Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

c'mon girls! ce se intampla cu voi!?!?!? trebuie sa avem discutii zilnic? let's be friends!

Unele dintre noi avem nevoie de mai multa atentie sau suntem mai speriate sau avem mai multe probleme. Hai sa fim unite si sa ne sprijinima, sa ne acceptam una pe cealalta, va rog!

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana nu a fost cu intentie, imi cer scuze ! mi-am amintit doar ca spuneai ca pentru tine sarcinile au fost neplacute ca stress de aici am avut senzatia respectiva!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si daca tot am vazut ca iar vb de kg, eu cred ca bat orice record, pt ca ma simt cat un elefant! Nu ma mai urc pe cantar sa nu ma apuce iar nervii ca vad ca bebelusha mea este f sensibila la nervii mei. Oricum de sapt asta ma apuc sa pap numai lucruri sanatoase si sper sa ma stabilizez. Recunosc ca pana azi am bagat dulciuri la greu si in general cam tot ce imi trecea prin cap si stiam ca ingrasha! Mama iresponsabila!!! Acum ma simt vinovata si vreau sa ma corectez, pt ca vreau sa vad cum e cu IR-urile pana la urma. Asa k pana la sapt 28, o sa mananc "ca la carte". (adik asa ma laud si asa sper sa pot face)

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Si data viitoare sa imi fie invatzatura de mine sa nu mai glumesc daca nu se poate destinde lumea .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

jadi - desi azi dimineata ti-am trimis un vad ca nu a fost de ajuns asa ca :

si calm ca nu face bine la bebe tau .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

dar cine e nervos? ca eu sunt intr-o pasa de zile mari! de azi dimineata calc pe petale de trandafiri!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Am adaugat o poza la Lucruri bebe,se vede?
Nu le prea am cu astea,sorry.

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

http://good-times.webshots.com/album/558425772NqmzDh]Lucruri bebe[/url]

Mergi la inceput

ce tacere pe aici! se lasa seara ? sau e astenia de primavara?
pt toate fetele multi si brate intregi de !

Brazuca, eu zic sa incerci sa te simti bine si sa mananci ce iti place. Eu una am adoptat un mod de viata aproape vegetarian pt ca astea sunt poftele mele si ca imi place foarte mult ceea ce mananc, dar daca mi-e pofta de ciocolata, pap ciocolata ( in special alba). sunt atenta la ce mananc, dar nu ma retin. oricum kg le vom da jos dupa aia. te iau la sala cand se face bb mai mare. ce zici? te bagi?

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Na,ca n-a mers din prima :((

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Lary,am vazut link-ul cu lucrurile de bb. ai mai incercat perna de bb pana acum?
Mie mi-e cam teama sa o folosesc pt ca bb regurgiteaza mult in primele luni si mi-e teama sa nu cumva sa se inece.....

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput