 14 ca valoare insa.
In plus nu cred ca ce ti-am spus e valabil la toti, eu am patron italian asa ca negocierile nu sunt la nivel de tara.
Daca te mai pot ajuta cu ceva spune-mi

gabi

32+

Mergi la inceput