*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mamicilor de fetite...cum procedati cu cerceii?Eu stiu ca se pun in maternitate,dar al meu nici nu vrea sa auda.ii e mila...cum sa torturam asa micuta,asta asa cica,in loc de bun venit pe lume o s-o intepam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burticutze,

Eimotto, Chiqui, bine ati revenit!
Ramane numai Pauly sa mai dea un semn de viata :)

Kay, un si de la mine sa treaca supararea
Didialex, viata o sa ne invete de toate pe toate :) Tu ai mai multa experienta, noi suntem la inceput. E bine ca ne mai dai un sfat.
Hai impacati-va ;)

Andrada, :D hai sa iti zic de al meu sot ce mi-a facut. Nu am probleme din punctul de vedere implicat, avut grija etc. Dar cateodata exagereaza. M-a facut de ras! Ma duc la doctor la consult. Normal, si el vrea motz sa vada ce mai face fisa'. Intai il apuca o grija imensa cand sa intram in cabinet - de imi ia si geaca sa o tina el. Dupa ce mi se ia tensiunea, ma chinui eu cu degetele mele umflate sa inchei manseta - si nu imi iese din prima. La care el sare si zice - stai ca te inchei eu!

Auzi la el! Tupeistul!
Si reversul medaliei - dupa consult (sau oricand se grabeste) - hai repede-repede ca am un meeting. Hai mai repede - si efectiv ma alearga - ma pune sa sar peste chestii - cand il apuca - desi ii zic ca nu pot. Adica are si el faze si faze... Ce i se pare si ce nu. Da' e un scumpic si nu pot sa ma plang

Sa stiti ca vitaminele alea au efect... Mi-a zis doctorul sa iau Materna daca mai sunt obosita tot timpul - si am luat una ieri - si parca m-am mai revigorat. Zilele trecute abia ma taram si nici mintea nu am avut-o limpede

pupici,

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lilky foarte faine pozele!
Key ma bucur ca nu mai esti suparata!
Ramona 7 bine ai venit!

Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut gravidutele suparate!

Si eu sunt la "ora de masa " acum, mananc niste biscuiti si ...mor de nervi pe sotul meu. (asta ca sa fiu in "ton" cu restul lumii). De cateva zile ii spun ca trebuie sa umplem frigiderul, si tot de-atatea zile ma "fenteaza". Sunt ABSOLUT hotarata sa nu cumpar nimic, mananc ce gasesc prin casa sau ies pe undeva singura, dar de cumparat NU cumpar. Sunt curioasa domnul meu, la miezul noptii cand apare (ca o boare...), ce va manca/unde va manca.
Si am nervi si pe sefa mea care nu e in stare sa spuna ceva clar, ma tot duce cu zaharelul si ma tine in suspans cu un raspuns.

In rest totul e de la bine in sus. Eu ma simt minunat, bebelina mea e vesela ( dimineatza cred ca danseaza Ciuleandra prin burtica), trebuie sa-mi vina pachetul cu biberoane, suzete si sterilizator de la Avent . Am gasit si pompa de sani ISIS cu recipiente speciale , tot de la Avent, dar vreau sa mai citesc ce spuneti voi, si apoi sa vad daca-si merita banii ( aici e apx 100$) . M-am uitat dupa perne de alaptat care se prind la spate, dar nu am vazut decat de acelea simple, gen corn . Eh, la urma urmei, doar nu o sa alaptez in picioare, deci prinsul pernei mi se pare chiar un moft. O sa ma multumesc cu una normala, care e vreo 20 euro.

Apropo de dormitul pe partea stanga: bebelina mea se misca foarte mult cand stau pe partea stanga, am impresia ca nu-i convine deloc pozitia. In schimb dorm minunat pe partea dreapta si chiar pe spate.

Andrada ce faina e burtica ta!! Si a mea a mai crescut, sunt curioasa doar sa vad cate kg am in plus pana acum. Dar nu ma voi cantari decat la inceputul lui aprilie, cand merg la control.

Pauly pe unde esti? Nu ti-am mai vazut mesajele de multisor, de cand spuneai ca amenajezi camera bebelinei. Ati reusit sa terminati treaba?

