Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 24
AndraZ spune:
Monjum, incantata de vestile bune de la control! Da-i bataie cu mancarea ca bb tre' sa puna pe el
Si gandeste pozitiv ca la vara ne vedem in parc in IOR cu Ioana...e stabilit asa ca nu ai cum sa dai inapoi! ![]()

Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
ghinetz spune:
O zi buna si de la noi si un we cu odihna.
Incerc sa ies in fiecare zi la plimbare, dar ieri cred ca am facut ceva excese de stat in picioare si m-am resimtit. am asa niste dureri de burtica! E, de fapt, o durere surda, constanta. Si ma doare, in special cand merg. Oare ce sa fie? Azi merg la dr. ginecolog. O sa o intreb si pe ea, dar...mi-e frica.
Cum stati cu kg depuse? Eu am deja 7-8. Si o pofta de mancare!!! Si nici nu-mi trece prin cap sa ma infometez acum. Zilele astea merg sa-mi innoiesc garderoba, ca nu mai am nimic. Vreau sa-mi iau ceva frumos. Pentru bb doar am vazut lucrusoare, dar nu am cumparat inca nimic. Mai asteptam.
Oana
23+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Ioana eu am impresia ca la tine si bune de ar fi rezultatele, tot nu sunt bune
. Asa ca noi te sustinem!
.
Deni &
Vlad & Tudor
arhdy spune:
Fetelor revin si eu cu o intrebare. Cine stie cam cat este dimensiunea normala a colului. Eu am 3.4 cm si doctorul de la eco nu mi-a zis nimic ca ar fi scurt. Dar am citit pe aici ca au fost fete care au facut cerclaj la 3 cm si pana ajung marti la gineco nu mai am rabdare.
Va multumesc.
Diana 23+ si
Alexandra Maria
Samurai-lady spune:
Eu am pus pe mine 4 kg,dar de aku cred ca vine marea pofta de mancare.
Acu-s axata pe fructe,mai ales mere si portocaleeeeeee.
Am unghiile portocalii de cate mananc:)
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
jadi spune:
Colul e excelent la 3.4 cm, nu va mai panicati ca de acum incepe sa se scurteze...
Deni &
Vlad & Tudor
monjum06 spune:
... (continuare)
PRO TV de la ora 5.
Doua masini de rromi, adica vreo 8 la numar, erau oprite pe dreapta si aveau ceva de impartit cu niste soferi de TIR. Ele cu niste pari de 1.5 m, ei cu niste caramizi cu care dadeau in geam.
Cand i-am vazut ca se apropie, am incremenit ca nu stiam ce sa fac.
TIR-urile vizate erau pe celalat sens, da' pietrele zburau in toate directiile. Ma uitam cand in spate la Gabi, cand in fata, cand in dreapta sa vad cum pot sa ies de acolo.
Imi venea sa ma dau jos si sa ii rog pe batausi sa ma lase sa trec ca am copil, da'... mi-era frica. la un moment dat a venit prin dreapta pe camp o masina alba, in viteza, eu usurata am zis eh uite ca a venit politia. teapa, s-au dat jos alti.. rromi cu provizii de bate si pietre. asa ca l-am lasat pe cel din fata mea sa se duca 2-3 sute de metrii si am zbughit-o dupa el. dupa ce ne-am departat, m-am dat jos m-am urcat in spate langa copil si ma gandeam, ca eu sunt aia proasta, ca puteam sa stau linistita acasa cu copilul sa ma odihnesc si sa plec la dr. linistita, nu sa fac pe soferul pt dl. sot ca ii era urat sa se duca singur si drumul lung (avem masina de curand) si sa ma mai trezesc si cu vreun bolovan in cap, sau mai rau copilul.
asa ca am ajuns la dr. cu 3 ore mai tarziu decat ora programata, toata ziua am mancat 2 cremvusti dimineata si o pizza seara, nu plecasem cu apa si pt mine, doar pt copil ca am zis ca ajungem repede si imi iau de pe acolo....
asa ca azi am revenit la servici. macar aici, beau 2 l de lichid, mananc destul de des si nu ma alearga nimeni.
fetelor sa nu faceti ca mine.
Oricum rautatea la romani este pe primul plan, nu stiu ce s-a intamplat acolo si de ce erau spiritele incinse, dar si daca spui cuiva sa se dea la o parte cred ca e in staresa iti dea una in cap.
Nasol, as pleca de aici.... in lumea larga
va pup
Ioana75 spune:
otim
.
jadi, nu stiu de unde ai impresia asta, si m-a deranjat ce ai zis. Mentionez ca la ultimele 2 eco totul a fost in grafic, inclusiv IR-uri bune si col ok - si asta am si spus pe forum.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
otim , mai stau juma' de ora si ma duc la croitoreasa...sta cu mine in bloc asa ca nu fac drum prea lung. Ufff...sper sa reusesc sa jonglez cu toate astea si sa ma linistesc si eu! La primarie ma duc luni sa vb ca am citit ca la sectorul 2 actele se depun cu 10 zile inainte, nu 14. Suntem noi mai cu motz!![]()
22+
Maria
poze cu noi