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca, din pacate nu am mai multa experieta decat nimeni pt ca nu te poti scalda de 2 ori in aceeasi apa.
Doar ca am citit mai mult diverse cazuri pe aici pe forum si am tras concluzia. Suntem aici sa invatam una de la alta si sa ne inveselim. Dar uneori mai dam si cu batu' in balta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by chris27

Mamicilor de fetite...cum procedati cu cerceii?Eu stiu ca se pun in maternitate,dar al meu nici nu vrea sa auda.ii e mila...cum sa torturam asa micuta,asta asa cica,in loc de bun venit pe lume o s-o intepam?

Chris eu vreau sa ii fac bebelinei mele gauri in spital. Cu cat e mai mica cu atat ma gandesc ca nu o chinui asa mult. Prietena mea le-a facut finutelor mele gauri din maternitate si nu au fost deloc traumatizate.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

DidiAlex

Chris, si eu vreau sa ii fac bebelinei mele gauri in spital. Am cercelusii purtati de bunica mea, de mama mea si de mine cand am fost mici. Din proprie experienta stiu ca sunt usori si nu te deranjeaza ;)

Inca ceva - pentru fetele din Iasi - (un link mic nu mare)
http://www.maniakids.ro/index.php
kids expo pe la sfarsitul lui aprilie ;)

Eu abia de pe 14 aprilie incep cursurile pentru ingrijirea copilului.. Nu am avut copii mici in preajma deloc. Prietenele mele cu copii - una a nascut in State si a venit cand ala micu' avea 1 an si 1/2, si una nu mai iese din casa de cand a nascut si nici nu primeste vizite / nu l-a lasat pe bebe nici 1 minut din brate la botez
Sper sa nu fiu si eu asa, ca ea nu era deloc stresata inainte

Si nici nu vreau o las pe bebita in grija mamei mele - vreau sa am eu grija de ea si sa stiu ce sa fac!

Hmmm... Andrada, ce vrei sa spui? :P

De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.
Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase

Sa nu te auda sotul meu! Dar nici cu el nu mi-e rusine, ca e leu :)))

Anca 31+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chris daca vei merge la Mall, acolo gasesti la Bijuterie personal in masura sa faca gauri, chiar si la bb! Verisoara mea i-a facut fetei cand avea vreo 4 luni! Si nu prea a plans! Am inteles ca au un pistol special si trebuie sa cumperi de la ei cercei sterili pe care ii poarta 1 luna!
Eu inca nu stiu cum voi proceda! Nasica s-a anuntat deja cu o pereche de cercei! Vom vedea!

Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

chris, si eu vreau sa-i pun cerceii in spital ! o prind acolo ca oricum e bulversata si pana se obisnuieste cu lumea hop! are si gauri in urechi ! m-am gandit eu ca asa e mai bine !

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Despre mine as mai putea spune ca am devenit obsedata...de trei zile-ncoace...ca toate colegele (fara sa stie una de alta )mi-au spus ca burtica mea e asa jos incat ele cred ca Dafnica iasa in cel mult o saptamana...Atata mi-a trebuit ca imaginatia sa mi-o ia razna...sa ma faca sa imi doresc mult mult,nebuneste si atat de puternic incat creierul meu sa dezvolte teama de materializare...Ce chestie si cu autosugestia asta...acum inteleg perfect cazurile acelea de dubla personalitate,de dedublare...kay,pt ca stiu ca esti sensibila si romantica iti recomand sa citesti poezia mea preferata:Blaga,Vei plange mult,ori vei zambi?.De cate ori sunt trista ,ea imi da o adiere de optimism...Mi-a venit in minte o intamplare povestita de tine si am ras singura in bucatarie,de nu stia nimeni ce-i cu mine...E vorba de intamplrea de la restaurant ,aceea cu Doamne da sa am hemoroizi!>>..Eu faceam galustele la supa si tot imi ziceam:doamne da sa nu mi se sparga galustele!si dintr-o data m-a apucat rasul,parca nu stiu ce vedeam in oala...

Mergi la inceput